kişi kendinden bilir işi. kendi eksikliğinizi bana yansıtmayın <3
Dershaneye yeni yazıldım. Yeni kız olmama rağmen çok fazla bakmadılar?
kişi kendinden bilir işi. kendi eksikliğinizi bana yansıtmayın <3
Hani ortama güzel biri girer de herkes süzer ya bende öyle olmadı. Erkekler vs takmadı yani. Sizce neden?
Soruda bile dershaneye gitmeye ihtiyaç duyulması isabet olmuş :) Dershane, seminer vb. ortamlarında sorulara verilen pratik cevaplar, etkileyici konuşma ve ses tonu hafızada kalandır ve kesinlikle ilgiyi çeker. Soruna gelirsek, bunun cevabını alışagelinmiş değil, farklı pencerelerden bakarak cevabı bulabilirsin. başarılar
Ayy valla hiç uğraşamam o tarz şeylerle :D Kazanıp gidelim en iyisi
Ayy hiç uğraşma boş ver, buraya gelip dert yan :D Kazanıncada gidemiyorsunki, bak İstanbul üniversitesini kazanıyoruz hala istanbuldayız :D
Var zaten 2 tane üniversitem :D Sıra üçüncüsündeeeee
2sindede gidemediysen,3. sü ardından ağlar hiç göndermez :D buarada söylememek için zorladım kendimi ama benimkide 2. ünv buseneki :) seneye Allah kerim
Yazılımcıyım ben. Yazılımla alakalı ne varsa okumak istiyorum :D
2011 yılında Kuala Lumpurdaki oda arkadaşım, Apple ın açığını bulup hackleyen ve ödül kazanan grubun içinden biriydi. okadar iyi bilirimki sabah 5te beni uyandırıp o heycanıyla üstten aşağıya MAtrix teki gibi saatlerce harfler rakamlar sayfa sayfa :D :D
Apple'ın açığını bulan çocukları hatırlıyorum... Çok gururlanmıştım
Çocuk deme o şu an aile babası :) hayatında 4 Dostu var , 5. yi bunca yıl dostum görmedim tanıstırmadı hayatlarına almıyorlar.
belli etmezler şimdi sen sonraki günler görürsün olacakları :D benden tavsiye hiçbiriyle sevgili olma. kızların %99'u zaten kıskançtır. derslerine odaklan gelmiyim orayaaa dsfhdsjfh
Derslerime odaklıyıım <3 Valla gelsen ne güzel olurdu dedikodu yapardık.
Cevap
3Cevap
İnsanlar dünya para ödeyip, sınav kazanmak için yazılıyor ya hani
ben aksini iddia etmedim ki. bakmakla sınav kazanmanın ne alakası var?
Dersanede takilmak icin gitmemissindir umarim. Derslerine calis ve unv kazanmayi dusun
Tabiiki hayır. Merak etmeyin :)
Güzelliğin yoktur veya giyimin mini değildir mini etekliye çok bakar erkekler
Zeki insanlarmış
sen daha zekisin hayatım <3
Belkide güzel olmadığın için bakmamışlardır.
:'(
Güzel olmadığın içindir
botox yaptırmaya gidiyorum hemen
falan filan falan filan
Hayır nolamaz
Oyle olmadigin için olabilir mi
hmm bi düşüneyim
Güncellemen yine guzel oldugun anlamina gelmiyor lakin boş bir instagram profilim var ona bile gunde 5 kisi yaziyor kahve içmeyi dersen kahve teklifi almayan kiz mi var cidden guzelsindir degilsindir bilemem ama kimsenin kendisini abartmasina çokta gerek yok
kendimi abartmadım ki olanı söyledim
guzel ve alımlı olan bıryerın yoktur
iki yerim varsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?