Ne yaratiklar var ya yaşlı kadınlara dadanmış bi nokta nokta.. Allah kimseye musallat etmesin böyle belaları ya Kadıncağız yok ortada😔...🤯😒

Ne yaratiklar var ya yaşlı kadınlara dadanmış bi nokta nokta.. Allah kimseye musallat etmesin böyle belaları ya Kadıncağız yok ortada😔...🤯😒

Hayır akıl sağlığım ve zamanımın gitmemesi için izlemiyorum. yani herkesin kendi kararı tabi ki izleyebilirler ama bu tarz programları ben sevmiyorum.
Dünyada kötü insanlar var mı var, kötülükler oluyormu oluyor.
Ama bunları gözümüze sokmalarının amacı ne?
Televizyon eskiden bir açıdan eğitim araçlarından biriydi diziler, programlar ailenin, iyi insan olmanın önemini güzel bir biçimde anlatırdı.
Şimdi öyle değil maalesef.
Şu tüm köyün içinden geçtiği kız çok komikti ya annemin de istediği bir köy kızıydı bide yazık oldu kadincagizin hayalleri yıkıldı 😂😂 o da bana artık iyi ki bekarsin oğlum dedi
Cevap
11Cevap
İzlemiyorum. Sosyal medya ve ks’den duyuyorum bazı haberleri. Bilmiyorum dünyanın çivisi çıkmış dedirtiyor bazen.
Deli olur insan..
Bana musallat etsin ya , yaşarken cehennemi yaşatayım onlara
Etmesin kimseye ,, Allah indan bulsun..
Aaa 2 gündur açmıyorum Müge'yi mi ağlatmışlar kıyamam. Hemen bulup izlemem lazım 😕
Sana atayim linki 😒
Hiç izlemedim.
Buna benzeyen tüm programların yayından kaldırılması taraftarıyım. Her şeyi toplum nezdinde normalleştiriyorlar.
biraz izliyorum. müge hanım çok tecrübeli ekibide çok iyi. olayları kalbim götürmüyor kapatıyorum TV'yi. bu olaya bakacağım şimdi merak ettim
İzlemiyorum ama annem izliyor her sabah. Zaten hassas bir insanım benim psikolojim kaldırmaz her gün izlemeye. Çok kötü gerçekten.
Bazen annemle kahvaltı yaparken izliyoruz bazense izleyesim gelmiuor
İzlemiyorum. Psikolojimi bozuyor bu tarz programlar.
Muhteşem türkiye manzaraları var bu programda
Bizimkiler izliyorlar.. Akşam da bana özet geçiyorlar.. 😄
Hiç sevmem böyle programları ama bazen heyecanlı atışmalar olunca bakıyorum.. :))
Hiç bakmadım 🤔
Bakma da sinirlerin bozulur..
Bakmadım ama malum haberler olsun internet olsun her gün görüyoruz olanları
Allah yzak etsin böyle... den
... yı doldurabilecek kadar zeki değilim 😂
Diyemiyorum bir sey🙄
İzliyoruz buradaki kızlarada izletmek lazım aklı yerine gelir belki bikacının
Toplumun ahlakını bozuyor ben izlemem
Evet çok severim Mügeyi♡
izleyemiyoruz
İzlemiyorum
Aslaaaa