Çok kısa özet geçicem. Ormanda erkek arkadaşımla yatacak sabah kalktıkmı mis gibi orman havası alacaktık. Girdiğimiz orman yola 1 km var hemen hemen patika yoldan giriliyor. Bizden başka kimse yok. Aracı çevirdim oturiyoruz arabada Hafiftten yağmur yağiyor. Taak bi ısık yanıp söndü biz teselli etmek için birbirimizi şimşek dedik. Lakin değildi.. 30 dakika sonra tam yatmaya karar verdim ki ışığin geldiği bölgeden DUM DUM DUM DUM ağır ritimle davul hatta böyle Tam tam karışımı bi ses geldi. Tam kaçicaz aracı çalıştırdım arkadaşım AMAN YARABBİ dedi. Sus dedim bişey söyleme.. Yola çıktık ne oldu dedim Sesi söyledi. Taklit et dedim DUM DUM DUM v. s Deyince evet bende duydum dedim. Bu olay gerçekten yaşandı.. Bu olayın yerini bi hesabımda o yeri video olarak #ektim bir gündüz gittiğimde ve bi sosyal hesabımda paylaştım.. O sesin geldiği yer dümdüz bi alanmış orada galiba o gece düğünlerine denk geldik... Bu olay tamamen gerçek ve doğrudur !
O yeri bi ara gündüz gittim videoya aldım sesin geldiği noktayı buldum. Düz bi zeminde ağaçların kardeşim akarsuyun yanında... Allahtan arabayı sallamadılar.. Ben inanmıyodum cinlere taaa ki o zamana kadar..
Gecenin ikisinde yerleşım yeri 6 km rahat var. Hadi yankı yaptı güzel düşünce ama gecenin 2sinde kim düğün yapar. Hadi yoldan geçen araçta müzik çaldı diyelim Saçmalık hava yağmurluydu. Ses dibimizden geldi
İnanıyorum anlattığına doğrudur.. hani belki yanılma olabilir diyede hesabın içine katıyorum 6 km açık alan için yankı yapmayacak bi alan degil 10 km olsa bile yankı yapar..
Keşke senin dediğin gibi oksaydı. Haritadan bakabilkrsin uydu üzerinden görülüyor tam alan. Kemalpaşa vişneli köyü İZMİR. Torbalı kemalpaşa yolundan vişneli köyüne doğru yürü mavi solda depo. var tam karşısındaki oatikaya bak, Kırmızı toorak yolu görcen devam et yol hafif kıvrılıyor tam orada okdu ama gogglr earttan bakman gerek.
Hafif Yağmur varsa ağaçtan düşen damlalar atılan bir pet şişe veya bidona vuruyor olabilir, ışıkta Yıldırım büyük ihtimal hafif yağmurda hafif çakar , bilimsel bir açıklaması var , cin peri işi masallarda olur
Ne ağaçtan bişey düştü nede o gece havada şimşek vardı. Hiç bir yerde bulamadığim o ritimli davul sesini bizzat duyduk. o sesi hadi define aramaya gelenler çıkarttı diyelim. O sesi anca 5+1 hoparlör sistemi ile net çıkarmaları gerek ki buda imkansız
Tamam duyduğunu iddia ediyorsun ama bu histeri birazda , yani düşen kozalak bile aynı sesi çıkarır biliyorum yıllarca ormanda tek başıma yaşadım dağ evim var , ormanlarda ışıksız gezdim , karış karış her duyduğun ses çin peri değil , yani diyorsan ki cin bana davul çaldı illa ben daha bişey diyemem.
Kur'an'a el basmana gerek yok yalan söylüyorsun demedim sana sana olayın iç yüzünü anlatıyorum sadece , bak ben tek başıma avlanirim genelde gece bildircina çıkardım bilirsiniz yağmurlu havalarda uçamaz ormana düşer çok kez tek başıma kaldım evime gitmeye üşendim o ormanın içinde yattım orası doğa huzurun baş kenti , bana davul çalan cin bana neden kendini göstermedi ben onu düşünürüm mesela genede sen bilirsin tabi.
Sevgili arkadaşım kanıtı olmayan bir şeyin ispatı olmaz bir şeyin görüle bilir olması gerekiyor elle tutulur olması gerekiyor tarih boyunca sadece anlatıyorlar hemfikirmiyiz? ispat var mı elimizde hayır yok ne var anlatılan var , yani bir cinle selfi çeken biri henüz olmadı teknoloji çağındayız. Ben sana yalan söylüyorsun demedim illaki duydun bende ormanda neler duyuyorum çığlık sesleri mesela bazı hayvanlar çığlık atar gece ama başka biri duysa peri bana çığlık atıyor der işte öyle değil her kuşun melodisi var puhu kuşu mesela hiç sesini duydun mu garip değil mi
Valla biz o gün sahilde uyuduk korkudan eve gitmedim. YEMİN EDİYORUM ALLAH ŞAHİT OLSUN Kİ ORMANDA O SAATTE O YAĞMURUN ALTINDA BİZDEN BAŞKA KİMSE YOKTU... Bu olay başka bide cinler tarafından tarlada gece taşlandık. Yemin ediyorum motorla kaçtık 2 km ileri hızla gittik. Durduk yine hemen taş geldi Taşlandık ya önüme el büyüklüğünde taş düştü gökten. Hadi bunu cinler oyun oynadı en korkuncu o gece ormanda davul sesiydi.
