Aile & Toplum Lezbiyen var mı burada? Konuşmaaw Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Merak ettim ciekfşeldş kafam çok karıştı galiba lebezyen olucam Varr Yok. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lezbiyen var mı burada? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Evet var ben denk gelmiştim 1 4 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Bu arada sende mi lezbiyensin gfkgfkdl Konuşmaaw +1 yıl Değilim şsjdşsldi ama olabilirim gibi bisex.. çok hümanist bi insan olduğum için.. u Barış_LonelyForever +1 yıl Anladım iyiymiş sdfksdfk mutlu olursun umarım Konuşmaaw +1 yıl Zor o ya
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Lezbiyen olursan haber et seni bekliyom jdkdhcjc 2 12 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Oha evlenek aşko Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Aşık oldum Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Beni de alın 🤣🤣 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl @Mmaraşlıı46 hoşt Yorumla Wheeinthemood +1 yıl @Mmaraşlıı46 sevgilime nasıl bunu dersin Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Senin yüzüne kıskançlıktan geberdim ama kavuştuk sonunda Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Tamam kesin Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Ohhh sonunda askım 🥲 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Duygulandım Yorumla Konuşmaaw +1 yıl 🥺🥺🥺🥺🥰 Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Yeter la Yorumla Konuşmaaw +1 yıl @Mmaraşlıı46 ya git mk Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. lebezyen olmak 😂😂😂😂 buda yepyeni bi cinsel tercih galiba elimize kağıt kalem aldık tarfini bekliyoruz öğrenmek için 😂😂 1 2 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Hayattan beklentisi olmayan sadece uyku ile cinsel münasebeti bulunan karılar Yorumla zirkonn +1 yıl tamam anladım hiç yataktan çıkılmıyo 😂😂 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 820 cevap paylaştı. Bir kaç kişi görmüştüm. Sonra bir kayboldular gerçi ama buralardadırlar. 1 0 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hayvanat bahçesi burası yanlış geldiniz. 2 5 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Oha pp deki kim Yorumla FeelsBadMan0 +1 yıl Ben. Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Şaka Yorumla FeelsBadMan0 +1 yıl Başkasının fotosunu koyacak kadar ezik değilim. Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Ya belki bi komutanın çizimi falandır diye dedim Yorumla
Hatitler Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl @wheeinthemood var aga 1 18 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Lezbiyen olsam senle- Yorumla Hatitler +1 yıl @Wheeinthemood ABU Yorumla Hatitler +1 yıl ŞLKASJDFŞLASKDFJ Yorumla Hatitler +1 yıl @Wheeinthemood lez olmana gerek yok karşim ŞLKASŞFDKL Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Utandım Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Noluyo burada 🥺 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Sakin aşkım Yorumla Hatitler +1 yıl bende gelim mi. d Yorumla Konuşmaaw +1 yıl @Wheeinthemood 🥺🥺 aldatılmıyorum dimi Yorumla Hatitler +1 yıl bende lez olam LKJASŞLDKF Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Hayır sana çok aşığım yapamam Yorumla Konuşmaaw +1 yıl @hatitler seni parçalarım uzak dur karımdan 😡😭😡 Yorumla Hatitler +1 yıl ama.. peki öyle olsun :c Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Kıskanç sevgilim Yorumla Konuşmaaw +1 yıl @Wheeinthemood kıskanırım seni beenn Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Hoşuma gitti djsknd Yorumla Hatitler +1 yıl uzak dur yoksa onu kaçırırım Yorumla Konuşmaaw +1 yıl @Wheeinthemood yavrum benim.. Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aboo sen devreleri yaktın 1 6 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Kanka psikologa randevu alcam ya alayım mı Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Almalısın ciddiyim Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Ücretsiz tek seans 45 dk ama sıkıntı şu okulun proflarından biri bu psikolog gidip sıkıntılarımı ama heppsini anlatsam imaj çizilmez dimi. Sonra unutsun hemen Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Kanka bana da anlatabilirsin bu konularda uzmanlastim nerdeyse Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Kankam niye kafanı şişireyim ki Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Sence kafam şişer mi? Sabaha kadar dinlerim seni Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Tedavi olmaya ne dersin 1 2 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Ne tedavisi Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Psikolojik destek al lezbiyen ne Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl her yerde olduğu gibi burada da var 1 2 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Waaaooowww Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl nee :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız olsam ilk sana verirdim 1 3 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Teşekkğr ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kız olmana gerek yok demeni bekledim Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Hyr Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. Pembe profilli saplar çok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Umarım mutlu olursun 1 8 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Ya umarım ARRIK YETER YA Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pasif mi olmayı düsünüyorsun aktif mi Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Bitki olarak mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İliskide soruyorum Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Kes sesini oeospı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye hakaret ediyorsun cinsel olarak sormadım ben Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Korni yureağk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyorsun ya Yorumla
wendettaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Ben lezbiyenim 1 2 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Lebezyen müsğniz Yorumla wendettaaa +1 yıl Evet Yorumla
NighttWishh Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Vardır elbet 1 3 Yorumla NighttWishh +1 yıl Bir güzelliği daha kaybettik 🙈 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Ben kaybolalı çok oldu Yorumla NighttWishh +1 yıl Cinsin tatmin etmez seni vazgeç boş ver ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet var ben denk gelmiştim
Bu arada sende mi lezbiyensin gfkgfkdl
Değilim şsjdşsldi ama olabilirim gibi bisex.. çok hümanist bi insan olduğum için..
