Yapı olarak duygusal bir insanım maalesef çok zorlanıyorum dayanacak gücüm kalmadı zaten bir türlü kabullenemiyorum 2 seneyi geçti...16 yaşında ki oğlum bu sene yılbaşı gecesini evinde arkadaşlari ve annesiyle ve çok yüksek ihtimalle müstakbel üvey babasıyla aynı masada oturup yiyip içerek geçirecek... Yani oğlumun annesinin, hala sevdiğim artık ne yazık ki eski eşim olan kadının yanında başka bir adam oturacak sofrada bunu düşündükçe Allah affetsin ya kahroluyorum ya...
Güncellemeler
+1 yıl
Benim sadece bir tane arkadaşım var nerdeyse 40 yıllık can dostum ama o evli kendi hayatında.. bir yere kadar yani... zaten insanların içindeyim bir Allahin kulu cikmiyo karşıma
Sen de arkadaşlarınla vakit geçir dışarıda. Eşinle artık yollarınızı ayırmışsınız, kendine yeni hayat kurmaya başlamış. Sen de toparlan bir an önce. Yeni birileriyle tanış, insan içine karış.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece bir tane arkadaşım var nerdeyse 40 yıllık can dostum ama o evli kendi hayatında bir yere kadar yani... zaten sürekli insanların içindeyim bir Allahin kulu cikmiyo karşıma
İleri boyuttaysa bir psikoloğa gidip derdinizi anlatmanızı da tavsiye ederim Gerekli görürse sizi psikiyatriye yönlendirir belki ilaç kullanır daha iyi olursunuz
Aslında daha çok oğlum aklıma geliyo annesinden ziyade... Oğlumu paylaşmak düşüncesi o adamla konuşacak olması vs aynı ortamda bulunacak olması... mahvediyo beni... Eve de gidip geliyomuş zaten...
İyide sen çalışıyorsundur oda evde ya da arkadaşlarıyladır. Denk gelememişsindir. Oğlunla kötü olmadığınız sürece sadece tesadüf etmemiştir. Hemen neden modunu düşürüyorsun ki. Ayrıca yatılı okuyor diyorsun. Normal görüşememen..
Çalışıyorum çok şükür.. soğuk bana karşi... annesi bana seni istemiyorum artık deyip evden kovmaktan beter ettikten sonra esas darbeyi oğlumdan yedim öyle şeyler duydum ki oglumun ağzından... Aylarca görüşmedi benimle..
Annesi ayrılıktan sonra Allah Kur'an kitap yeminler etti asla doldurmuyorum tam tersi görüş babanla diye dolaşıyorum peşinde senin lafın geçince adımi bile duymaya tahammül edemiyormus benim odasına kaciyormus kapıyı çarpıp..
Sorun da burada zaten almıyor aklım... onu sevmekten başka bir şey yapmadım ki ben... Bir iki kere eve geç geldi diye bağırmışım ona.. haksızlık yapıyormuşum ona...
Oğluna ne dediler de çocuk bu kadar döndü. Aklıma takıldı..
Ayrıca sana şunu söyleyeyim.. Kitaba el basmak, yeminler etmek yalancıların karşılarındakini ikna etme çabasıdır.. Dürüst olan insan uğraşmaz. Çünkü kendinden emindir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen de arkadaşlarınla vakit geçir dışarıda. Eşinle artık yollarınızı ayırmışsınız, kendine yeni hayat kurmaya başlamış. Sen de toparlan bir an önce. Yeni birileriyle tanış, insan içine karış.
Sadece bir tane arkadaşım var nerdeyse 40 yıllık can dostum ama o evli kendi hayatında bir yere kadar yani... zaten sürekli insanların içindeyim bir Allahin kulu cikmiyo karşıma
Kendine yeni bir hobi edin, Dans kursuna falan yazıl her yaştan insan olur hem eğlenirsin hem yeni birileriyle tanışırsın
Sağol... İnan herseyi deniyorum ama hayattan zevk alamama noktasındayim...
İleri boyuttaysa bir psikoloğa gidip derdinizi anlatmanızı da tavsiye ederim
Gerekli görürse sizi psikiyatriye yönlendirir belki ilaç kullanır daha iyi olursunuz
Gittim ilacda kullandım fayda yok
Düzenli kullandınız mı? Doktoru düzenli ziyaret ettiniz mi? Biraz sabır gerektiren bir süreç çünkü
Psikologa bir iki sefer çok pahalli... ilaclari bir süre kullandim fayda görmeyince bıraktım...
Boşanmışsınız artık. Onun kıskanmak gibi bir lüksün olamaz..
Düşünerek kendine eziyet etmekten vazgeç.
Sadece kendine zarar verirsin..
Sadece kendime zarar vermekle kalsam , yanlarında yaşadığım anne babama da...
En azından o insanlar için vazgeç. İnan hiçbişey geçmez eline..
Aslında daha çok oğlum aklıma geliyo annesinden ziyade... Oğlumu paylaşmak düşüncesi o adamla konuşacak olması vs aynı ortamda bulunacak olması... mahvediyo beni... Eve de gidip geliyomuş zaten...
Alışması gereken bir durum.
Hem merak etme. Oğlanlar annelerine düşkün olur. Baba namzedine çektirir..
11 yaşına kadar dizimin dibinden ayrılmayan bir oğlum vardi benim... Şimdi varmiyim yokmuyum o bile belli değil
Yanına gelmiyor mu?
Koskoca yaz tatilinde 3 aydan fazladir istanbuldaydi 3 kere görebildim oğlumu toplamı 2 saat etmez... Ankara 'da okuyor da yatılı...
İyide sen çalışıyorsundur oda evde ya da arkadaşlarıyladır.
Denk gelememişsindir.
Oğlunla kötü olmadığınız sürece sadece tesadüf etmemiştir. Hemen neden modunu düşürüyorsun ki.
Ayrıca yatılı okuyor diyorsun.
Normal görüşememen..
Çalışıyorum çok şükür.. soğuk bana karşi... annesi bana seni istemiyorum artık deyip evden kovmaktan beter ettikten sonra esas darbeyi oğlumdan yedim öyle şeyler duydum ki oglumun ağzından... Aylarca görüşmedi benimle..
Belli ki annesinin dolduruşuna geliyor..
Aklı başına geldiğinde üzülür..
Annesi ayrılıktan sonra Allah Kur'an kitap yeminler etti asla doldurmuyorum tam tersi görüş babanla diye dolaşıyorum peşinde senin lafın geçince adımi bile duymaya tahammül edemiyormus benim odasına kaciyormus kapıyı çarpıp..
11 yaşına kadar dizinden ayrılmayan çocuk birden bire neden böyle yapar?
Aklın alıyor mu senin?
Sorun da burada zaten almıyor aklım... onu sevmekten başka bir şey yapmadım ki ben... Bir iki kere eve geç geldi diye bağırmışım ona.. haksızlık yapıyormuşum ona...
Oğluna ne dediler de çocuk bu kadar döndü. Aklıma takıldı..
Ayrıca sana şunu söyleyeyim..
Kitaba el basmak, yeminler etmek yalancıların karşılarındakini ikna etme çabasıdır..
Dürüst olan insan uğraşmaz. Çünkü kendinden emindir.
Yalnız bırakma kendini.
Bir Allah'ın kulu çıkmıyor ki karşıma...