Hadisler hakkında ne düşünüyorsunuz, Kütüb i Sittte'deki hadisler gerçek mi, çünkü çok saçma hadisler var, ne düşünüyorsunuz?

Müslüman değilim ama sahih kabul edilen Kütüb-i Sitte ve diğer kaynaklarda birçok abartılı saçma akla mantığa sığmayan hadis var, ben de 200 civarı topladım isterseniz size bunları link olarak atabilirim. Mesela Şeytanın yellenerek kaçması, sinek yemeğe düşerse diğer kanadının batırılması, Şeytanın helada insanların makatlarıyla (poposuyla) oynaması, Allah'ın ellerinin olması, Allah'ın baldırını açması, Kur’an’ı Kerim'de eksik veya fazla ayetler olduğu, köpekler ve güvercinlerin şeytan olduğu, veya kadınların kötülendiği, ishalden ölenin şehit sayılması, Allah'ın toprağı cumartesi yarattığı, keçinin ayet yemesi, deve etinin abdest bozması, Allah'ın bulutların üstünde olması, gök gürültüsünün sebebinin meleklerin kamçısı olması, ya da arzda keçi siluetinde meleklerin olması gibi hatta birbiri ile çelişen bir sürü hadis var, bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sahih kabul edilen hadisler bunlar...

Güncellemeler
+1 yıl
Gizli kullanıcı olarak yorum yapıp beni engellemiş üstüne. Kendisinden daha fazla İslami bilgiye sahip olmamdan korktu. Bunu görürsen bana Kalem suresi 42. ayetle geleceksen hiç gelme daha iyi. Hepsi saçmalık, o kadar saydığım hadisler arasından ona takıldın zaten biliyordum
Hadisler hakkında ne düşünüyorsunuz, Kütüb i Sittte'deki hadisler gerçek mi, çünkü çok saçma hadisler var, ne düşünüyorsunuz?