Selam arkadaşlar, ben arkadaşımla Almanca kurslarına gidiyordum 2 ay önce. Bir günü arkadaşım çok susamıştı, Almanca hocamızdan su istedi içmek için. Her neyse, 10 dk sonra hoca buna suyu getirdi. Kız suyu içince bir fenalaştı. Yerinden kalktı odadan çıktı, başka bir odaya girmiş. Mutfağa gidince, cami açmış ki biraz kendine gelsin. Kalbi bu arada güm güm vuruyor yani zavallımın. Bana hiç renk vermedi açıkçası ders bitinceye kadar. Oradan çıktık, kız dedi ki ben su içip bir anda fenalaştım, hiç böyle olmamıştım daha önce, bu adamda / hocada bir haller var diye uyardı beni. Mutfağına girince garip bir kimya maddesinin kokusu vardı, beni camın önünde , mutfakta görünce hoca bir tedirgin oldu dedi. Ben o günden sonra daha gözü açık oldum. Bu hocanı YouTube da bir arkadaşın videosunda denk gelip bulmuştum yani. Şöyle zeki böyle zeki, Almanya'da master yapmış felan diye övüp duruyordu. Bizde tâbi ki haliyle arkadaşımla adamın dil bilgileri iyi diye hayrandık. Saygı da kusur etmezdik. Gel zaman git zaman, adamın dolandırıcı olduğunu anlamaya başladık. Hoca hiç bir öğrencisine adam akıllı bir şey öğretmiyordu, goy goy yapıyordu, ya da ki laf sokup duruyordu. Neyse günlerin bir günü bu arkadaşım dedi ki kızım biz o kadar para veriyoruz bu özel kursa, hemde çok pahalı ama testlerde yine en sonuncu biziz bu nasıl iş böyle diye sorgulamaya başladı. Bizde ikimiz oturup konuştuk ve bir karar aldık ki bir daha bu kursa gelmiyicez diye. Hocanin bana ilgisi var gibiydi, ama çok narsist egoist bir kişilikti. Son zamanlarda bizi rengide edip azarlamaya başlamışti, biz ona sürekli soruyirsuk ki hocam neden düşük puan alıyoruz testden , o kadar zaman geliyoruz ama bir ilerleme yok diye, o da sizin gibi canım beyinsiz adamlar ancak bu kadar iş yapar dedi. Bu söz bize ağır geldi, ikimizde kursa gitmedik o günden sonra. O günden sonra adama engeli basdik her yerden. Bu gün farkettim ki adam bana özellikle iki aydan sonra engel atmış. Sorum şu neden 2 ay bekledi ki? Ne umuyordu? Kendinin saçmalıklarını unutup yanına geleceğimizi mi sanıyordu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Engellediği ne malum? Belki numaranı silmiştir, bilgilerini kişileri gorebiliyordur
Engelledi çünkü bilgilerimi vs anca bende numarası olan kişiler göre bilir.
Umutların öyle fazla coşkusuna izin vermezsen hayal kırıklığına uğramazsın. kendine gel bacım
Kendimdeyim zaten. Yorum yapmak için yorum yalpmışsın zaten
Bunlar deli. Sebep arama bu yüzden
Kankam da öyle diyor.. Leyla, bunun kafasi güzel normal bir şey bekleme diye.. Gözü dönmüş kendi çıkarı için her şey yapar, herkesi de harcar diye.. Vallah arkadaşım ben YouTube da bir or0spun lafına inanıp gittim böyle bir kursa siz gitmeyin, her gordugunuze ve duydugunuza da inanmayın
Bilmem bazıları mal
Böyle mal olunmaz ki.. Mal saf kalıyor, böyle güzel kardeşim , şerefsiz bir hareketin karşısında.. Allah'ından bulsun
Bildiğin dolandırıcı bu 😁
Aynen , Allah o Youtuberin da onun da belasını versin. Merak ettiğim şu benim arkadaşımi ilk günden sevmemişdi, ve biz gitmeyince ona o günü engel attı. Ama bana neden 2 ay sonra atmış anlamadım açıkçası
Uzak dur boş ver sana musallat olmamış iyi ki 😤
Kankam da öyle diyor.. Verilmiş sadakan varmış diye.. Kendini kaptirsaydin bu hikayede daha çok yanardin diye.. Ama ben kendimi suçlu hissediyorum, nasıl kankami böyle bir psikopatin oyununa alet ettim, nasılda geç fark ettim diye😢
Sağlık olsun sonunda fark etmişsin
ogrenebıldınız mı bıseler pekı
Allah belasını versin tâbi ki de hayır
ne hocalar var be en azından arkadasınla konusman olayları anlamınıza fayda saglamıs ama ne yapmak ıstemıs anlamadım bu hoca
Hoca bir günü bazı maddeler iyidir, ders okurken konsatrasyonunuzu yükseltiyor diye övüp duruyordu. Bizede sürekli su icermisin diye teklif ediyordu. Arkadaşım içince kalbi yerinden çıkacak gibiydi. Gözleri yerinden fırlıyordu. Bence bir şeyler katmıştı o suya. Allahindan bulsun güzel kardeşim
sımdı anladım suyu analız ettırseydınız keske hep su ıcınce arkadasının kalbı carpıyosa kımyasal katmıs olabılır oyle bısey yaptıysa tam bır serefsızmıs hoca...
Tâbi ki de şerefsiz, p4zevengin önde gideni bir de.. Adam nasıl masum birini kendi çıkarı için, 3 kuruş para kazancı için acımasızca ateşe atmaya çalışır yaa.. İki cihandada hakkımı helal etmiyorum.. Verilmiş sadakam varmış kurtulduk böyle bir psikopattan.. YouTube da her övülen mala, kişiye, işe inanmayın arkadaşlar, ben ettim, siz etmeyin