Beni neden 2 ay sonra engelledi?

Selam arkadaşlar, ben arkadaşımla Almanca kurslarına gidiyordum 2 ay önce. Bir günü arkadaşım çok susamıştı, Almanca hocamızdan su istedi içmek için. Her neyse, 10 dk sonra hoca buna suyu getirdi. Kız suyu içince bir fenalaştı. Yerinden kalktı odadan çıktı, başka bir odaya girmiş. Mutfağa gidince, cami açmış ki biraz kendine gelsin. Kalbi bu arada güm güm vuruyor yani zavallımın. Bana hiç renk vermedi açıkçası ders bitinceye kadar. Oradan çıktık, kız dedi ki ben su içip bir anda fenalaştım, hiç böyle olmamıştım daha önce, bu adamda / hocada bir haller var diye uyardı beni. Mutfağına girince garip bir kimya maddesinin kokusu vardı, beni camın önünde , mutfakta görünce hoca bir tedirgin oldu dedi. Ben o günden sonra daha gözü açık oldum. Bu hocanı YouTube da bir arkadaşın videosunda denk gelip bulmuştum yani. Şöyle zeki böyle zeki, Almanya'da master yapmış felan diye övüp duruyordu. Bizde tâbi ki haliyle arkadaşımla adamın dil bilgileri iyi diye hayrandık. Saygı da kusur etmezdik. Gel zaman git zaman, adamın dolandırıcı olduğunu anlamaya başladık. Hoca hiç bir öğrencisine adam akıllı bir şey öğretmiyordu, goy goy yapıyordu, ya da ki laf sokup duruyordu. Neyse günlerin bir günü bu arkadaşım dedi ki kızım biz o kadar para veriyoruz bu özel kursa, hemde çok pahalı ama testlerde yine en sonuncu biziz bu nasıl iş böyle diye sorgulamaya başladı. Bizde ikimiz oturup konuştuk ve bir karar aldık ki bir daha bu kursa gelmiyicez diye. Hocanin bana ilgisi var gibiydi, ama çok narsist egoist bir kişilikti. Son zamanlarda bizi rengide edip azarlamaya başlamışti, biz ona sürekli soruyirsuk ki hocam neden düşük puan alıyoruz testden , o kadar zaman geliyoruz ama bir ilerleme yok diye, o da sizin gibi canım beyinsiz adamlar ancak bu kadar iş yapar dedi. Bu söz bize ağır geldi, ikimizde kursa gitmedik o günden sonra. O günden sonra adama engeli basdik her yerden. Bu gün farkettim ki adam bana özellikle iki aydan sonra engel atmış. Sorum şu neden 2 ay bekledi ki? Ne umuyordu? Kendinin saçmalıklarını unutup yanına geleceğimizi mi sanıyordu?

Beni neden 2 ay sonra engelledi?