28 yaşındayım, o tarz bir eğlence ortamına da gitmedim açıkçası İstanbul'da yaşadığım halde.
Neler var icerde insanlar napiyorlar? En elit yerden, en varoş olanına kadar birkaç yere gitmiş olanlar bilgilendirirse sevinirim😇
28 yaşındayım, o tarz bir eğlence ortamına da gitmedim açıkçası İstanbul'da yaşadığım halde.
Neler var icerde insanlar napiyorlar? En elit yerden, en varoş olanına kadar birkaç yere gitmiş olanlar bilgilendirirse sevinirim😇
Ben de İzmir'deyim ben de gitmedim. Ama gidenlerin ne yaptığı belli. Kimi kendini göstermeye adam karı bulmaya gidiyor kimi müzik dinleyip içki içip dans edip deşarj olmaya gidiyor. Ama şunu söyleyeyim oraya giden insanlar içki alıp kafa iyi olduğu için otokontrol yetenekleri zayıfladığı için çoğunlukla kavga dövüş laf kavgası olur ve mutlaka bir kere bile olsa yolunun karakola düşmesi, mahkemelik olma gibi bir durum olabilir. Bir sürü insan var öyle dayak yiyen, bıçaklanan falan.
Himmm doğrudur.
Ztn bu saatten sonra gitsem de kendimi rahat hissedemem, asılan laf atan filan olursa kötü hissederim
E öyle olaak tabii. Oraya giden kadın aranıyordur diye yaklaşıyor erkekler.
Modern ve çağdaş olarak kendini gören tanıtan herşeyi yapan hiç bir sınırı olmayan sonra düzgün evlilik yapmak isteyen dindarlara yobaz diyen insanların alkol ve uyuşturucu üstüne zina yaptığı eğlence mekanlarıdır
Sen gittin mi
Gitsem niye bu şekilde anlatayım
Cevap
6Cevap
Zina ve alkolün modernlik kültürü olarak tanımlandığı günahkar mekanlar, gitme bir şey kaybetmezsin
Sen gittin mi
Evet; karı-kiz kesme, gecelik partner arama, alkol alıp bastırılmış duygularını rahatlatma ve çok ufak bir kesimin de merak nedenli geldiği mekanlar
1 ay olmadi taksimde sabaha kadar 3 mekan gezdim biyerden sonra alkolun verdigi etkiyle sadece keyfine bakiyosun. sonunda odedigin hesabi ertesi gun farkediosn o da ayri koyuyo :)
bir gün gider görürüz
Saklambaç oynayıp Poğaça açıyorlar
En elit yere gotureyim
Çakışıyorlar
Siyaset yapıyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?