AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç gülmez bana
Barış bizde şans yok ortaklaşa dönerci mi açsak
Kader bize de elbet güler ama bi tarafıyla
Şu sitede olupta mutlu insan görmedim sana ne oldu
Ne bileyim bi an efkarlandım öyle diyesim geldi
Anlıyorum anlıyorum tribe sokma adamı
kader bize gülüyor ama ağzıyla değil :D
Yıllar önce duvarda yazıli olan yazıyı hatırlattin aga be
aynen kanka bi an hortladı
Sende durumlar ne reis
aynı reyis bende bu sene tayın oldum okula gidip geliyorum pek dışarıyla ilgi alakam olmuyor
sende ne alemde
Ögretmen misin reis bende şu işi kapmaya bakıyorum görüntülü sistem sonra kendi işimi yapacam
evet tarih öğretmeniyim ben kardeşim o iş yerine bu tarz gibi bir sistem kursam daha iyi olmazmı
İşler karışık benim biraz hocam üniyi bazı sebeplerden okuyamadım elimde olmayan sebepler çalısmam gerekiyordu bende bu şekilde kendimi gelistirmeye calışiyorum
Atandiysan ne güzel kurtuldun
maddi açı çok önemli kardeşim inan ne cümle kuracağımı bilmiyorum çok iyi anlıyorum hangi şehirdesin
Maddi özgürluk olmadan birey olunmuyor hele ki Türkiye gibi bir yerde reis Samsundayım ben
zor kardeşim bilirim o maddi durumları imkan olmadan bişey olmaz umarım her şey gönlünce olur
Sagolasın reis halledecez olsun sende kurtulmuşum benim yerime sınıftaki öğrencilere çikolata hediye edersin benim tek isteğim bu
Ölünce bile huzur yok
Ölünce aslında huzur var
Mezarını bile rahat bırakmıyorlar 😀
Mezarımi ne yapacak iblisler biz burada kürtaj yapıyok
Bi dk hallediyorum hemen
Nasıl kanka tanriyla iletişime mi geçtin ahiret işleri sekreteri misin
Şu an ismimin kader olmasını ve gülerek fotoğraf atmayı çok isterdim jdnkss
😐😐 biz derdimizi anlatıyoruz kader diye bir kız gelip gülsem diyor ulan burada bile şans yok
Gülme bak nazar degdiririm
Korkma zaten ben de kader değilim😒
Hıh sen sanattan ne anlarsın
Hemen küsüyorsun be kader tamam gülen yüz atta nazar degdiriyim sen kaşındın
Ben kader değilim😡
Ben bile gülmüyorum sana ohh derdine yan😒
Abi ben ne desem kızıyor bu komutan logar : kimsin sennnn
Sensin komutan logar🤨
Ben aslında yoğum senin süper egonum
Bak yine yanlış anladı komutan logar diyor ya kimsin sen onu demek istedim dövecek bizi sakin ol az ben mi ego mu yok be gereken insana ego yaparim yoksa baya sempatik bir insanımdır
Ben ego yapıyorsun demedim ki ben senin süper egonum dedim. Burhan altıntop repliği bay logar
O kadar replik biliyoruz en bilmediğim repliği buldun bu sefer de ben hakkımı helal etmiyem 😡
Hakkımı yiyen b*okumu yesin derler ama sen bilin ndjks
Shsshsh senle harbiden başa çıkılmaz bir öldürmediği kaldı
Teşekkürler teşekkürler iltifata gerek yok 👉👈
Hadi uyu uyu yarın işin yok mu
Yiioooğğ
Şu hayattan istiyorum bende yarın işe gidecem sabah 8de lanet olsun hayat beni seviyodum sen neden bana böyle yaptın
Ben 12 de falan kalkıp yılbaşı için kek börek yapcam yarısını da yaparken yerim sonra da tuğkanın yayını kaçırdım onu falan izlerim herhalde nasıl yetiştircem bilmiyorum
Börek mi tuğkan izleyen bir kız mı nesin sen 4 yapraklı yonca mı 12 de kalkacakmiş bir de tüh nasıl yetiştireceksin ya olur mu öyle 2 de kalk ne kadar zor işin var neyse yılbaşında sendeyim pederle okey atarız börekte gömerim oh miss
Yalnız biz evde değiliz haberin olsun sen takılırsın jdjsk
Tuğkanı herkes izlemiyor mu ya ya da neden herkes izlemiyor ayıp yani zaten 3 kişi pelin tuğkan noluyo ya bi de Orkun 4 müş
Beni almadın beni almadın nereye gidiyonuz wifi var mı pcde varsa takılırım enaktarlar nerede
Kızlar sevmez pek tuğkan reisimi o yüzden şaşırdım
Wifi var benim laptop da masamda duruyor kendi kendine 11 olunca küstüm kullanmıyorum kendisini🙄
Yalnız taşınma arefesi her yer koli falan onu sen şey edersin çay kahve falan takıl işte
Valla aramızda 12 yaş olmasa gidip kapısına dayanırım evlen benimle diye kendisi adamın sözlükteki karşılığı
Kullanmıyorsan bana satsana kanka 😂 kızdan temizdir wifi laptop süperde nereye gidiyonuz siz gelse evlenelim dese peki?
Amcamlara gidiyos biz kuzenlerle falan olcaz
Hadi derim
Kalabalık orası ben sevmem kalabalık ortam ben iyiyim kolilerin hangisinde yiyecek var bulamadim
Yiyecekler dolapta zaten kolide değil
Hiç bir zaman.
Gülecek lan pes etme
Su faturası 800 geldi bize shhh
hamam mı isletiyorsunuz? bana 32 TL gelmiş
Her gün temizlik duş 4 kişiyiz
Sen hiç suyu açmamışsn demekki
Her gün 5 saat duş mu alıyorsunuz hanfendi bu nasıl bir fiyat
bende kullanıyorum, geçen ay 45 geldi bayada kullandım hemde
Vallaha öyle
Çamaşır bulaşık her gün temizlik derken
Banyo tuvalet her gün yıkanıyor balkon yıkanıyor hesapla işte
@nathan22 bedava
evde ne yapıyorsunuz da böyle kirleniyor etraf hep
@nathan22 annem temizlik manyağı.
geçmiş olsun ama fiyat absürt hala
@nathan22 geçen ay 500 geldi bu ay 300 TL birden artmış. Belli işte vergi zam
bence kacakta var sizde kontrol ettirin
Hayat kazık sunuyor hep.
Reisim sende mi
Evet öyle.
Hayırdır hayat seni niye yordu
kader bize g0tuyle guluyo
Bize de 800 geldi
Açtınız mı siz hiç ben 3 gün actım dahada açmadım sadece su ve ocak için
Mutfak ve salonun açıktı ama gece 2-3 gibi kapalı ve 1 hafta hiç açmadık neredeyse o halde bu kadar geldi geçen ay da aynı şekilde kullandık 500dü
Sen sadece 3 gün açtıysan yanlıştır itiraz et faturaya
Evden çıkın azcık
Taaabi efendim annemin dizi kırık soğukta topallayarak dans etsin
Ben nerden bilim bunu
Kahin değil misin
Gülmicekkk
Niye yaşıyoruz o zaman
Ölelim mi
Yaşayalım mı
Hıhı
Yasasak ne olacak sanki
Boş ver çokta şey etmemek lazım
Gaz yağı alamadikkkk
Bir prıll 25 tl olmuş aklınızıni başınıza devşirin
Bilader asgarî ücret 8500 oldu neyine yetmiyor
Peki asgari ücret veren var mı
Yoktur ağa halimiz yaman
Az zam gelirse bende bırakacam işi bea
Aga asgari ücret vermeyen yer varsa boşa çalışma kanka aç gez daha iyi asgarî ücret zaten komik bir rakam yani asgarî ücrete bile çalışmamaya çalış
Reis şu işi kapsam kendi isimi yapacam zaten durumu değerlendirecez sende durumlar nedir
Bende kendi işimi açmayı düşünüyorum şu an ufak ufak birikiyor biri için çalışmak bana göre değil aga her gün kuru ekmek yiyim kendi işimi yapayım ama en fazla 3 yıl felan çalışırım
İs öğrenmek için çalışıyorum reis yoksa bende çalışmam ne işi acacaksın ortak olak
Cafe veya yemek sektörü düşünüyorum ama asıl istediğim portföy yönetimi
Portföy ne oluyordu kanka
Yatırım kanka millet parasını sana veriyor katliyon kârın bir kısmını sen alıon adama parasını geri veriyorsun kaba özet
Anladımda katlanmazsa yapra yedim
Yedik
Kanka risk yönetimi yapman gerekiyor ki olay tek kişinin parası üstünden dönmüyor milyonluk portföy yönetiyorsun yani banka gibi milletin parasını birbirine vererek durumu kurtarabilirsin ama kriz felan çıksa her şey düşse cidden nane
Reis aslında ortaklaşa fikir alışverişiyle yapılır bu iş ama ince düşünmek dogru yatırım yapmak lazım
Tabi aga profesyonel ekiple çalışmak lazım rastgele olmaz bu işler genel olarak riskini barındırıyor ama kazancı da çok büyük
İlk başta ufak işlerle alıştırma yapmak lazım ne gibi yatırımlar tutar sence
ABD borsası çok düştü şu an toplama ile Önümüzdeki sene güzel kâr yakalanabilir ama ben al sat yapan taraftayım yani bir parayı biryerde sabit tutmuyorum kâr görünce çekip başka yere atıyorum ki düşüncem de bu yönde zaten şu an 2 3 kişi ile başlayıp yavaş yavaş büyütmek ama insan ikna etmek zor bir durum dolandırıcı misin diyorlar güvenen yokki anca resmi bir şirket vs kurunca yaparım heralde
Aslında sermaye olsa şu an emlak işinde al sat yapılır tam zamanı
Evet zaten şu an ne alsan kâr edersin
Dediğin gibi parayı tutmak mantıksız 30 k param var ne alsam sence reis
Güzel bir miktar borsaya at kanka seçime kadar yükseliş olur diye düşünüyorum ama sepet yap Mart Nisan gibi de satarsın
Aga Instagram mı sende borsaya filan pek bilmyorim ben senden tavsiye alsam olur mu
Kanka tavsiye veremem suç bu sen kendin araştır ona göre al ama bende olan hisseleri söylerim istersen
Mesaj atsana bi reis
Atılmıyor
Şimdi reis
Mezarda güler
Aga çek silahinı vur beni
Aynen of
Ne yapacaz
🤷
Gülmeyecek bro
1500 ile arttırıyorm :)
Ucuz gelmiş
Size kaç geldi de ucuz diyorsun doğalgazı açmadım bile delirtme beni