araştırdım ve kafamı karıştırıyor hep oluyor bu bir şekilde islama geri dönüyorum ama bişe beni çekiyor sanki her seferinde hristiyanlığa.
doğru yolu nasıl bulabilirim?
araştırdım ve kafamı karıştırıyor hep oluyor bu bir şekilde islama geri dönüyorum ama bişe beni çekiyor sanki her seferinde hristiyanlığa.
doğru yolu nasıl bulabilirim?
Yahudiler, zina yapmış bir kadını saçlarından sürükleyerek, arkalarında büyük bir kalabalık, Hz. İsa peygamberin huzuruna geldiler…
Hz. İsa’dan bu kadını cezalandırmasını istediler. Amaçları Hz. İsa’yı test etmekti. Çünkü kendinden önceki peygamber Hz. Musa’nın şeriatına göre zina eden kadının taşlanması gerekir. Diğer taraftan Hz. İsa sürekli merhametli olmayı, Affetmeyi, Tövbe etmeyi, iyilik yapmayı tavsiye etmektedir. Kadını öldürtse “Nerde tavsiye ettiğin iyilik, merhamet” diyecekler, Kadını bıraksa “Hz. Musa’nın şeriatına uymuyor” diye fitne çıkaracaklar….
Hz. İsa eğildi yere bir daire çizdi ve o daire Allah’ın izni ve kudretiyle ayna oldu ve o aynaya bakan herkes geçmişte yapıp ettiği, işlediği bütün günahları görüyordu.
Hz. İsa yerden doğruldu ve kalabalığa dedi ki; "ilk taşı günahsız olanınız atsın."
Cevap
7Cevap
Bence kalbinden geleni yap
şu an mantık daha önemli ama
İslamiyete yönel onu araştır.. hristiyan olanlar bile çoğu bu nasıl bir din para ile cennet mi satın alınır deyip gerçeği görüyor.. bizler bu onlardan daha kör değiliz inan.. biraz hisset araştır oku
Kafani karistiran nedir elimden geldigince yardimci olayim
Kafanı karıştıran nedir
Hiç biri çünkü hepsi birininin kopyası sadece ufak değişiklikler var
Hangi tanrı kendi yarattığı canlılara bana inanmıyorsa öldürün der.
Kur'an'da ayetler var, inanmayanları öldürün diyor
Nisa suresi
﴾89﴿ Kendileri nasıl inkâr etmişlerse sizin de öyle inkâr etmenizi, böylece onlara eşit ve benzer hale gelmenizi isterler. (İman edip) Allah yolunda hicret edinceye kadar onlardan dostlar edinmeyin. Eğer yüz çevirirlerse onları yakalayın, bulduğunuz yerde öldürün; hiçbirini dost ve yardımcı edinmeyin.
Bakara suresi
﴾191﴿ Onları yakaladığınız yerde öldürün; sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne öldürmekten daha kötüdür. Mescid-i Harâm civarında onlar sizinle savaşmadıkça siz de orada onlarla savaşmayın. Şayet sizinle savaşmaya kalkışırlarsa o zaman onları öldürün. İşte kâfirlerin cezası böyledir!
Kur'an'ın türkçe mealini okursan sen de gerçekte ne kadar çelişkili olduğunu göreceksin
Hiç biri
Senin dediğin gibi olmayan bir şeyin oluşması için yaratıcıya ihtiyaç var peki yaratıcıyı kim yarattı
O nasıl oluyor...
Fazla merak iyi değildir :D
Memnunsan sorma burada :D
Paronayak mısın?
Birbirlerine benziyorlar zaten
Doğru yoldasın. Gelme bize
söyle ne kafanı karıştırıyor çözelim hristiyan ol
yeni ahit değiştirilmemiştir güvenle inanabilirsin
Doğru yolda ortadoğu dinleri yok
Seni ateist yapalim
Deist ol
Niyemis
Binlerce din var islamdan hiristiyanliktan once de insanlar kendilerine din cikariyordu tanridan önce mi akil etmisler yani tanri memelkle bi insana bir seyler soyleyecek falan filan bak sen su ise baska kimse de gormuyor cinler melekler seytan alis harikalar diyarinda mi yasiyoz
Kurani anladigin dilden bi oku bakalim bir daha inanabilecek misin
Nerden bileyim bilmedigimiz bir seye, her seye gucu yeten tanri yapmistir demek kestirip atmaktir belki de ilk şey cansiz bir maddeydi ve her sey ondan oluştu dinlerin gercek olmadini anlamak icin bunu bilmemize gerek yok
Kurani okusan biraz zekan varsa anlarsin zaten kuranin her sayfasi mantiksizlik dolu
Yav neler neler var ornek vereyim mesela allah muhammedi uvey oglunun karisiyla evlendiriyor cok ahlakli oldugu icin peygambere layikmis 😀, cennete huriler şaraplar varmis, ne kadar cariye alabilecegini onlarla consel iliskiye girebilecegini soyluyor koyun tuccarligi yapan muhammed varken domuz haram kiliniyo kurban geliyo 50 60 kusur yasindayken 9 yasindaki kizla evleniyo..
Mantilki bir sey soyleyen tanri mi oluyor 😀
Say say bitmez git oku dinin tek kaynagini
Hz Muhammed üvey oğlunun karısı ile evlendi mi?
peygamberimiz, hz. muhammed (s. a. v)'nin biz müslümanlara evlatlığımızın eşlerinin bize caiz olduğunu göstermek için yaptığı, bu nedenle de türlü acılara, dedikodulara ve iftiralara maruz kaldığı evlatlığı, zeyd'in eşi zeynep ile evlenmesidir.
böyle bir şey yazdım bulduğum sonuç peki hgfvncj çok saçma abii
Zamanin hızlı bad boylarındanmis 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?