Biliyomusun o ritmi hiç bir yerde bulamadım. Hani defineciler korkuttu dicem ama yapamazlar o yağmurda elektirkli bişeyle uğraşamazlar. Ya inanıyosun ama inanmak istemiyosun biliyomusun. Kendim için diyorum. O gece ben ve arkadaşım o sesi duyduk. Hala o ritmi ve sesi unutmadım o tonlamayı ya diyorum ya işte o gece çok korkunçtu ya. Gizemli orman koydum ismini
Valla bu olay geçen sene oldu Şubat ayı olsa gerek. Şimdide cin hikayeleri dinliodum. Neden dinliom bizim olaya yakın bi olay birininde başına gelmişmi diye. Bu arada bu olay sonrası yine bi gün otoban kenarında bulunan tarla yolunda gece valla inanmıcaksın ama taş attılar hatta biri var sandık her yere ışık tuttuk yazarken bile tüylerim diken diken oldu. Hatta ark yaptı sandım. Bindim motora 2 km gittim durdum seslendim HADİ BAKALIM SİZ CİNSENİZ BİDAHA TAŞ ATIN İNANCAM DEDİM vallahi billahi bak ezan okunuyor taş attılar yine... Ya yaşamayan bilemez. İnaniyorum ama inanmak istemiyorum..
Biz napalım. Altıma. doldurmadığıma dua ettim. Hadi taşlama olayını biri yaptı diyelim ki kimse yapmadı, Oeki gece 2 de ormanda araç içinde camlar kapalı haldeyken o ses? Ya o gece çok kötü bi geceydi. Bu olayı TKTK tada paylaştım. O yaşanılan bölgeyi bigün gündüz gidip çektim.. O sesin kaynagini buldum. Düz bi zemin akarsu kenarında ağaçların tam ortasında. Allah yukarda şahit bu olay aldatmacaysa sabaha ölüm çıksın.
Yav inanıyorum ki ben zayen inanıyorum yani bana anlatma böyle şeylet başıma geldi benim Allah korusun böyle şeylerden insanın aklıyla oynar böyle işte şeyşer bulaşma kuran dinle
tamam başına geldise sen beni anlarsın. İyi ben kafayı yemedim o gece ama ben bisey olcağını hissettim o gece soğuk kanlı oldum hazır kıta bekliodum. B*kmu var ormanda yatcam bende sabah orman havası alcam , Aldım güzel.
Arkadaşta öyle dedi arabayı sallarlardı yerdin kafayı bunların sakası bile olmaz. hatta ben arkadaş tan bile şuphe duydum omu tezgah yapıo diye annesinin üzerine yemin etti. Hem nasıl yapıcaktı aracta karanlıkta yanımdaydı. Cin hikayesi dinlerken uyuya kalırdaa cevap veremezsem sabah uyaninca muhakkak veririm. dinlerken olay başıma gelmioda ormandaa gelio. bide o arkadaşımla birlikte olunca hep gelio zaten. Bi şeylik var onda
Yahu altını kime takıcan sen delimisin nesin ben yaşadığim olayı anlatıyorum sen dalga geçiyosun. Git tak konum vereyimde. O altınla birlikte altına edersin ama onuda diyeyim sna
Rahmetli nenemde öyle diyordu yatıyor şimdi dirsek keyfi geliyor. Bi gece ıssız ormana git tamam akarsu oksun yanında. Gece 2 de git. inş denk gelirsinde bi halay çekersin orada.
Ya ablam benim öyle olmuyor işte napcaktım kaçmayıp? Ben dua ediyorum aracı taşlamadılar ya da sallamadılar. Altıma ederdim resmen. Şaka değil yalan değil allah şahit. yalan niye yazayım o kadar yazıyı manyakmıyım ben?
Aynen kardeşim. Valla inanan bi sen çıktın. Olay yalan değil o gece resmen davul sesini duydum. Hatta orada daha öncede bu şekilde bi okay yaşanmış yaşlı bi amcayla konuştum o köyün kahvesinde. Ondan sonra bidaha böyle bişi duymamış. Taki ben anlatana kadar