Beraber yedik içtik birlikte büyüdük biz onunla kuzenim kendisi yani benden bir yaşta küçüktü maddi durumu iyi değil diye okuyor diye çokta destek oldum ona ki mezuniyet elbisesi kontorune kadar yolluyordum arada işte gezerdik benden yer icerdi filan gezdirirdim bize gelince de hediye alır gonderirdim filan sonra bu kansız değişti birden şimdi konuşmuyoruz görüşmüyoruz dört senedir onunla millete de yapmasaydı etmeseydi diyormuş benim numaramı millete verip aratıyordu beni sevgililerine beni tehtit ettiriyordu ailesinede söyledim bunu hala yapmasaydı etmeseydi diyormuş kansız
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maalesef o durumu çok yaşadım yapacak bir şey yok. O tarz insanın çevreside onun karakterinde oluyor zaten.
Hala diyormuş ben öyle bir şey yapmadım ben vermedim numara diyormuş beni arayan kişi ismini veriyor benim ismimi biliyor bana diyorki kuzenini sevgilisiyim diyor beni arayan kişi ailesini arayıp bak kızınız numaramı veriyor beni aratıyor diyorum numarayıda verdim dayıma bu numara diye hala inkar ediyormuş yapmasaydı diyormuş yemeseydin a. yav ozaman yemeseydin sende
Arayan numaraları ver savcılığa sende, kendi aileni de uyar o nankör ve ailesiyle görüşürseniz adlarını anarsanız sizi ailem olmaktan reddederim bir daha bana kızım demeyin de. O kişi ve ailesi hakkında konuşurkende artık ismini kullanma “nankör ve ailesi” olarak kullan. Her yerde her zaman yüzlerine vur.
Zaten benim annem hala onlara koşar mikrop nisanlandı gitme dememe rağmen gitti onlara hala neymiş dayının hatırı var diye gitti ama bunlar insanlıktan anlamaz olduğu için hala konuşuyor hala yok öyle bir şey diye inkar ediyor ben zaten her gördüğüm yerde ne selam verdim ne bir şey ama benim ailem destek etmedi bana. Düğünü olunca da gitmek isteyecek kesin gitsin bakalım kıyameti koparırım dedem zaten gideceğim deyin bir beni silin dedim annem de duydu beni arayan kişiyi yani duydu
Yani olması gereken o, öyle bir durumda kendi evindeki evladına destek vermeyen aileden hayır gelmez. Öz abimle kavgalıyım ben onu silmiyor diye bütün ailemi sildim ben.
Yani kendi annesi olacak mikrop kızına nasıl destek benim kızım yapmaz diyor bizimki de nişanına gidiyor ekmeğine yağ sürüyor tamam telefonda filan konuşmuyor aramıyorlar ama neymiş millrtin icinde ayıp olurmuş hayır bana yapılan ayıp değil çünkü beni milletin adamının araması normal beni tehdit etmesi normal
E o kız dese “ bak öz annesi bile burada çünkü onun yalanına inanmıyor” direk sen yalancı durumundasın.
Tersini düşünelim senin nişanın nikahın olsa bu durumlardan sonra dayın gelirmiydi? Bence gelmezdi.
Bu saatten sonra gelmesinler de zaten gelirlerse de ben koymam. orası ayrı da ben artık benim için bir laf daha desin Allah kuran adı veririm onu gebertirim. Haber gönderiyoruz yok arayıp söylüyorum küfür ediyoruz yok hala bir yapmasaydı ne yapıyım haramla zıkkım olsun insallah asla helal etmiyorum hakkımı
Yani sende farkındasın artık iflah olmaz o insan olsada zaten bir değeri kalmaz. Benim yaptığımı yap bende 7 yıldır abime nankör diye sesleniyorum ölse umrumda olmaz. Sende nankör diye seslen onun varlığını sil kendinden. İnsanları kendinle eşit görünce gerçekten zararlı sen çıkıyorsun bundan sonra kimseye fazla arka çıkma destek olma her zaman aranda bir çizgi olsun.
Annen ne düşünüyor bu konuda
Annemde kesti annesiyle filan konuşmuyor eskiden hep konuşurdu şimdi konusmuyor ama nişanlandı o mikrop nişanına gitti sırf dayım. icin gitti
Benim annem de aynı ya
Ya bana annesiyle kızı denediği kalmadı yengem bir korur kızını benim kızım yapmaz etmez diye arkasında durur bizimki arayıp bir hesap bile soramax. Beni aratıuor sevgililerine benim numaramı veriyor tehdit ettirdi filsn yani simdide inkar ediyor annemde duydu beni arayan kişinin dediklerini ismimi biliyor onun ismini biliyor bizim kuzen olduğumuzu biliyor ee nasıl hala ben vermedim diyor bu
Onlar ne biçim insan ya
Yedirdim icirdim gezdirdim maddi durumları iyi değil diye hep bize gezmeye geldiğinde onlara gittiğimizde hep benden yiyordu yani kendisi küçük şehir de yasıyordu bulamıyordu bagzen istediklerini ben burdan yolluyordum kargoyls öyle de iyiliğim dokundu nankör şimdi diyormuş ki herkese yapmasaydı almasaydı diyormus
Benim anneminde kuzenin ve yengenden bir farkı yok
Neden sanamı kötü davranıyor oda annem çok saf herşeyi Allah'a havale ediyor başka da bir şey yapmıyor ama bunlara ben bir şey edince de sonra benim adım kötü oluyor halbuki kendisinin beni savunması lazımken
Evet bana çok kötü davranıyor hatta anlatılacak o kadar çok şey var da burdan anlatamam hesap kapanır
Hain insan
İnsan bile olmaz böylesi yedi. icti yapmasaydı diyormuş yemeseydin ozaman aç köpek yemeseydin aç karnı doyunca it pacamızı ısırıyo
Sen sana yakışanı yaptın boş ver insan oğlu nankör
Ben hiç ne konuştum ne de selam verdim her gordugum yerde de selam bile vermiyorum ama ailem hala nişanı oldu nişanına gitti o mikrobun
Kötülük yapana iyilik yapki farkın olsun