Anladım iyiymiş sdfksdfk mutlu olursun umarım
Zor o ya
Lezbiyen olursan haber et seni bekliyom jdkdhcjc
Oha evlenek aşko
Aşık oldum
Beni de alın 🤣🤣
@Mmaraşlıı46 hoşt
@Mmaraşlıı46 sevgilime nasıl bunu dersin
Senin yüzüne kıskançlıktan geberdim ama kavuştuk sonunda
Tamam kesin
Ohhh sonunda askım 🥲
Duygulandım
🥺🥺🥺🥺🥰
Yeter la
@Mmaraşlıı46 ya git mk
lebezyen olmak 😂😂😂😂 buda yepyeni bi cinsel tercih galiba elimize kağıt kalem aldık tarfini bekliyoruz öğrenmek için 😂😂
Hayattan beklentisi olmayan sadece uyku ile cinsel münasebeti bulunan karılar
tamam anladım hiç yataktan çıkılmıyo 😂😂
Bir kaç kişi görmüştüm. Sonra bir kayboldular gerçi ama buralardadırlar.
Hayvanat bahçesi burası yanlış geldiniz.
Oha pp deki kim
Ben.
Şaka
Başkasının fotosunu koyacak kadar ezik değilim.
Ya belki bi komutanın çizimi falandır diye dedim
@wheeinthemood var aga
Lezbiyen olsam senle-
@Wheeinthemood ABU
ŞLKASJDFŞLASKDFJ
@Wheeinthemood lez olmana gerek yok karşim ŞLKASŞFDKL
Utandım
Noluyo burada 🥺
Sakin aşkım
bende gelim mi. d
@Wheeinthemood 🥺🥺 aldatılmıyorum dimi
bende lez olam LKJASŞLDKF
Hayır sana çok aşığım yapamam
@hatitler seni parçalarım uzak dur karımdan 😡😭😡
ama.. peki öyle olsun :c
Kıskanç sevgilim
@Wheeinthemood kıskanırım seni beenn
Hoşuma gitti djsknd
uzak dur yoksa onu kaçırırım
@Wheeinthemood yavrum benim..
Aboo sen devreleri yaktın
Kanka psikologa randevu alcam ya alayım mı
Almalısın ciddiyim
Ücretsiz tek seans 45 dk ama sıkıntı şu okulun proflarından biri bu psikolog gidip sıkıntılarımı ama heppsini anlatsam imaj çizilmez dimi. Sonra unutsun hemen
Kanka bana da anlatabilirsin bu konularda uzmanlastim nerdeyse
Kankam niye kafanı şişireyim ki
Sence kafam şişer mi? Sabaha kadar dinlerim seni
Tedavi olmaya ne dersin
Ne tedavisi
Psikolojik destek al lezbiyen ne
her yerde olduğu gibi burada da var
Waaaooowww
nee :D
Kız olsam ilk sana verirdim
Teşekkğr ederim
kız olmana gerek yok demeni bekledim