Aile & Toplum Arkadaşlar mercimek fırına nasıl verilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bilmiyorum da yapmayı acıktım nasıp olucak? Güncellemeler+1 yıl Nee ohaa hahha Arkadaşlar mercimek fırına nasıl verilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aspirin00gs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mercimek videolarını açıp izle kıvama gelir sonra sende kendi imkanlarınla fırına ver baktın yanıyor itfaiyeyi ara 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Numarası kaç itfaiyenin Yorumla Soran +1 yıl 110 du dimi hee hatırladıımm Yorumla Aspirin00gs +1 yıl İyi hatırladıysan Yorumla ak3ar1 +1 yıl 112 oldu cahil Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaa biliyorumm şakaydı c a h i l saff şeyy şapşall Yorumla ak3ar1 +1 yıl Daha da bulamadıysan yazabilirim Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla ak3ar1 +1 yıl Itfayeci Yorumla
SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Böyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl Tepsiye koyup fırna vereceksin 220 derecede Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sur senin fırına mercimeği sokayım ben 😂 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahaaa tamamm Yorumla
Fur_kan4418 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Önce bi güzel islanacak sonra altını yakacaksin 0 0 Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Fırında değil ocakta yap 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olcak Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Yağ soğan salça şu Yorumla Soran +1 yıl Ben onu sormamıştım Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Neyi soruyorsun anlamadım Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Ramazanın yardım et ablana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne ramazanı Yorumla ak3ar1 +1 yıl Ramazan-ı çağır yardım etsin diyorum Yorumla Soran +1 yıl O kim Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bacakları aç ve içine al sjsjs 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aa ne neyi oha Yorumla sanki_freud +1 yıl Trolll sjssjs Yorumla Soran +1 yıl Neyi içime alıcam yemek sordum ben aa Yorumla Soran +1 yıl Nimet bu nimet çarpılırsın Yorumla sanki_freud +1 yıl Çarpıyor zaten sjsns Yorumla Soran +1 yıl Ooooooo ohoovv Yorumla Soran +1 yıl Laflara bak şuna yaaa Yorumla Soran +1 yıl Nasıl çarpıyo mesela Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Islatarak yoksa yanar🙄 0 0 Yorumla
avenging_angell Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Tek başına veremezsin birini çagır 😂🤣 0 1 Yorumla ByDreamm +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. baydi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet mercimek çok yapılan bir yemek aslında haklısınız Yorumla Ecmelovski +1 yıl haklisin ecmel Yorumla
Erkekadam22 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Gel doyurim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben yaparım basit bişey zaten tesekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Mercimek videolarını açıp izle kıvama gelir sonra sende kendi imkanlarınla fırına ver baktın yanıyor itfaiyeyi ara
Numarası kaç itfaiyenin
110 du dimi hee hatırladıımm
İyi hatırladıysan
112 oldu cahil
Hahahahaa biliyorumm şakaydı c a h i l saff şeyy şapşall
Daha da bulamadıysan yazabilirim
Neyi
Itfayeci
Böyle
O ne demek
Tepsiye koyup fırna vereceksin 220 derecede
Gosterirdim ama simdi adminler benim yazmami bekliyor 😅😅