Yaşın saha 19 bence erken hayıflanmaya başlamışsın. Emin o zamanla daha olgun oturaklı insanlar çıkar karşına, güzel meziyetlerin var ve sözde güzel şeyler söylemişsin. Bunlar gerçekten güzel şeyler yani üzülmen için çok erken :) benim yaşıma gelip bunları desen anlarım. Ben yalnız olduğum halde hayflanmıyorum 👍🙂
06 Yorumla- +1 yıl
O zaman şöyle ifade edeyim. Aslında bu daha ince bir mesele. Voleybolcu isen biraz uzun sportif ve görünüş olarak güzelsindir. Kendini kötü görme. Zira özgüven iyidir. Bunun yanında bazı meziyetlerin var. Dolayısıyla bu seni biraz ulaşılmaz gösteriyor olabilir. Etrafında konuşkan eğlendiren bir kişi özelliğin ile Baraner etrafında olan sayısı azalıyordur. Ayrıca erkekler o yallarda kıskançta olabileceği için ondan uzak duruyor olabilir. Ama bunlar canını sıkacak meseleler değil. Dedim ya daha çok gençsin. Zamanla güzel insanlar çıkar karşına her konuda
- +1 yıl
Ayrıca aşağıda yazmışsın sevdiğim gitar çaldığı için öğrenmek istedim diye. Herkes için her şeyi yapamazsın. Bırakta olduğun gibi kabul etsinler. 🙂 iyi olduğun şeylerle devam et. Duyguları bazı ortak zevkler yaklaştırır. Ama asıl yaklaştıran sebebini bilmediğimiz fiziksel olsa dahi hislere yansıyan şeylerdir. Dolayısıyla. Bazı şeylerde beceriksiz olmak bile iyi olabilir. Bundan dolayı insanlar birbirini tamamlarlar. Bir şeyler olsun diye bir şeyleri zorlama. O bir şeyler bazen pasif kaldığımız için olur. Seni sen olduğun için kabullenen insanlar her zaman sana daha çok iyi gelir 👍🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
02 Yorumla- +1 yıl
Abisi teklif var ısrar yoktur. Çok yokluk çekiyorsun, maksat yardımcı olmaktı.
Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. Anlıyorum. Bu durum bende de var. Genelde tanıştığım kadınlar paracı oluyor, kendini geliştirmemiş insanlar oluyor. Tripler falan gırla gidiyor... Dağ bisikleti ve koşu ile ilgileniyorum. Aynı zamanda resim çiziyorum. Sesim kötü, ama iyi Bi şekilde gitar biliyorum.
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaçları mutlu olmak değil bu erkeklerin. Vurim kaçim. Büyüyünce akıllarıbaşına geliyor o zaman da iş işten geçmiş oluyor. Düzgün bir hayat kuramamış, keşke keşke diye dolanıyorlar etrafta. Ayrıca yaşının nesi var. Benimde o yaşlara kadar bir tane bile olmadı.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde yıllar hiç sevgilim olmadı. çünkü adalet yok hayatta
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir bilmiyım
Yok yok sendede masallah resim çizip napiyorsun yemek yapmayı bilmen gayet güzl spor yapmanda seni sıramalaya kim sokuyor hem sen kendine göre hep 1 numarada olmalısın karsındaki insanlar senin yanında 20 numaraya koyulmalı kafanı yorma biraz yaşarken düsünmemeyi ögrenin
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşındasın yıllardır ne yaaa!!!
Karşı cins için bu kadar eğilip bükülmeye ne gerek var? Birde erkekler nefsine hakim olamıyor derler 😅😂🤣🤣 nefsine hakim olamayan kadınlarda var fakat nefsine hakim olamayan kadınlar çok daha fena oluyor.
013 Yorumla- +1 yıl
Çok uzun boylusun o zaman 👍
- +1 yıl
@TOKAREV Kardeş çirkinsin yazmadım "uzun boylusun" yazdım fakat sen "çok çirkinsinc diye okuduysan senin kibarlığın o 👍
- +1 yıl
@rabbit6 kardeş yok ben sana bir şey demedim sadece boyunca arkadaş bulamıyorsun mealinde yazdım 😊😊 yan masadan salça oldu biri 👍
Evet bende kawasaki var 250 cc birde Honda pcx var. Pcx ayrı bir zevk yaa 😍😍😍 gözlerim böyle kalp kalp oluyor pcxde kawasakininde görüntüsüne aşığım - +1 yıl
@TOKAREV Kardeş bende sana diyorum ki rabbit 19 yaşındaki birini kıracak bir şey yazmadım diyorum neresini anlamadın?
Tekrar anlatayım mı? Hem sen bunları bana yazarken illa edep illa edep derken edepsizlik yaptığımı kastedip ne kadar güzel edep örneği gösterdin 👍 seni örnek mi almalıyım şimdi? - +1 yıl
@TOKAREV Evet uzatmaya gerek yok 👍 teşekkür ediyorum.
@rabbit6 aynen kawasaki ninja 250sl 😍😍
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılPiyana voleybol vs. dışında tam olarak beni anlattın diyebilirim açıkcasın yani bence daha gençsin bu tip şeyleri kafaya takmaktansa uğraştığın fobilerine kafanı yok yani sevgilin olsada bence senin için ekstra çok fazla dert olur çünkü onla uğraşmaktan ilgilenmekten çoğu şeyinden mağdur kalabilirsin tabi bu benim düşüncem insan sevdiği olsun ister ama bu şekilde kendini kararlaştırma karşına kötü niyetli biri çıkar ona tutulursun felan aman diyim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bence kendinde kötülük arama yani şans yok biraz ondandır olduğuna bırak boş ver manitası olan kişilerden uzak dur gözünü kapat :D
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bazıları 2. hatta 3. tercih bile olamazken, senin derdin neden 1. tercih olamamaksa, derdini seveyim diyesim geliyor.
Belirttiğin özellikler, erkeği çeken şeyler değil. Nasıl kadınsı, kadın olunur konusuna çalışmanı öneririm.
02 Yorumla
+1 yılDoğru olanı dokuz köyden kovarlarmış, insanlar hayatlarını mahvetmeye müsait kişilerle beraber olmak isterler, bu da onların suçu değildir çünkü hayatları boyunca çevresinden sevgisizlik gördüler
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sen iyisin. Kendilerini zorlamayan kızları istemeyip nerde tam tersi kızlar var ona giderler.
Hiç üzülme. Bu senin elinde olan bişey değil.02 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar iyilikten anlamaz. Nankörlük yaradılışta var.
Benim de hiç olmadı senin kişiliğin ile ilgili değil bilmiyorum doğrusu insan çekinebiliyor mesela hoşlandığım kızlara konuşmak istiyorum sürekli red yediğim için bir yerden sonra çekiniyorum artık
01 YorumlaÇevrendekiler ya kör ya da daha çocuk olduğu için seni farketmiyorlar verene öncelik veriyorlar olabilr
18 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGunumuz dunyasinda cikarlar ve hevesler on planda oldugu icin kisilik ozellikleri geri planda kaliyor ve yasanan iliskiler de kisa omurlu oluyor tamamen menfaat geregi. Kalbinin temizligine ve niteliklerine hayran kaldim boyle bir hanimi hayatimda isterdim ama yas farkimiz var. Keske uyumlu olsaydik hem yas hem beklenti bakimindan
01 Yorumla
+1 yılzaten böyle iyi güzel kızların kıymetini bilmiyorlar nerede böyle canım iğrenç var onlara bakıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Soruda da eksiklik yapmışım zaten güncelleyemiyorum da herkes dış görünüşüm hakkında yorum yapmış ben zaten ondan hayıflansam fiziksel özelliklerimi yazarım anlatmaya çalıştığım şey insanlar içimle ilgilenmiyor içimle ilgilenen erkek bulamadım herkes fizikselimle ilgileniyor. Yoksa zaten bol bol çıkma teklifi aldım. Ve çok haklısınız insanların dışına bakıyorlar bu yğzden de abuk subuk kızlarla beraberler.
