24 yaşındayım 2 yıldır falan toplam 13 vs 14 paket anca almışımdır bağımlı değilim ama ara sıra içiyorum geçenlerde bu annemle kavga etttik durduk yere bana 2 kez o.. ile baslayan küfür etti evden kovdu beddua etti bende o gün bi paket daha aldım 2 haftadir konusmuyorum asagida sigara icip eve ciktim bana sarilasi tuttu sarilma istemiyorum dedim annen olarak sarılacam dedi sonra ustun les gibi sigara kokuyor nerden gelmis bu sigara kokusu sana dedi konusmadigim halde bilmem ben dedim sen sigara mi ictin dedi hee ben sigara ictim dedim calistigin yerdemi iciyolar dedi bende konusmadigim halde ona açıklamalarda bulundum yoo orada icen kimse yok dedim ondan sonra sigaraya mı basladin dedi ben sigaraya falan baslamadim ben bagimli olmam ara sira iciyorum dedim nerde ictin dedi asagida dedin kim verdi sana dedi aldim dedim ne zaman diye sordu onun bana bunlari yaptigi gunden bahsettim o gun sinirlendim aldım gebermemi istiyosun ya gebermek icin iciyorm dedim o haltlarimi yemeye basladin aldigin maasida sigarayami vercen bide o boku. cikarma basimiza bidaha alirsan hakkimi helal etmem dedi bende sen karisamazsin bana o dediklerinden sonra sanki cok umrundaymisim gibi konusma ben sana hskkimi helal etmiyorum sen artk benim annem degilsin dedim bana ( g. eber. bu evden ölun cksin ins ,2 kez o... bu evden defolup gidiyosun allah bin türlü bel versin ins.. falan ) bela beddua küfür evden kovma benim cok zoruma gitti ölmeyi dusundum bide utanmadan o bo. klarımı yemeye basladin hakkimi helal etmem diyor beni dusunuyoms gibi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sigara içtiğim dönemde eve geldim ben sigara iciyorum haberiniz olsun isterseniz ayri evede cikabilirim dedim. Mutfakta davlumbazı gosterdiler uzulduler birazda ama alistilar ailen sonucta seni herseyinle kabul etmeleri lazim.
davlumbaz ne alaka ki
fan alicisi havayi disari veriyorya orada ic iceceksen gibisinden kisin balkonda zor oluyor
Hayatına karışmaya hakkım yok tabiki ama sigaraya bagimli degilsen hic baslama knk birakmasi cok zor oluyor zaten senin anlattigin dusunce ile basliyorsun o yaslarda sonra bir bakmissin her gunun sigarayla gecer olmus ve bir faydasida yok sana
sen kacindasin ne zaman basladın ben unidede iciyodum arkadas sayesinde 20 yadindaydim ama 4 yildir bagimli olmadim cunku icerken öğürüyorum bazen midem bulaniyor
18 20 yaslarinda baslamistim 3 yil falan bende senin gibi takildim , 27 yasinda biraktim. oguruyorsan ediyorsan zaten icmemen gerektigini vucudunda soyluyor sana hayatta yapacak bir suru guzel sey varken tadi tuzu olmayan araba egzostundan daha kirli bir seyi neden icine cekesinki hele bagimlida degilsen 🤗
Annenle aranı düzelt bence aranızdaki sorunlar ne bilmiyorum ama kadın bir adım atmış en azından
şimdi ben sana biraz bahsedeyim sen kız ve benim yerimde olsan ne yapardın fikrini almak istiyorum. Benim annem ile babam boşanalı 8 yıl oldu ikiside birbirinden beter kisilerle evlendi babamla 2 yildir gorusmuyoruz cunku kendisi polis memuru ve bizimle ilgilenmiyor maddi manevi yönden, annem evlenelide 4 yil olacak ama adamla biz ayni evde dogru duzgun yaşamadik cunku kovduk hirsızlık ve odalari karistirma, aldatma, anneme karsi siddet eve bisey almama bunları yapiyordu 18 yasinda kız kardesim var annem 4 yildir bu adamla gitmeyen evliligi surdurmek icin savas veriyor biz cop yiprandik en cokta ben bosan su adamdan hamile kalirsin basina bela acarsin dedim cocugunla ortada kalirsin dedim dinlemedi 44 yasinda hamile kaldı 24 yadinda bana kardes yapti adam bide hüküm giymis biri meslegi sigortasi yok arada bi yurtdisina calismaya gidip 6 ay gelmiyordu annemle 2 yildir aramiz bozuldu ilk bana o küfürü 2020de etti elimdeki bardağı firlattim diyeydi sanırım hatırlamıyorum ozür diledi öyle olduğun icin değil sinirle soyledim demisti neyse affettim 2021 yilinda teyzemin kizlarinin ve kardesimin yaninda etti ben sinir krizi gecirdim ondan sonra hamile kaldi ben o bebegi aldir dogurmayaksin diyip durdugum icin benimle cok kavgalar etti ilk defa beni sacimdan tutup evde tur attirdi hirpaladi beddualar etti yeri geldi kardesimle ikimizede etti bizimle en cokta benimle ugrasip eziyet etti sonra ben annemin bu yaptiklarini hep unutmaya calisiyordum ama hepte yuzune vurdum sen bana bunu dedin bunu yaptin diye ve bidaha yaparsa aramizdaki bag tamamen kopar diye dusunuyordum ve hep agzinin icine baktim psikolojimi iyice bozdu annem bana yine küfür edecekmi ya da beddua edecekmi diye
en sonunda iki hafta once yapti yapacagini tartisiyorduk yine ben yuksek sesle konustum bebek ikimizin sesinden korktu uyandi ben suclu oldum sonra bana onlari saymaya basladi kardesime bunlarin hic birini demedi yapmadi ama cunku o hep okuldaydi onunla hep ben mucadele ettim ben kötü evlat oldum ama o kardesimin yaninda 2 hafta once bana bu kelimeleri kullandi bu 2 yildir ettigi 4. küfür 3. Çok yaşa diyişi ve ilk defa bu evden ölün çiksin insallah dedi bu yasima kadar annemden gormedigim seylero gormeye basladim onceden bana karsi cok bagliydi simdi evlat ayiriyor kabulde etmiyor neymis ona sinirlense onada dermis bu arada ben ona hic yalan soylemedim unideyken 20 yasindaydim arkadas yuzunden arada sigara iciyodum onuda anlatmistim ilk defa sigara icmisim gibi davrandi bu yasıma kadar hayatimda kimse
Özelden mesaj at istersen konuşalım
çok tepkililer
senin ailenmi
senin ailen