Arkadaşlar bu dünyada ecelini bekleyen Tek kişi ben miyim ben ölmek istiyorum😔😓😓😭21 yasindayim bıktım bu dünyadan nefes almaktan bile nefret ediyorum ölen insanları çok kıskanıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öncelikler hayatının gidişatı nasıl? Okuyir veya çalışıyor musun? Kendin için neler yapıyorsun.
Ya sana yemin ederim ben 2 spor kursuna gidiyorum biri valeybol biri yüzme ikisinden iyiyim açık üni okuyorum çalışıyorum işte ama genede ölmek istiyorum
Toprak atsınlar üstüme😓😓😓😓😓
İyi olduğun, mutlu hissettiğin yolda ısrarcı ol. Kendinden emin şekilde devam ettiğin sürece, yolun sonunda her şey daha güzel olacak
Her insanın düşüşte olduğu, çaresiz hissettiği zamanları oluyor. Pes edip vazgeçmek yerine, kendine olan inancını taze tut.
Sevgilim aldattı en zor günümde 😓
Hemen yaşayıp ölsem
Evet üzücü bir durum bu. Kötü olduğunu düşünüyor olabilirsin ama birde diğer tarafından bakmak lazım. Aldatıldığını öğrenmişsin en azından. Yalan ile ilerleyen bir ilişkinin içinde olup, senin yanında olmayı hak etmeyen karakter yoksunu birisi ile vaktini boşa haryacaktın ve bunun farkında bile olmayacaktın.
Herşeyde bir hayır vardır demek lazım. Sen kendinin farkında olmaya devam ettiğin sürece, bir şekilde güçlü kalmaya yetecek enerjiyi keninde bulursun
Hepimiz bekliyoruz
Yaşamak istemiyor musun
Bende istemiyorum
Yaşam istemesem de intihar edecek de değilim. Sadece söylediğin sebepler yaşmayı istememek için sebep sayılmaz senin asıl derdin ne onu söylermisin.
Nedir sana bunları düşündüren şeyler..
Annem öleli 5 ay olmadan sevgilim en büyük darbeyi vurdu Aldattı beni😔😔ablam desen ilik kanseri 25 yasinda
Başın sağolsun zor zamanlardan geçiyorsun ama bu süreçte daha güçlü olup ablana güç vermelisin her kanser hastası bu hayattan göçmez yaşayacak günü varsa yaşar... sevgili olayını kafaya takma sevse aldatmazdı onun gerçek yüzünü zamanında görmen iyi olmuş evlendikten sonra görsen daha kötü olurdu...
Üzülme her şey in çaresi var
Tek çaresi sonsuza kadar uyumak 😔
Değil tabi
Sen mutlu musun...😓
Evet tabiki
Bende önce seningibiydim
Seni mutlu eden şey nedir🤔😓
Hiç aşk acısı çektin mi
Çok çektim
Saçmalama neden peki sebep
21 yaşında böyleysen ooo
Ztn bana kalsa 30 40 görmek istemem
Saçmalama be kızım ya Ergenlikten yeni çıkıyorsun geçer zamnala
Ben de bekliyorum
Sende mi ben gibi çok üzgünsün
Yo aslında toparladım, iyiyim, ama yaşamayı felsefe olarak sevmiyorum
Bende yaşamak istemiyorum
Konuşmak ister misin
Daha yeni aldatıldım bıktım herseyden annem öldü 😭😭😓öküzüm ztn
Daha yeni aldatıldım öksüzüm😓ztn annem 40 yasinda vefat etti hayat boş artık üstüme toprak atin
Konuşalım, içini dök
Ask meskmi
Evet