Üzerimde büyü veya musallat var sanırım?

Merhaba arkadaşlar. Uzun suredir uyku problemleri yaşıyorum. Çalışamıyorum. Evdeki işlerimi yapamıyorum sürekli uzanıyorum. Kimle görüşsem güzel başlıyor ama sonrasında erkekler benden kaçıyor resmen. Aldatılıyorum veya terk ediliyorum. Dünya güzeli değilim ama ortalamanın biraz üstündeyim her ortamda mutlaka dikkat çeken biriyim. oturup kalkmasını bilen nerde ne konuşacağını bilen biriyim. Fakat sevgili işlerinde de arkadaş ilişkilerinde de sürekli problem yaşıyorum insanlar resmen benden kaçıyor. Ailemle de sürekli problem yaşıyorum. Hatta 3 senedir tek yaşıyorum. Ailemle bile ilişkim koptu tek başına kaldım. Tek başınayım ev geçindiriyorum ama kafamı toplayıp çalışamıyorum. Borca battım iyice. Sürekli ağlıyorum. İçim daralıyor intihar düşüncelerim oluyor. Kendimi gerçekten çok yalnız hissediyorum ve yalnızımda. Birisinin bişey yaptığını düşünüyorum bu kadar olumsuz şey hiç normal değil. Bunlar sadece burada yazıya döktüklerim bunun bir de 28 senesi var. Allah rızası için bu işlerden anlayan tanıdığınız varsa yönlendirir misiniz? Allah rızası için bu işi yapan gerçekten hoca olan bir tanıdığınız varsa önerir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
😔😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
😔😔
Üzerimde büyü veya musallat var sanırım?