İstanbul'dan Sakarya'ya gelin gelinir mi?

Şimdi ben İstanbul'da yaşıyorum ve erkek arkadaşım var sakaryada yaşıyo babasını yıllar önce kaybetmiş bu yüzden annesiyle yaşıyo sakaryada köyde üst kata çıkmış ilerde eşiyle birlikte oturmak için ben doğdum doğalı istanbuldayım annem ve kardeşlerim köyde yapamayacağımı köyün kendine ait kuralları olduğunu söylüyor o kadar sosyal birisi değilim ve şu an beni anlıyo erkek arkadaşım ben ona şimdiden söylüyorum annen karışır mı çok dedikodu olur mu köyde falan söylediği şeyler şu an olumlu yönde ama ailemden uzak olmak bana çok zor gelicek düşüncesi bile öyle ki şöyle bir durum var dört yıl öncesi sakaryadan yazlık aldık ve gelip gidiyoruz ara ara banada mantıklı gelen şu ki mesela ikimizde çalışıyo olsak İstanbul'da kira faturalar ev mutfak derken bu ekonomide geçinmek zor ama sakaryada kendi evi ikimizde çalışıyoruz ve kira masrafı olmıcak sadece faturalar ve ev köyde oturmaktansa hele kaynana ile altlı üstlü oturmaktansa ayrıl diyenler var ama onu seviyorum sonradan pişman olmaktan korkuyorum ne yapmayalım

Gidilir
Gidilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
İstanbul'dan Sakarya'ya gelin gelinir mi?