AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
sevmek zorunda mıyım?
değilsin, rahat ol. ;)
Saygı duymak zorundasın sevmek zorunda değilsin
Değilsin güzelim. :)) sevmedgm gbi bsey duymak zorundada degilm nötrm :))
@bluegirll rahatım canım ama bunlar biliyosun bir tuhaf insanın kalbine kalbine indiriyorlar. ;)
@golegidenoyuncu saygı da sevgiye bağlıdır. bunu inkar edemezsin.
Alakası yok
@golegidenoyuncu bana göre alakası dolu dolu var.
Zorundasın
@pilotcan değilim.
saygı duymak zorundada değil sevgi duymak zorundada değil isterse sövebilir düşünce özgürlüğüydü hani eşitlikti hani ulan KAMAL ın koruma kanununu hazırlayan avukat bile yahudi sen ne konuşuyorsun
@Mybreath aynen.
Soran, ne demek isgal olsa musluman kalir miydiniz? Sen dinini satmaya simdiden hazirsin bakiyorum. soruya bak.
burada atatürkçüyüm diye takılanlar , osmanlıdan kalma 1 milyon yahudi ve ermeninin soyundan gelenler olsa gerek.
@xenon759 kardesim ağzına yüreğine sağlık.
MEHMET AKİF ERSOY'DAN ATATÜRK'E ŞİİR:
Lisân-ı pâk-i Nebîden yalanlar uyduruyor:
Sıkılmadan da “sevâb işledim” deyip duruyor!
Düşünmedin mi girerken şerîatin kanına?
Cinâyetin kalacak zanneder misin yanına?
Sevâb ümid ediyor ha! Deyin ki nâmerde:
“Sevâbı sen göreceksin huzûr-ı mahşerde!
Tepende gezdirecek rad-ı intikamını Hak,
Ki yıldırımları beyninde kaynayıp duracak.
Yakandan inmeyecek dest-i kahrı husrânın…
Nasıl iner ki, önünden kaçıp da nîrânın,
Civâr-ı nûr-ı nübüvvette mültecâ bulsan;
Bu türlü kurtuluş imkânı yok ya… Kurtulsan;
Şu izdihâmın elinden -ki belki bir milyar
Nüfûs-ı hâsiredir- kaçmak ihtimali mi var?
Bugün fesâdına kurban olan zavallıların
Vebâli boynuna yüklenmesin mi yoksa, yarın?
Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar ka
Hristiyan gagavuz ve karamanlı türkleri kırıp geçirmiş bir hristiyan düşmanıdır..
Y etmedim i Ataturk uzerinden prim yapilmasi
Che nin yolunda Atamızın izindeyiz ! TLB
Olmus adamn arkasindan konusmayin gunahtir :))
Arkasi saglam degilmis
Valla bilemycm artk hrrkse gire degsyr bna gore kotu sana gore iyo herks farkli dusncde saygi duyrm. ama madem bu siyasi icrkli soru sordn sorsrn arkads elestiryde ackol
Zulüm 1923 de başladı
gizliliğini bozsana ne kadar yüreklisin görmek istiyorum?
aha ben gizli değilim... atan gibi idam sehpasına çıkarttıracaksın
burada sevenlerimiz var. gerek yok. ben değil ne söylediklerim önemli
Müslümanlık gericilikse geri kafalıyım arkadaş.
Atatürke laf söyleyen türk olamaz.
Offf kafimizi sisirdin bu neydi :))
Bilinmesi gerekenlerde işlerine gelmeyen kendini bilmez 3-5 sürü var olup yapamadıklarını geçmişe yıkıp duranlara bir kanıt hala tersini savunanlar var. Bu şöyle bişi bizim uefa kupamız var diyen gslı taraftarlar gibi herşeye rağmen.
:)) sen ne anlatiyosun :))
Anlamazlar bu cahiller.
guncellemen tam bir kapak olmus.
ses cıktıysa ne mutlu bana.
Ben artik ataturk dusmanlarina yorum yapmiyorum zaten, 1 tane bile akilli cumleleri yok. Ayirdigim zaman degmiyor.
bisey kanitlamanin pesindesin gibime geldi (:
ATAM sana muhtaçiz !!
Tabi her lider gibi iyi ve kötü yanları var.
Tek dertleri din din din , Adam işine bakar neye inanıp inanmadıgından sizene , Olduki hadi ozamanın tarihinde ATATÜRK ve ya bir başkası yan yatsa ülke gitse bu sefer hrstyn olcaklardı ozamanda din din diyebilceklermiydi merak ediyorum.
Dini zaten kimseyi ilgilendirmez. Ancak batıya uyayım derken yanlışları filanda var.
Adamin dibisin kardesim
rica ederim kardeşim , anladıgım şudur ki bunların derdi din sorsan 1 kere camiye gitmezler. katliamlardan bassediyorlar kimse kimseyi sknn keyfine öldürmez.
Vayy çok iyi ya..
iyi olsa ne olcak hala millet cahil.
Millet anlamak istediği gibi anlıyorda ondan..
ıyıce arastr
Adamsın
Hayranıyım.
tüüh eşekoğlu esekler
şikayet edildin.
Evet herhangi bir kusur bulunmadı.
Sende 2 eksi yedin ;)
3 oldu :)
@ateistbirkız ve @IRioI
velev ki, 70-80 hatta 100 eksim oldu. ee?
bu bendeki Atatürk'e karşı olan sevgimde veya nefretimde artma azaltma yapar mı? yapmaz.
siz Atatürk'ü övme hareketlerinize tam gaz devam edin, bilen biliyor neyin kimin ne olduğunu, kafam rahat.
sözde dinsiz olduğunu savunuyorsunuz ve eminim ki bunları savunan ve söylenler 1 subanike 1 fatiha bilenlerden ibarettir. @bluegirll
"sözde dinsiz olduğunu savunuyorsunuz ve eminim ki bunları savunan ve söylenler 1 subanike 1 fatiha bilenlerden ibarettir."
@IRioI Atatürk'ü övenler, sevenler de peki Kur'an'ı hatmeden kesim mi oluyor? gece gece çok güldürdünüz teşekkürler. çıkarımınızı da alın ve sessizce gidin.
@bluegirll olmayan şey tabiki rahat olur. Atatürk'ü övmüyoruz gerçekleri idrak edebilmen için zaten olan şeyleri anlatıyoruz.
@secox yahu sizene milletin sevgisinden? sizene? kızın biri "Atatürk'ü övecem" diye aşağıda İslam'a hakaretler yağdırıyor, ona cevap vereceğinize siz halen millete zorla Atatürkü sevdirme peşindesiniz. sizin dininiz de imanınız da şaka olmuş, pes.!
Soran, bu cevabımı üstüne alınma, mesajım gideceği yere elbet gider: "ateistbirkız" denen şahıs, komik misin? sen ne yap biliyor musun? bırak onun bunun kalbindeki sevgiye bulaşmayı da ilk üslubunu düzelt, İslam'ı da kendi kafandan uydurdukların sanıp da millete sunma.! dediğim gibi, İslam kadını mal görmüyor ama kendini mal görenlere de engel olmuyor. şekil A.
Hahaha :D ayy canmm yaa cok güldüm inan :))). Allah iyiliğini versin. :)
@Leylifer61 inan ben de katıla katıla gülüyorum. ;)
:))
@Leylifer61 kendini yorma boşver bunlara kaynak göstersen de inanmazlar, koyun diyorlar ya hani bunlar da devekuşu misali.
@fatihılgın beyefendi; "ateistbirkız" denen şahsa boşuna laf anlatma, seviyesi müsait değil.
Yok boşa vakit kaybı zaten. Sorularıma bi. cevap bulamadığı icin once yorum yapmış sonra da ona cevap verememem icin beni engellemis beyinsiz. Nickinde bile ateist kelimesini kullanarak sırf. cool görünme çabası güttügü belli. Bi. Boktan anladığı. falan yok.
@fatihılgın aynen öyle ayakta alkışlıyorum sizi. bana "beni niye engelledin ezik" demişti, bu eziklikse kendisinin de ezik olduğunu gördük.
Simdilerin modasi oldu bu deiistim ataistim naralari :)) analari biliyomu acaba :)) farkli olmak ve bir gruba dahil olmak hevesyle yanp tutusan ergen bir çoğu.
Cahille tartışmaya girme diyor zaten hz. mevlana :)) bunu bu gece daha iyi kavrams olduk arkadaslar.
Yalnz farkndaysanz kiz surekli b saldrgan ve şahıs uzerinden yorumlar yapiyor :)) konuyla baglantz. Seni ezmisler yavrum bide ben ezmiyim. :))) hadi selametle..
@bluegirll sen canmsn yaa kurban olduğum bu tipler at gözlüğünü takms etraftaki ozenti ateist atkadaslarnda bir iki ayet öğrenmiş kendi istedkleri sekilde yorumlayarak gelmisler buraya sekil sukul yapiyolar :))) tartsmaya bile degmez. Herkese görmek istedgi nettir gerisi flu. Nasibin farknda olmakta bir nasip. Kelime ve cumlelerini haketmeyecek idrak edemeyecek insanlar bunlar. Seviliyorsun.
Ateist kiza ithafen ' kendisi yorumlari kaldiramamis olmali ki engellemis :))
@Leylifer61 ahaha :))
duyuru : arkadaslar aranizda "ateistbirkiz" tarafindan engellenip icinde soyleyecekleri sozu olanlar benim bu cevabimin altina gonul rahatligiyla yazabilirler. malum, kiz herkesi engelliyor xd
@ateistbirkız Yazdıklarına baktıkça gülüyorum. Padişahlar hep haremdeymiş demi ya, 20 tane kızla beraber zevkü sefa içinde. Sen kafanı yorma bu işlere güzelim ya. Sen ne yap biliyon mu git makyajını bir sil, ılık bir duş alda yat canım benim. Ama at gözlüklerini çıkarma yoksa gördüklerini aklın almaz kaldıramazsın.
bir bitmediniz.