+1 yıl23 yaşındayım benim hiç olmadı hayatımda tek bi kadınla bile flört etmedim sen 19 yaşındasın ne kasıyorsun bunu bu kadar ya :D
02 Yorumla- +1 yıl
benimde öyle valla çok kadına aşık oluyorum ama açılamıyorum nedense yani benim önce bi kendimi sevip yükseltmem gerekiyor
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı asosyal olduğunu düşünüyorum çünkü saydığın şeylerle hemen her erkek etkilenecek durumda. Biraz çevre yap sosyal medya kullan.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet sorun bu.
- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeylerin olmaması olmasından daha iyi bence... sevgilisi olanlarda mutsuz.. zamanı gelince sevgilin değil sevdiğin olur evlenirsiniz..
01 Yorumla
+1 yılNeden insanların ilk seçeneği olmayı düşünüyorsun ki bırak onlar senin seçeneklerin olsunlar.
01 Yorumla
+1 yılBazen sebepsizce öyle olur. Yıllar önce oldu diyosun hiç olmayan kızlar da var.
06 Yorumla- +1 yıl
Ne abisi o kadar yaşlı mıyım
- +1 yıl
Ekler misin abini
- +1 yıl
Olmamış ki tekrar dene
+1 yıl- Çok güzelsin o yüzden cesaret edemiyorlardir
011 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ve özel bir güzelliğin var gözlerin ne renk
- +1 yıl
Sen mükemmelsin o yüzden işte gozoerin bile gök yüzü gibi
- +1 yıl
Bu daha harika işte sirekli gozkerine bakmali o zaman
- +1 yıl
Birde voleybolcu olman ürkütür erkekleri
- +1 yıl
Voleybolcu sporcu bir kızla sevişmek zor diedir
- +1 yıl
Gerçek bu
+1 yılBence buraya insanları denemek için yazmışsın, aslında böyle bir şey yok
014 Yorumla- +1 yıl
Bu resim seninse ve dediğin gibiysen ortada başka bir sorun vardır
- +1 yıl
Tanımadan bilemem, mesaj da atamıyorum sana, belki sen atabilirsin :D
- +1 yıl
Konuşuruz sadece
- +1 yıl
Sadece muhabbet etmek istedim
- +1 yıl
Hiç mi :S
- +1 yıl
Güzel bir kızsın, sosyalsin, anlattığına göre karakterlisin ama tanışmamız için fırsat vermiyorsun, ondan bu kadar yanıt geliyor bu soruyo
- +1 yıl
Güzel ve sosyal bir kızsın normal yani ama halen mesaj atmadın :s
- +1 yıl
Muhabbet ederiz, niye atmayasın
- +1 yıl
peki sen bilirsin
Bu sorunun cevabını kendi adıma ben de merak ediyorum..
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadas çevren dardır. Erkekler beğendiği kızla konuşmaya cekiniyor. Ortak arkadaş olunca ya da sanal da daha kolay oluyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Hmm bu da olabilir ama bana talip çıkanlarda hep ipsiz sapsız yani ya benden küçük ya da cinsellikçi
Cevap sahibi+1 yılİpsiz sapsız olanlar cesaretli oldukları için sana onlar denk geliyordur. Sana uygun biri illa vardır
- +1 yıl
Amin inşallah abla ya bıktım artık keko tayfadan
Cevap sahibi+1 yılCidden ben de aynı durumdayım. Kucuk yer de yaşadığım için isim daha da zor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısmet.. Ama bide şöyle düşün burdan ben konuşmak istesem kabul eder misin acaba 😁
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşin olacak adamın abinden büyük olması lazım yani 🙄
Cevap sahibi+1 yılE tamam ben abinden küçüğüm işte sorun ne
Cevap sahibi+1 yılSen senden küçük birini mi istiyorsun yani 😂
Cevap sahibi+1 yılAşırı saçma bir mantık ama neyse kolay gelsin sana
Cevap sahibi+1 yılBelki de bundan bulamıyorsun işte
Cevap sahibi+1 yılSenden büyük olduğum için reddettin beni. Sonra "küçükler daha yakışıklı benden büyüklerden" diyorsun. Sonra küçüklerden hoşlanmıyorum diyorsun. Aşırı tutarsız bir insansın denge yok gibi sende. Ne dediğini bilmiyor gibisin bundandır hiç bulamadığın. Hatta ben de vazgeçtim bb
Gizli Üye(25-29)+1 yılDış görünüş olarak kendine denk birileri gelmemiş olabilir güzel biriysen
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzelsin kendine denk birisi gelmemiştir
+1 yılgeriye tek bir seçenek kalıyor kusura bakma ama ozaman çirkinsin. herkesin bir seveni vardır elbet
03 Yorumla- +1 yıl
öyle yazmışsın ki başka seçenek bırakmadın. :D
+1 yılbende ayni durumdayım ama ben hiç bir kizi sevmedim yaşım 19 hiç sevgilim olmadı ama artık sevgili arıyorum ciddiysen tanisalim
00 Yorumla
+1 yılVoleybol oynayan kızlar fizik olarak güzeldir
01 Yorumla- +1 yıl
Piyana ve keman çalıyorum dedin beni kalbimden vurdun
+1 yılCiddi soruyom, sevgilim olsana?
