Erkeklerin özel bölgesi hariç her yerine lazer yapıyorum.. çalıştığım merkez erkek müşterilere de hizmet veriyor.. işe alındığımda bu bana söylenmemişti ilk gün haberim oldu..10 aydır aynı yerde sabrediyorum ilk zamanlar çok umursamıyordum ama erkeklerden midem bulanmaya başladı.. artık zor dayanıyorum.. çünkü her türlü insan geliyor 1-2 saat bazen 3 saat onunla birlikte küçücük odada kalıyorum.. tüm vücut tepeden tırnağa yaptırdıkları için sürekli boxerlı şekilde duruyor yatıyorlar ve ciddi derece rahatsızlık vermeye başladılar ısrarla şort giyip gelin dediğim hâlde daracık boxerıyla duruyorlar.. ve neredeyse kasıklarına kadar çıkıyorum.. çünkü patronumuz çok katı en önemlisi müşterilerin memnuniyetiymiş.. sürekli lazer yaparken aynı zamanda kendileriyle sohbet etmemi isteyip zorla konuşturuyorlar.. bazıları yemek yemeğe davet ediyor kahve içmeye davet ediyor bazıları özel hayatımı kurcalamaya çalışıyor.. bazıları ise bana bilerek dokunmaya kalkıyor.. ve bunu rahatsız olduğumu belirtsem de zorunda olduğumu söylüyorlar.. yani ciddi derecede yolda erkek görsem aklıma direkt lazer geliyor midem bulanıyor zaten kıllı erkek görmeye hiç dayanamıyorum.. ileride eşim sevgilim olacak kişi benim böyle bir işte çalışmamı isterler mi?
Neden erkek estetisyenler erkeklere yapmıyor biz yapıyoruz.. erko estetisyenler çoğalsın ya da erkolar kapatılsın 😵🥲😅
Şaka bi yana böyle işte
Ailem dahi karışık yerde çalıştığımı bilmiyor onlar bile rahatsızlık duyarlar bir de beni düşününn
Hatta bir erkeğin bacaklarına lazer yaparken demişti ki
Bir kadın beni elleyebilir sadece düşünüyorum şu an bir erkek bana lazer yapamaz garip hissederim
Demişti.. yani böyle enteresan tipler de var
Neden erkek estetisyenler erkeklere yapmıyor biz yapıyoruz.. erko estetisyenler çoğalsın ya da erkolar kapatılsın 😵🥲😅
Şaka bi yana böyle işte
Ailem dahi karışık yerde çalıştığımı bilmiyor onlar bile rahatsızlık duyarlar bir de beni düşününn
Hatta bir erkeğin bacaklarına lazer yaparken demişti ki
Bir kadın beni elleyebilir sadece düşünüyorum şu an bir erkek bana lazer yapamaz garip hissederim
Demişti.. yani böyle enteresan tipler de var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer