Güncellemeler
+1 yıl
Erkek kadından 2-3 yaş küçük olmalı çünkü erkek ruhen ve fiziken daha erken yaşlanıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de o benden 40 yaş büyük pslik adam ben kendimden 2 yaştan fazla büyük her erkeği abim olarak hissediyorum zevk meselesi etkilenmiyorum dediğimde bi hesap yaptı kadın 5 yıl önce büyür erkek 5 yıl sonra yani arada 10 yıl olmalı dedi yuhhh artık arada 5 yaştan fazla olan hangi ilişkiyi gördüysem hepsi uyumsuz sorunluydu yaşıtlar eşti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allahim sonunda beyni olan bir kız. Neden yani 15-20 yaş büyük insanla çıkarsınız ki. O yaş fazlalıktaki adamın amacı bellidir yani
Hele burada bi 26 yaşında kadın her gün başkasıyla evli 38 yaşındaki bir adamı soruyor otelde bana şu kadar boşalıyor vs diyor ne mal kadın ya
Sevgilim demez mi bi de🤮
Keşke öyle olsa , bir kızla konuştum burada kız 20 yaşında idi 20 ya sevgilim dediği adam da 38 yaşında. Senin anlattığında bile zaten yaş aralığı fazla birde evli bir adam hadi o adam serefsizn teki de sen hemcinsine nasıl bunu yapabiliyorsun ya ben karmaya inanan bir insanım.
Evet bir de her gün soruyor beni seviyor mu ikinci karısı yapacak mı diye.38 yaşındaki adamın sevgilisi olduğuna inanabilecek kadar mal. Sevgililik 20li yaşlarda yaşanan bir şey
Ama sende abarttin küçük olmalı diyerek erkek
Bence aralarda 1-2 yaş farkı hiç sorun olmaz iki taraftada
Biz yaşıtız senle😅Ama erkekler gerçekten erken yaşlanıyor 25 yaşında bir kız genç kız bıcır bıcırken 25 yaşında erkek çok daha olgun oluyor
Evet fakat dediğin şey surda bak erkek geç olgunlaştıgi için kafa yapısı aynı olsun diye kızlar öyle istiyor biraz büyük 2-3 gibi yoksa hani şey kafası var çocuk mu büyüteceğim ben
Benden 3 yaş büyük erkek evlenene kadar 30 olur. İstmem 20 yaşının başında sevgilim olmadan kocam olmadan geçmek istemem bu dünyadan
Ne alaka be ,25 yaşında evlensen o da 28 olacak işte
Yok hemen gelir 30a
Aman bu arada erken evleneyim deme ne güzel hayatını yaşa daha 25-26 idealdir
1 senede çocuk doğdu al sana 30 yaşında bebek sahibi adam hiçbir şey yaşanamamış
Haklısın, burayı fazla darlamasak , beni ek* le'meye ne dersin
Kanka çulsuz erkeklerle konuşmayı sevmiyorum ya
Çulsuz ne alaka , gören diyicek kötü birsey dedik. İnsan gibi hayır desen yemezdik seni.
Yok yani denemek istedim zengin erkek değilsen konuşmak istemem
Ne alaka evlenecek kişi isterim ben pis şeylerle işim olmasın
Daha bu yaşta ne acelen vardı derler insana , ve madem o kadar düşünüyorsun sevmediğim bir adam olsa ile illa zengin diye mi evleneceksin. Yanlış yerlere bakıyorsun , kalp e bak zengin herkes olur
Bencede yas farkı fazla olmamalı
Erkekler ruhen de fiziken de daha erken yaşlanıyor
Ohhh gavadın ettiği lafa bak
Evet ya
Kan bağı yok diye kendinden 30-40 yaş küçük herkesi sevgili adayı görebiliyor aptaal
Bana saçma geliyor p kadar büyük yaş farkları. Hadi 3-5 olsa neyse de 40 yaş da aşırı abartı duruyor
40 yaşın abartı durabilecek bir olabilitesi yok. Bahsettiğimiz 13 yaş değil 40 yaş. Yani sapkın bir şey sadece. Benim babamın 2. evliliği olmasına ve geç çocuk olmasına rağmen benim babamdan bile büyük dede
Senin sapkın bulduğun şeyi insanlar çok rahat yaptıkları için abartı diyorum ben.
40 yaşı yapan duymadım ömür bile yetmez 40 yaş araya😅
Bi acununki var o da 30 yaş ara. Ki o Acun Ilıcalı ünlü birisi
https://www.hizliresim.com/fhogsb4
Bak bakalım 40dan büyükler bile var yani 🙂
Yani ünlü birisi olduğu zaman çok büyük yaş farkları olabilir mi? 😅😅 bu serbest mi onlara
Değil de hani kızın tercih etme sebebi diyorum
Koyduğun resimdeki kız çaresizlikten sugar daddy aramış kendine Bulgaristan maddi durumu iyi bir ülke değil
Demek ki problemin temel sebebi sugar daddy arayan kızlarmış.
Haklı