çok fazla yaşıyorum bu durumu hatta en son biriyle kavga ettim b*k mu var ne bakıyosun diye bağırdım ve yoruldum cidden yoruldum mahalle abisi gibi kaş göz hareketi yapıp durmaktan tip tip bakmayın millete cidden çok rahatsız edici
burada bakan kişilere sen hayır mı la tanıyamadın mı derler ama kendileri de etrafa kesik kesik bakarlar 😁😂 ben bazen kaşlar çatık yürürken de agresif yürüyüşüm oluyor karşımdan veya yanımdan geçenler başını öne eğiyor 😂😂
Ben hiç mahal bile vermiyorum yürüyüş yüz ifadem tesbihim elimde olur ama düzgün insan ve ortamda muhitte gayet güler yüzlü ve pozitifim ama bazı yerlerde mecburen öbür türlü olmak zorunda kalıyorum hayır tabelamı var herhangi bir market rafımıyım veya televizyon yayınımı var ne bakıP dururlar ki 😁
Teşekkür ederim inan olsun sohbet etmeyi karşılıklı konuşup paylaşıp çözüm bulmayı çok severim heleki günümüz zamanı tam iletişim kazalarının olduğu şu günlerde öyle şeyler oluyor ki hiç anlam veremesem de maalesef bunları yaşıyoruz halbuki ne büyük şereftir iletişim kurmak ne güzel mutluluk ama insanların bir çoğu bu tür güzel özellikten uzak ve hiç adım bile atmadan dibe batmayı tercih ediyor ön yargı yargısız infaz arkadan iş çevirme tribal enfeksiyon vs vs
katılıyorum sana gerçekten çoğu kişinin sosyal zekası çok düşük bizde ne yapalım uğraşıp duruyoruz çürük elmaların içinden en iyisini seçip almaya çalılıyoruz
Açıkcası şaşırıyorum neden çünkü ulaşım iletişim ve bilişim çağı gökyüzünü geçmiş ama bir türlü kabullenemiyorlar beden dili sözlü sesli herşekilde yolu yöntemi olan şeyi kendilerine aykırı görüyolar ve bu tür kişilerle muhattap oldukca ya iletişim kopuyor ya da dibe göçüş yaşanıyor iki kelam etmek bile lüks olmuş benim için kişinin düşünsel yüreği karakteri önemli onu yansıtabilmesi yaşatabilmesi önemli okadar çok şeyler var ki inan anlatmakla bitmez
Bende çok sinir olurum. Özellikle bir ortama girdiğimde kadın erkek gözleriyle yiyorlar. Hatta bi erkek arkadaşımla yürüyorduk geçen avm de bana kızın teki seni nasıl süzdü baktı gördün mü dedi. Genelde hoş bi kadın olduğumu söylerler ama bu dik dik bakmalarını gerektirmez çok rahatsız edici. Benim de hoş bulduğum insanlar oluyor elbette ama durupta dik dik bakmıyorum.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
tamamen katılıyorum dediklerine bende bir ortamda farklı görünen veya güzel, yakışıklı birisini gördüğüm zaman bakma sürem max 1,2 saniyedir içimden hoş bir kadın veya erkekmiş der geçerim tip tip bakmak nedir ya insanda bir gurur utanma olur
Birisine gereksiz yere uzun uzun baktığınızda yanlış anlaşılıyor. Bir gün metroda dayının biri bakmaya başlayınca ben de bakmaya başlayınca iki metro durağı kadar bakıştık. Ve ikimizde ibine değilsek neden bu ısrar.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kaş göz hareketi yapsaydınız en azından apmaodnaldöfmfn