Aile & Toplum Hissinize bağli olarak soruyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gidiyim mi gitmiyim mi? Güncellemeler+1 yıl Son dersti gitmedim 😂 Hissinize bağli olarak soruyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle git.Sonra gel teşekkür edersin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hissin kuvveyli olsa gitme saatinin gectigini anlardin Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Sen gidecek olsan geçte olsa giderdin... Uyuşuk miskinsin. Yorumla Soran +1 yıl Gitmek istemedim hakkim vardi abartilacak bir şey degil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Devamsızlık hakkın varsa dursun biraz daha bugün git 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bugun son ders devamsizligimds vsrdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gitme o zaman boş ver yat evde Yorumla Soran +1 yıl Uyudum zatdn xjdmdmc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oh iyi yapmışsın hoca beklesin dursun djsjsj Yorumla Soran +1 yıl Beklemez de ins birakmaz dersten djnxkc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi hoca seni dersten bırakacakmış şaşarım djsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Nsjsnsnd gercek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek tabi bırakmaz yat gitsin uykudan daha tatlı bir şey var mı sjsjs Yorumla Soran +1 yıl Telefonumu yaptirmaya gidiyorum gece bozulmustu gelince uyurum artik 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım çok paran gitmez malum her şeye zam gelip duruyor telefon tamir fiyatı da artmış olabilir 😒 Yorumla Soran +1 yıl Ucret odemedim Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Gitms sana Muhtacım gözümde nursun başımda tacım muhtacım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gitmem Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl 😂 😂 😂 😂 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ha la burada misin git 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Okula diyorum devamsizlik hakkim var Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Git dedimya Yorumla Soran +1 yıl Hoca agzima etcek Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Tamam Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güvenmiyorsan gitme güveniyorsan git 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gitme🙄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gitmeyecem de umarim kotu patlamaz Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Gitme 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bana hoş Yorumla Baysiy +1 yıl Sabah sabah hiç çekilmez vur kafayı yat Yorumla Soran +1 yıl Umarim dersten kalmam Yorumla Baysiy +1 yıl Korkunun ecele faydası yok. Yaptığın eylemin sonucuna katlanacaksın Yorumla Soran +1 yıl Sağol bilmiyordum Yorumla Baysiy +1 yıl Hahhaha Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Gitme 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bencedeee Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Napıcan gidip uyu biraz daha Yorumla Soran +1 yıl Uyumadim ki oooç okul yuzunden Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Ne okuyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Mimarlik Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Çok sıkıcı 😫😫 Yorumla Soran +1 yıl Bencede xjnxjc Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl git. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nedn Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl ne olduğunu bilmiyorum ama iyi gelir belki Yorumla Soran +1 yıl Okul Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl o zaman doğru cevab vermişim git iyi dersler Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 gitmiyom okula hergun gidilir mi Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl 😂😂 uyuzluk etme 😂😂 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı. Nereye 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. gel :) 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gidiii 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gelsen olmaz mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gitme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olue Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulaklarımda ilgilene bilirsin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Gittt 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiisiyatım bu yönde.. demekki pozitif gelmedin bana Yorumla Soran +1 yıl Ne alakasi var okula gidip gitmedigimi soruyorum alt ustu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya mck soru da nerede okul geciyor.. sabah sabah... Yorumla Soran +1 yıl Zaten hissinize bagli oldugu için okul yazmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sen zaten niyeti bozmuşsun gitme o zaman Yorumla Soran +1 yıl Okul yuzunden midem rahatsizlandi ülserim var bi kez gitmiyim demişim niyeti bozmus oldum dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evetttt Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferin Yorumla
OBirPadişah Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Nereye gidicen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Okula Yorumla OBirPadişah +1 yıl Kaçıncı sınıfsın Yorumla Soran +1 yıl Uni son Yorumla OBirPadişah +1 yıl Gitme, peki neden gitmek istemiyosun Yorumla Soran +1 yıl Çunku baskisindan biktim Yorumla Soran +1 yıl Dilemem Yorumla
Sevcannc Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Gitme bence 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bencede djndkc Yorumla Sevcannc +1 yıl En iyisi evde otur tv izle instagram vido falan daha iyisi evde uyu Yorumla Soran +1 yıl Dersten kalir miyim sence Yorumla Sevcannc +1 yıl Devamsızlık Çok var mı senin veya dersten çok geri kaldın mı Yorumla Soran +1 yıl Devamsizlik hakkim var ve maalesef gerideyim geriyim diye gitmek istemiyorum zaten son dersimiz haftaya final Yorumla Soran +1 yıl Gecip gecmedigim insafina bagli Yorumla Sevcannc +1 yıl Bence o zaman git eğer gitmezsen de arkadaşlardan notları işte evde daha iyi çalışabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Not yok işte kritik vericek Yorumla Sevcannc +1 yıl O zaman git bence bu önemli Yorumla Soran +1 yıl Birakicaksa bugun soylesin olucsk o zaman midem agriyor bu ksdin yuzunden Yorumla Sevcannc +1 yıl Kızlar fena ya maalesef ama git bence daha fazla gözüne batma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kesinlikle git.
