Babamın babam olmadığını anlayamadım?

Onu sevdim. Oda beni seviyor sandım. Kardeşim den daha çok beni seviyor dedim. Çünkü benle çok ilgiliydi. Bana sürekli üst baş alıyordu. Benim lise tercihlerimi iptal ettirdi.1 sene sonra annemin çabasıyla gittim. O 1 sene sürecinde bana çok şey oldu. Deli gibi spor diyet yaptım ölümüne. Aneroksiya oldum. Hem calisiyorum haftalik 40tl ye orada su böreği soylerdi patron. Gider cope atardım
Annem pesimde gizli gizli gezerdi. O zamanlar liseye gidenleri O sırt çantası forma giyenleri arkadaş ortamıni cok ozenirdim doner yiyenleri. Ben neden bunları yaşadım? düşünüyorum da Babam harçlık vermemek için. Ama aynı adam mağazadan çıkmadı bana mont falan alırdı kızlara bayılırdi magazadaki kızların seçimine göre alırdı. Şimdi öğreniyoruz ki bunları hep kredi kartıyla yapmış ödememiş. Ekstreleri geciktirmis kartlar 150bini bulmuş ödemeye ödemeye. Ben evlendim eşimle uğraştı bosandim? Şimdi tekrar evlenmiyeyim diye sinirlerimi bozuyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Kime atlattıysan annem bi insan bu kadar kötü olamaz diyormuş
Güncellemeler
+1 yıl
Annemi istemez. Başka karıların lafını yapar. Carsida bi karı görsün banka da kızla göz kirpmis hemen one almış
Babamın babam olmadığını anlayamadım?