Yenge demek mi zorundayım?

Abimin 3 senelik eşi 2 yıldır yakamı bırakmıyor bazen ağzımdan ismi çıkıyor bazen yenge diye hitap ediyorum bana bugün. İsmimle hitap edemezsin biz yaşıt değiliz ya abla de ya yenge de dedi benim de o sıra acelem vardı yetişmeye çalışıyordum bir yere sinir oldum. Anneme diyorum ki ben bir yere yetişmeye çalışıyorum kızın derdine bak diye. Bugün sofrada muhabbet açıldı bize geldiler. Sinirlendi afra tafra yaptı ben de üstüme gelmeyin istediğim şekilde hitap ederim dedim o da bana istediğin gibi hitap edemezsin diye sesini yükseltti neyse ben iyice sinirlendim gören de küfür ediyorum sanar ismi alt tarafı ismi bugün mutfaktayken konuştum onunla insan gibi karşıma aldım bak dedim ben sana farkettiysen bazen yenge bazen isminle hitap ediyorum bu kasıtlı br şey değil. Ani çıkıyor. Yüzünü böyle gıcık bir şekle sokarak istemiyorum ismimle hitap etme diye sesini yükselterek bir şeyler dedi ama böyle normal olmayan boyut geçti ben de insan yerine koymuyorsun bu ne biçim konuşma dedim hayvan yerine koysam konuşmam bile dedi bu kadarı fazla haddini bil! Dedim çıktım mutfaktan. Bu ne ya cidden anlamıyorum yenge diyesim bi gram kalmadı böyle bir hitapla kendine yenge dedirteceğini mi sanıyor anlamıyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yaşım 22 sayılır onunki de 27 abartıyor ve uslubu cidden çok rahatsız edici
Yenge demek mi zorundayım?