Güncellemeler
+1 yıl
Kime atlattıysan annem bi insan bu kadar kötü olamaz diyormuş
Güncellemeler
+1 yıl
Annemi istemez. Başka karıların lafını yapar. Carsida bi karı görsün banka da kızla göz kirpmis hemen one almış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olan olmuş yeniden geleceğine bakacaksın kimseyi gayje almayıp şu an bekarmısın
Yaşadıklarım çok ağır
Tahmin edebiliyorum zor şartların kim olsa senin gibi düşür
bir insanın hayatını ailesinden başkası bozmaz
Bizim ölmezmemiz için herseyi yapan bi insana baba demek çok ağır geliyo.
haklısın işte insanın kaderi güzel olacak bence evlenip bosandigimi göre ergen biri değilsin kendi ayaklarının üzerinde durup hayatını kurabilirsin
Kütahya gibi sehirde çok zor
işte tercih senin yapman gereken şey yol vardır düz yol vardır çatallı aynı yerde saymak geçen günleri geri getiremezsin
Bu hayatta tek başımayım annem olmasa kimsem yok kardeşim de erkenden oldu Babamın yaptıklarını bize aile olmadığıni çok içine attı
en azından annen var onla yeni bir hayat kurabilirsin zaten babanla sorun yasiyorsun bosandilarmi ailen peki
Kötülerin işi hep yolunda Babamın işi o kadar rahat ki kahve gibi gırgır şamata. İstasyonda calisiyo. Kardeşim motoruna benzin atmaya gelirmiş arkadaşlarının yanında rezil edermis babam çok rezil birisi Kardeşim sevmez rezilliği çok içine atmış herseyi
Boşanmasın. Babam rahata erer..+ dedem bizim evden çıkmaz oda çok eziyor insanlari çok merhametsiz birisi
Kopmuş bir aile olduğu için onada yansıyor tabiki
o zaman senin işin zor ne ayrı bir hayat kurabilirsin nede o evden ayrılabilir sin evlensen yine sen mutlu olamazsın bence üzücü durum
Ananemin vasiyeti dedeme bakmayin dedi. Dedem gelini surekli bize karşı ogretti eve sokmuyor bizi. Dedeme inat ölmücem. Savascem çocuğum olsun şu hayatta başka bisey istemiyorum
Benim icim çok zor yaşıyorum hayla
Başkası olsa olurdu inan. Çevreme bakıyorum arkadaşlarımin babasına kimse ben gibi çekmemiş
her kadının hayali çocuğu olması ama tabi ailen yuvani bozacaksa yine olan çocuğa olacak savasman için illa evlilik çocuk şart değil bence
Çocuğum olsa benim ailemi kimse yıkamazdı. Eşimin hatasını görmesem ben ayrılmazdım
ölmek kurtuluş değil hayat acısıyla tatlısıyla yaşamaya değer sen kendin yaşadıklarını anlatacak bir dost arkadaşın olmadığı için kafan dolmuş anlatmak istersen yazabilirsin ama sonuçta ne olursa olsun kimsenin hayatı 4 dörtlük olmaz
Tamda öyle burada yazıyorum yaşadıklarımı
Babanla beraber atnı evdemi yasıyorsun
Malesf
Neden hala aynı evde yaşamanı gerektiren bir sebebp mi var
Kendi ayakların üzerinde duramıyaxak kadarmı ailene baglısın?
Evlenmem lazım
Evlenmek sencedr caremi?
Napicam peki
Yanı tabi içinde bulundugun durumu senden başka kimse anlayamaz
Ben evlilik kafasında değilim
Ama şubir gerçekki sen tek başınasın bu hayatta
Annem evlen diyor her gun
Anlıyorum seni evlilik kafasında ol adıgınıda biliyorum senın şuantek derdin o evden kurtulmak ve kurtulmanın yolunu evlilik ile arıyorsun
Bak kardeşim yasın kaçbilmiyprum belki benden büyüj belki küçüksün kimseyi dinleme kendi ayaklarının üzerinde dur daha yeni bir savaşın içinden cıkıp evlilik macerasu atlatmıssun anneni dinleme bal pişman olursun aynı hataya iki kez düşmüş olursun
Neden tek başına kaldim:( kardesimi de kanserden kaybettik 2017 de 19yasinda toprağa girdi dünya yakışıklıydı ;( o bizi korurdu babama ezdirmezdi. Bu olayları taktı kafaya erkenden gitti
Dedıklerımı ıyı düşün
Sana yardımcu olmak isterim eğer kabul edersen
Ona da askerlik lafı yaptırmadı. Erteleriz askerliği dedi çocuk ondan sonra hastalandı boğazı şişti
Allah rahmet eylesin
Senin iş tecrüben var mı?
Olmadığı için iş bulamıyorum
. Tek çare fabrika ama ben bungun yerde duramam
Nerede yaşıyorsun yaşadıgın yer küçük bir şehir mi?
Kütahya küçük bi şehir
Dilersen bana ulaş sana yardımcı olabilirim fikirler vererek hayatına dair
Nasıl ulaşabilirim
Gizliden cıkıcam ban takip at ben sana yazarım
Tamam
Çocuk var mı
Yokk
Yeniden evlilik düşünüyormusun
Malesf ewt
Neden maalesef dedin ki
Yoruldum her şeyden
Bende aynı durumdayım