01 Yorumla
+1 yılAsosyallikten olur o sosyalleş derim
01 YorumlaÇünkü iyi bir kızsın ondan
01 Yorumla
+1 yılvalla olmasın hayatını yaşa boş ver
02 Yorumla- +1 yıl
benim çevremde de var ama hepsi ayrılıyo :D
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demekki sert mert delikanli kızsın
04 Yorumla- +1 yıl
İlerde ensesinden tut bir yere gitmesinler... Şimdikiler böyle herçicekten bal almaya calişiyor. Biraz daha büyü valeybolcu olacaksan senin yüzüne bakmiyanlar peşinde kuyruk olustururlar şimdilik kacsınlar kazanan sen olacaksın bir bayan inandımı elde edemedigi şey yok bırak💪💪💪
Fıstık gibi kızsın neden acaba
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Benim de hiç sevgilim olmadı
01 Yorumla
+1 yılBoş ver en iyisi bu
00 YorumlaBöyle olan istenmiyor 😏 bizi de istemediler
010 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCidden bu post beni niye bu kadar uzdu 🥺
05 Yorumla- +1 yıl
Ben sorabilirim her an seni ☺️
- +1 yıl
İnan yasina hic dikkat etmedim kusura bakma 😂
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Voleybolcuyu kaçıran da ne bileyim
00 YorumlaBana bakmaz diye açılmıyorlardır
04 Yorumla
+1 yılSabırlı olmalısınız küçük hanım:)
01 Yorumla
+1 yılYanlis ortamlarda ariyorsundur
01 Yorumla
+1 yılÖnemli değil hayatına bak
01 Yorumla
+1 yılSeni mumla arıyorum
01 Yorumlayalniz degilsin dostum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Çok normal...
00 Yorumla
+1 yılSenin gibiyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılE kısmet
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani bilemem.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Dert etme oda olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVoleybolcusun bitti.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeko tayfanın sana yürümesi normal.
Cevap sahibi+1 yılKeko tayfa da özgüven var erkeksilik var. Serseri olanlardan bahsediyorum kısaca. Yürüme durumu da var yani bu şekilde ama efendi bir erkek öyle kolay kolay yürüyemez aylar sürebilir belki zaten senin gözünde de muhtemelen bu tavırları saygını yitirmesine sebep olur. Voleybolcu olman ise seyirci karşısında çıkıyorsun maçta falan izleyen oluyor. Bunu bir erkeğin isteyeceğini sanıyorum eğer gerçekten bazı şeyleri başarmış bir erkek ise. Dediğin o küçücük şeylerin bile bazen anlamları olabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılKim neden seni ilk seçenek yapsın buna bakarsak?
Cevap sahibi+1 yılYukarıda anlattıklarıma göre kim seni neden ilk seçsin? Bana sebep söyle. Ona göre yorum yapacağım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç
00 YorumlaHer erkeğin istediği
04 Yorumla
+1 yılsence neden
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası