Aileniz sigara içtiğinizi kaç yaşında öğrendi ne tepki gösterdi?

24 yaşındayım 2 yıldır falan toplam 13 vs 14 paket anca almışımdır bağımlı değilim ama ara sıra içiyorum geçenlerde bu annemle kavga etttik durduk yere bana 2 kez o.. ile baslayan küfür etti evden kovdu beddua etti bende o gün bi paket daha aldım 2 haftadir konusmuyorum asagida sigara icip eve ciktim bana sarilasi tuttu sarilma istemiyorum dedim annen olarak sarılacam dedi sonra ustun les gibi sigara kokuyor nerden gelmis bu sigara kokusu sana dedi konusmadigim halde bilmem ben dedim sen sigara mi ictin dedi hee ben sigara ictim dedim calistigin yerdemi iciyolar dedi bende konusmadigim halde ona açıklamalarda bulundum yoo orada icen kimse yok dedim ondan sonra sigaraya mı basladin dedi ben sigaraya falan baslamadim ben bagimli olmam ara sira iciyorum dedim nerde ictin dedi asagida dedin kim verdi sana dedi aldim dedim ne zaman diye sordu onun bana bunlari yaptigi gunden bahsettim o gun sinirlendim aldım gebermemi istiyosun ya gebermek icin iciyorm dedim o haltlarimi yemeye basladin aldigin maasida sigarayami vercen bide o boku. cikarma basimiza bidaha alirsan hakkimi helal etmem dedi bende sen karisamazsin bana o dediklerinden sonra sanki cok umrundaymisim gibi konusma ben sana hskkimi helal etmiyorum sen artk benim annem degilsin dedim bana ( g. eber. bu evden ölun cksin ins ,2 kez o... bu evden defolup gidiyosun allah bin türlü bel versin ins.. falan ) bela beddua küfür evden kovma benim cok zoruma gitti ölmeyi dusundum bide utanmadan o bo. klarımı yemeye basladin hakkimi helal etmem diyor beni dusunuyoms gibi
Aileniz sigara içtiğinizi kaç yaşında öğrendi ne tepki gösterdi?