Ablanın yerinde siz olsanız, size böyle bir hediye yaptırsam tepkiniz ne olur?

Geçenlerde koluma Gazi yav imzası dövmesi yaptırmıştım. 3 gün önce akşam, yukaldığım yurtta çalışan bir abla yanımdan geçerken dövmemi görüp " Oğlum bu ne? " dedi, ben ise bir şey demeyip gülümsedim. Sonra bana Atatürk'ün annesinin adını, doğum - vefat yılını, ilkelerini ve o ilkelere göre yaşayıp yaşamadığımı sordu, ben de yaşamaya çalıştığımı söyledim, ama biraz alınmıştım, çünkü sorduğu sorular ilkokula giden bir öğrencinin bile cevabını bilmesi gereken sorulardı. O gece, ablayla konuşmamız bittikten sonra üzülüp odama çıkıp 2 kadeh viski içip ağlamıştım. Sonrasında da 2 gün boyunca ablaya hiç yüz vermemiştim, ayrıca ablaya da içimden sürekli kızıyordum. Dün ise " Bu kadar dargınlık yeter " diye düşünüp ablaya, hem gönlünü almak, hem de şaka amcıyla alkollü makaron ikram ettim ( abla sağlığına düşkün olduğu için alkol kullanmıyor ). Biraz güldükten sonra abla bana " Ben sana dargınım, beni İnstagram'da takipten çıkmışsın " dedi, ben de o gün yaptığı hareketten dolayı kendisine sinirlendiğim için öyle yaptığımı söyledim. O da bana " Ben seni cahil gördüğüm için öyle demedim, sadece bilgini ölçmek, Atatürk'ün değerlerine ne kadar sahip çıktığını öğrenmek için sordum " dedi. O sırada orada Adıyaman'lı, Kürt bir öğrenci daha vardı, o da koluna aynı dövmeyi yaptırmıştı. Abla bana, " Bak, ona da aynı şeyleri sordum ve bence insan değer verdiği şeyleri vücuduna dövme yapmamalı, sonuçta o bedenle tuvalete vs. yerlere giriliyor " dedi, ben de ablaya kendisini yanlış anladığımı söyleyip üst üste 2-3 kez özür dileyip helallik istedim. En sonunda ise " Beni İnstagram'da tekrardan takip edin " dedim, o da gülerek " Bir süre etmeyeceğim, biraz burnun sürtünsün " dedi. Abla normalde çok sevdiğim, hatta öz ablam gibi gördüğüm, beni her gördüğünde benimle konuşmaya çalışan, halimi hatırımı soran biri.
Güncellemeler
+1 yıl
Koluma Gazi Mustafa Kemal imzası dövmesi yaptırmıştım.
Ablanın yerinde siz olsanız, size böyle bir hediye yaptırsam tepkiniz ne olur?