Bir market çalışanı var. Kadınlara selam veriyor sadece. Annem de yoldan geçerken "naber" falan diyor. Annem "orada çalışan bir adam, üstleri selam ver diyordur" diyor.
Ama adamı izledim genelde kadınlara selam veren biri. Ben annemle gittiğimde de "hoş geldiniz" demiyor. Anneme "hoş geldin, naber" falan diyor.
Annem rahatsız olsaydı alır karşısına konuşurdu diye düşünüyorum. Annem buna takılmıyor. Sadece selam veriyor geçiyor adam.
Ama yoldan geçerken nasıl selam verebilir ki? Ben bu olayı çok mu büyütüyorum gözümde? Yoksa adamı karşıma alıp "o kadın annem, selam vermenizden rahatsız oluyor" desem abes mi olur? Siz ne düşünüyorsunuz?
Ayrıca annem adamla sohbete falan girmiyor, sadece merhaba merhaba.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem adamla diyaloğa girmiyor, adamın kendi "naber, hoş geldin" falan diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sadece kadınlara diyorsa adam sıkıntılı kardeşim. herkese diyorsa esnaf kültürü yapacak bir şey yok
Tepki göstermek gerekir mi sence? Annem rahatsız olsa oraya gitmezdi adamı karşısına alır konuşurdu diye düşünüyorum. Ama ben ne yapmam gerektiğini bilemedim
Elimde kanıt da yok ama annemle beraber gittiğimiz zaman da adam sadece anneme selam veriyor
Boş bir günde git mağazada bekle gelene gidene davranışını ölç. eğer sadece kadınlara karşı ise çek bir kenara adama deki seni takip ediyorum sadece kadınlara selam veriyorsun de. @mua gorum 6 ay bulanık sıcarsın diye tehdit et.
adam esnaf dagda mı yetiştin abicim normal böyle şeyler
Sen bu tarz şeylerde mantıklı düşünmeyi nasıl öğrendin? Ben sığ baktığımın farkındayım. Bana ne önerirsin?
bende çok geniş biri değilim bende bi çok kkonuda sığ düşünürüm ama bu çok normal, ben hayatımda ki bazı takıntlarımı değişik insanlar tanıyarak normalleştirdim. baktım çevremde o kadar farklı hayatlar yaşayan insanlar var ki bunlar çok normal kalıyor
Doğru evet. Teşekkür ederim 🙏🏻
Selam vermiş sadece çok abartılacak bir şey yok bence.
Marketin önünden geçerken de selam vermesi normal mi?
Normal tanıdıktır selam verilir verilmezse ayıptır. Senin tanıdık bir teyze geçse selam vermesen ayıp olmaz mı
Annemle bir tanışıklıgi yok. Annem de bana "selam verdi bir kere almadım, sonraki gidişimde selam vermedi" dedi. Ama bir dahaki gidisimizde tekrar selam verdi anneme. Annem dedi ki "bak diğer kadınlara da selam veriyor büyütecek bir şey yok" ben annem rahatsız oluyor mu olmuyor mu anlamadım.
Abi annen bu durumda bir sıkıntı görmüyor bence de sen bu konuya çok rahatsızlık duyuyorsun diye be yapacağını şaşırmıştır. Şimdi oğlu istemiyor diye birisine selam vermeyi bıraksa garip olur yani.
Yani evet. Ben kompleksli biriyimdir biraz haklısın. Teşekkür ederim görüş için
boş ver bulaşma
Neden ki?
adam bakışı nasıl
Normal. İşine bakiyor selam verdikten sonra
Anladım sorun olmaz
Uyarma kavga ckira
Evet. Sen bana ne demek istiyorsun der sıkıntı çıkarır. burada uyarmasi gerekn annem. Ben biraz erkek olarak geri planda mi duruyorum diyorum kendime
Evet öyle de
Kafasına sık
Aslıyormu
Hayır sadece selam verme soz konusu
Sorun yok
Kaç yaşında
bişey olmaz
Sen bu tarz şeylerde mantıklı düşünmeyi nasıl öğrendin? Ben sığ baktığımın farkındayım. Bana ne önerirsin?
p*rno bırak yeter knk
Neden? p*rno normal bir şey değil mi?
normal ama aklına böyle şeyler getiriyorsa senin için değil