Sonra gel teşekkür edersin.
Hissin kuvveyli olsa gitme saatinin gectigini anlardin
Sen gidecek olsan geçte olsa giderdin...
Uyuşuk miskinsin.
Gitmek istemedim hakkim vardi abartilacak bir şey degil
Devamsızlık hakkın varsa dursun biraz daha bugün git
Bugun son ders devamsizligimds vsrdi
Gitme o zaman boş ver yat evde
Uyudum zatdn xjdmdmc
Oh iyi yapmışsın hoca beklesin dursun djsjsj
Beklemez de ins birakmaz dersten djnxkc
Hangi hoca seni dersten bırakacakmış şaşarım djsjsjs
Nsjsnsnd gercek mi
Gerçek tabi bırakmaz yat gitsin uykudan daha tatlı bir şey var mı sjsjs
Telefonumu yaptirmaya gidiyorum gece bozulmustu gelince uyurum artik 🥲
Umarım çok paran gitmez malum her şeye zam gelip duruyor telefon tamir fiyatı da artmış olabilir 😒
Ucret odemedim
Gitms sana Muhtacım gözümde nursun başımda tacım muhtacım
Gitmem
😂 😂 😂 😂
Gitme kanka üzülürsün
Ha la burada misin git
Okula diyorum devamsizlik hakkim var
Git dedimya
Hoca agzima etcek
Tamam
Güvenmiyorsan gitme güveniyorsan git
Gitme
Gitme
Gitme🙄
Gitmeyecem de umarim kotu patlamaz
Gitme.
Mutlu oldum
Gitme
Bana hoş
Sabah sabah hiç çekilmez vur kafayı yat
Umarim dersten kalmam
Korkunun ecele faydası yok. Yaptığın eylemin sonucuna katlanacaksın
Sağol bilmiyordum
Hahhaha
Gitme
Bencedeee
Napıcan gidip uyu biraz daha
Uyumadim ki oooç okul yuzunden
Ne okuyorsun?
Mimarlik
Çok sıkıcı 😫😫
Bencede xjnxjc
git.
Nedn
ne olduğunu bilmiyorum ama iyi gelir belki
Okul
o zaman doğru cevab vermişim git iyi dersler
😂😂 gitmiyom okula hergun gidilir mi
😂😂 uyuzluk etme 😂😂
Yokk
Nereye
Git git
gel :)
Gidiii
Nereye gidiyorsun ki
Gelsen olmaz mı
Bi ileri iki geri
Gitme
Olue
Kulaklarımda ilgilene bilirsin
Gittt
Neden
Hiisiyatım bu yönde.. demekki pozitif gelmedin bana
Ne alakasi var okula gidip gitmedigimi soruyorum alt ustu
Ya mck soru da nerede okul geciyor.. sabah sabah...
Zaten hissinize bagli oldugu için okul yazmadim
Neyse sen zaten niyeti bozmuşsun gitme o zaman
Okul yuzunden midem rahatsizlandi ülserim var bi kez gitmiyim demişim niyeti bozmus oldum dimi
Evetttt
Peki
Aferin
Nereye gidicen
Okula
Kaçıncı sınıfsın
Uni son
Gitme, peki neden gitmek istemiyosun
Çunku baskisindan biktim
Dilemem
Gittt
Neden
Gitme bence
Bencede djndkc
En iyisi evde otur tv izle instagram vido falan daha iyisi evde uyu
Dersten kalir miyim sence
Devamsızlık Çok var mı senin veya dersten çok geri kaldın mı
Devamsizlik hakkim var ve maalesef gerideyim geriyim diye gitmek istemiyorum zaten son dersimiz haftaya final
Gecip gecmedigim insafina bagli
Bence o zaman git eğer gitmezsen de arkadaşlardan notları işte evde daha iyi çalışabilirsin
Not yok işte kritik vericek
O zaman git bence bu önemli
Birakicaksa bugun soylesin olucsk o zaman midem agriyor bu ksdin yuzunden
Kızlar fena ya maalesef ama git bence daha fazla gözüne batma