Nişanlılık dönemi ne yapmalıyım?

Kızlar olay şöyle başladı biz evlenmeye karar verdik ailelere söyledik nişanlım izin aldı muğlaya gitti 2 hafta izindeyken sürekli ailesini nişan için getirmeye çalıştı 2 haftalık iznin son 12. Günün de geldiler hemen isteme yüzük takıp gittiler ne çeğiz getirdiler ne birsey sözde adetleri bilmiyormuslar kazık kadar insanlar tek oğulları var bana nişanda birtakım almış kaynanam okutmaya götürdüm adam bu çok ucuza gider dedi satarken ucuza gitsin diye takılan birsey dendi hadi durumları yok desem anlarım ama para gani gani ama oğluna gelince çok borcumuz var diyorlar oynuyorlar bu da inanıyor kayınbabamın günlük alkol harcaması 2 bin TL evlerinde hersey son model ama iş bize gelince yok para neyse nişanı mayısta yaptık paramız yok dediler seneye kasıma yapalım dugunu dediler iyi tamam dedik o günden bu güne nişanlım çok değişti ailemle aynı mahallede oturuyoruz ne gelir ne gider babam oğlum gel çay içelim der bana ben zorunda mıyım gelmem diyor zaten sürekli geliyorum diyor sürekli dediği de ayda 1 o da kaçıyor önceden bizden çıkmazdı neyse ne nişanda sonra karşı taraf aradı ne de geldiler nişanlım babasına neden konuşmuyorsunuz deyince e onlar bizi aramıyorlar ki diyorlar ailem artık yüzü kalmadı sürekli bizimkiler ariyor abim nişanlandı daha hayırlı olsuna aramadilar bile. Bize nişandayken krallar gibi düğün yapacağız seneye olsun derken şimdi e oğlum para biriktirmeye başlayın diyor arabalarını alacağım diyen insan şimdi oğluna emekli olunca anca alırsın diyor ya bunlar gerçekten beni istemiyor mu?

Nişanlılık dönemi ne yapmalıyım?