Abimin 3 senelik eşi 2 yıldır yakamı bırakmıyor bazen ağzımdan ismi çıkıyor bazen yenge diye hitap ediyorum bana bugün. İsmimle hitap edemezsin biz yaşıt değiliz ya abla de ya yenge de dedi benim de o sıra acelem vardı yetişmeye çalışıyordum bir yere sinir oldum. Anneme diyorum ki ben bir yere yetişmeye çalışıyorum kızın derdine bak diye. Bugün sofrada muhabbet açıldı bize geldiler. Sinirlendi afra tafra yaptı ben de üstüme gelmeyin istediğim şekilde hitap ederim dedim o da bana istediğin gibi hitap edemezsin diye sesini yükseltti neyse ben iyice sinirlendim gören de küfür ediyorum sanar ismi alt tarafı ismi bugün mutfaktayken konuştum onunla insan gibi karşıma aldım bak dedim ben sana farkettiysen bazen yenge bazen isminle hitap ediyorum bu kasıtlı br şey değil. Ani çıkıyor. Yüzünü böyle gıcık bir şekle sokarak istemiyorum ismimle hitap etme diye sesini yükselterek bir şeyler dedi ama böyle normal olmayan boyut geçti ben de insan yerine koymuyorsun bu ne biçim konuşma dedim hayvan yerine koysam konuşmam bile dedi bu kadarı fazla haddini bil! Dedim çıktım mutfaktan. Bu ne ya cidden anlamıyorum yenge diyesim bi gram kalmadı böyle bir hitapla kendine yenge dedirteceğini mi sanıyor anlamıyorum.
Yenge demek mi zorundayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yaşım 22 sayılır onunki de 27 abartıyor ve uslubu cidden çok rahatsız edici
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yenge de geç uzatmaya değmez bence. Bakalım başka ne bahanesi olacak. Çok saçma gerçekten istediğin gibi hitap edebilirsin sonuçta
Ya inanır mısın benim iki tane yengem var dayımın eşleri onlara bana 4-5 yaşlarımdayken yenge dedirttiler ben onları yenge bildim 16-17 yaşlarıma kadar abinin eşi yenge değil dayınım eşi yenge biliyordum. Benim bir tane abim olduğu için pek bilmiyorum bu muhabbetleri sonra öğrendim. Ama o iki yengeme her zaman yenge derim ve içimden gelir böyle yaşları da benden büyük zaten ve anne gibi davranırlar bana ama bu öyle değil yani bunun derdi otorite kurmak ve saygıyı tek taraflı sanıyor benim içimden geldiği zamanlar yenge dedim ona ama şu saatten sonra içimden hiç gelmiyor
Saçını başını yolda aklı başına gelsin dingil
Ya abime saygımdan dolayı fazla tepki vermiyorum ama sinirden odaya geçip ağladım. Normalde alttan alan biri değilim ama aile meselesi olunca biraz alttan aldım ama içimden hiç gelmiyor yenge demek bana bir de yenge demeyeceksen hiç muhatap olmayalım dedi. Harbi canım tövbe estağfurullah ya
Ya varya başımda elli tane dert var br de onun otorite kurma şeyiyle uğraşıyorum saçmalığa bak
Annen ne diyor bu duruma
Annem yengen haklı doğru düzgün konuş dedi zaten ondan sonra ağladım annem zaten genel olarak benim tarafımı tutma hususunda çok iyi değildir.
Abinler ayrı evdeki yoksa sizlemi
Ayrı evdeler bugün bize geldiler yengem olacak kişinin işi vardı onun işini halletmek için evden aceleyle çıkarken mesaj attım duraktan alıp ona yetişmek için M... geldiniz mi yazdım. Ondan sonra bana ismimle hitap edemezsin diye başladı. Ben de sonra buna mı takıldın dedim işte. Ya şu an yiğenim bana hala demediğinde ismimle hitap ettiğinde gülüyorum benden küçük bir çocuk bana abla demediğinde niye demiyorsun demiyorum ki bence saçma da ki ben çocuk da değilim 22 yaşına gireceğim bana nasıl konuşacağımı söylüyor. Normal değil gerçekten.
Çok saçma ya demeyince demiyor insan işte diyemiyor bu refleks gibi bişey o an nasıl geliyorsa söylüyor insan ne gerek var otoriteye egoya kendi ailesindede böyle baskın birimi yengen
Kendisi birkaç ay önce evlerine gittim annesine anne bile demedi ismiyle hitap etti bizim yanımızda. Sence ne yapmalıyım ben bu noktada ne ismiyle hitap etmek ne de yenge demek istiyorum sen diyeceğim artık napayım yani hoş değil ama bu noktaya o getirdi. Ve dediğin gibi refleks olarak çıkıyor bir dahaki ağzımdan çıkışında ne olacak acaba 🙄
Gıcık ettiği için ismini şöyle ve neden annene ismiyle hitap ettiginide sor yengeyse yengeligini bilsin canım bune yani abinin eşi diye sana niye karışsın kendini ne zannediyor acaba hiç takma bence kendi başını yesin
Haklısın umrumda değil artık. Teşekkür ederim.
Rica ederim iyi aksamlar
Müsaitsen biraz konuşabilir miyiz?
Musaitmi şu an buyrun
Gizliden çıkarsanız biraz konuşabiliriz ben içimi döktüm biraz aslında ama evde kendi kendime konuştum 😂 daha doğrusu Rabbime derdimi açtım biraz iyi geldi. İçim biraz olsun ferah yani
Buyrun konuşun
Buradan mı konuşayım
Böyle söyleyince ne konuşacağımı bilemedim yani genel olarak az önce dediğim gibi kafam çok dalgındı ve o an yazdım napacağımı bilemedim rahatsızlık vermek gibi bir niyetim yok kusura bakmayın iyi geceler
Nasıl isterseniz öyle
Cikiyorum takip et
salla istedigini yap
Ya istediğimi yapmak istiyorum ama aşırı anormal cığırtkan sesini yükseltiyor falan annemin yanında bir de. Ne bileyim öyle otorite kurmaya çalışıyor içimden gelmiyor ama ismini söylemesem de yenge de demiyicem bildiğin sen diye hitap edeceğim valla uğraşamayacağım hadsizlik yaptı bugün bana çünkü
İstediğimi dediğim normal ismiyle hitap etmek içimden geldiğinde yenge demek ama artık onu da istemiyorum