Aile & Toplum Parasıs insanlar yılbasında ne içicek? şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Parasız insanlarla empati yapayım diyorum hic görmedim öyle insanlar öyle olanlar yardmci olablr mi Parasıs insanlar yılbasında ne içicek? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. keşke şu milletin aklı çalışsa biraz da şu fiyatlara düzene karşı birlik olabilse de şöyle bir 6 ay 1 yıl almasa seve seve ekonomiyi düzeltmek zorunda kalsalar 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Benim 1. Siniftayken yaptigim teoriler Yorumla BeyazTavşann +1 yıl bazen çözümler basit hamlelerdir küçüğüm Yorumla
_bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Msndalina yicez o ses izlicez 0 4 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Gel alem yapalim Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Seneye yanindayim 😌😌😌 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Kanka bi sonraki soruma gel panik atak bisi oldu Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Hani sormamissiiinn Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kolonya içerler ikramiye olarak da ölüm garanti 😂 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Fuse tea iççem 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Saka midir Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yioo diildir Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çay. 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Siyah cay mi Yorumla Klastar +1 yıl Aynen Yorumla