Evet evet şaka değil bunu da gördüm. 😡 Yani bir geçmiş olsun demek varken burada bile şakaya, dalgaya alan oluyor. Yazık cidden çok yazık ve zavallıca bir durum.
Ne dersiniz bu konuda?

Evet evet şaka değil bunu da gördüm. 😡 Yani bir geçmiş olsun demek varken burada bile şakaya, dalgaya alan oluyor. Yazık cidden çok yazık ve zavallıca bir durum.
Ne dersiniz bu konuda?

Ben düşmanıma dahi geçmiş olsun diyen bir insanım. Yani böyle durumlarda asla düşüncesiz, duyarsız ve vicdansız değilim. Söz konusu sağlık ise yersiz şakalar ve alaya alma durumları yok bende asla, olamaz da. O tarz insanları kınıyorum.
Samimiyete göre şaka yapılabilir ama bazı konular da şaka kabul edilemez. Banada bu konularda şaka yapanlar oluyordu, tepkimi koydum artık nerde duracağını öğrendi. Şaka yapıyoruz diye herşeyi alaya aldığımız anlamına gelmiyor.
Geçmiş olsun derim.
Sen iyileşemedin mi hâlâ ya grip olucaksın diye endişeliyim sen bir soğuk algınlığı ilaç al iç bak iyi gelecek görürsün çok geçmiş olsun tekrar.
Anladım boşvet öylelerini
Teşekkür ederim ❤️
Bence geçmiş olsun gibi nazik söz her zaman daha güzeldir. Çok yakın arkadaş bile olsa ne helvası yaa
Aynen öyle. 😿
En iyi görüş için teşekkürler 💐💐
Cevap
4Cevap
Hasta olan birine o tarz şakalar yapmazdım geçmiş olsun derim her zaman.
Allah şifa versin ya da geçmiş olsun derim veya ne zaman geçmiş olsun diyebiliceğim iyileşte diyim artık falan yaparım
Bilmem çok ağır bir laf değil gibi geldi bana söylense alınmam sanırım ama geçmiş olsun derim ben böyle saçma lafları beceremem
Geçmiş olsun derim hasta birine ne şaka yaparım ne de yapılmasını isterim. Hasta insanın hassasiyetinden anlamayanlar yapar ancak bu şekilde...
Kime diyorum? Bazen yakın arkadaşlarımla birbirimizi uzun zaman görmeyince "Seni öldü biliyorduk." Diye dalga geçeriz. Ama sadece yakın arkadaşlarımla.
Tabi ki geçmiş olsun derim sen öldün mü? Demek saygısızlık olur kalp kırıcı kötü bi cümle he kişiyi sevmiyorsam bile yine öldün mu demem
Geçmiş olsun der geçerim ayol, ne gerek var böyle şeylere.
Tabiki geçmiş olsun denir de diğer türlü hiç hoş değil.
Ben klasik olarak "Geçmiş olsun" demeyi tercih ediyorum
Çok şükür böyle zevzeklik yaparak komik olduğunu sanan insanlardan biri olmadım hiç
Geçmiş olsun derim tabii ki, daha ölmedin mi demek hoş değil bence
Recep ivedik gibi, sen daha ölmedin mi derin 😂 (geçmiş olsun idealdir).
Geçmiş olsun diyorum.
Bir daha görüşülecek birisi değildir
geçmiş olsun derim ❤
Geçmiş olsun tabiide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?