#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Sevgilimi
20 milyon doları
20 milyon dolarla daha iyi sevgilim olur
Sevgiliyi kim ne yapsın alayım valizi :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Parayı sevgilimin boştaki eline veririm. İki elimle ikisini birden çekerim yukarıya.
Ha yok. İlle de birini kurtaracaksın diye şart varda kızı kurtarırım. Beni bilen bilir. Yılların zengin karı avcısıyım. Ama para için bir hayatı feda etmem. Paraları vicdanım rahat yemeliyim. Böyle bir durumda param olur ama huzurum olmaz. Ne anladım o işten.
İlk paragrafta dediğim oyunun kurallarına aykırı değilse öyle yaparım. Aykırıysa paranın önemi yok. Kızı kurtarır bir böbreğini kara borsada okutur oradan gelen parayla kıt kanaat geçiniz 😂😂 Ben onun hayatını kurtardım o bana bir böbreği çok görmez herhalde 😂
Koşullara bağlı; aynı durumda sevgilim olsa ve ben onun 20 milyonu tercih edeceğini tahmin ediyorsam, bende 20 milyonu tercih ederim. Her koşulda benimle olup parayı reddedecek bir sevgilim olduğunu düşünüyorsam sevgilimi tercih ederim. En çok tanıdığımız kişilerden birisi sevgilimiz olması gerektiğinden bu kararı onun karakterine göre verirdim ;)
Sevgilimi kurtarırım tabii ki. Parayla ulaşabileceğim hiç bir şey onun varlığının hazzını vermez. Daha iyi bir ev, daha iyi bir arabanın büyüsü ulaştığın an kaybolur, ama sevgilimin verdiği motivasyon hepsinin üstünde.
33 yaşındayım neden sordunuz
Teşekkür ederim
Soru da güzel ama. Iyi pas verdin ben de gole cevirebildiysem ne mutlu : )
Tamam çevirmiyorum :D
bu durumu analiz edemiyorum. nasıl böyle bir duruma gelirim bilmiyorum. sol elindeki paradan kurtulmanın yolu çok kolay. havaya doğru geriye atabilirsin. bunu yaparken sevgilini tutmaya devam et olmadı bırak gitsin.
dedim ya parayı kurtarmaya çalışırım. o esnada hala kızcağız sağ elimdeyse çekerim. parayı kurtarırken kızı bırakmam lazımsa güle güle. o duruma düşmenin onunda etkisi olabilir.
Cevap
52Cevap
Selam gadası 🙃
Sevgilim olmadıktan sonra parayı ne yapayım
Sevgilimi kurtarırım tabi ki
Ne de olsa yaptığın her şey unutulur, sence ne yapılması gerekir?
En iyisi, ikisini da atmak, karı, alkol, kumar, çok para bozar adamı 😃
Para her zaman kazanılır, fakat 20 milyonu asla kazanamam!
O kadın olmasaydı, başka biri olsaydı, aynı şeyi yapardım misal!
Diyelim bir çocuk, ya da hiç tanımadığım biri!
Fakat, günümüzde, ne kadar fedakar isen, o kadar canım demek anlamına geliyor!
Değişik bir ölçü birimi, ama öyle işte!
Hani, iyilik yapıp nankörlük görmeyeceğin durumlar çok nasir!
Ama yine de insanlık vazifem, parayı bırakırdım!
Yok, bırakmazdım!
O kız değil de, yerinde hiç tanımadığım biri olsaydı, yine bırakmazdım!
Bu akşam 2 oldu soruyorsun, cevap vereyim mi?
Bak açtım :)
Bazen bu telefonun oyununa gelip, yanlış yazıyorum, kusura bakmazsın inşallah….. tabi diğer yorum okurlarda öyle!
Nasıl, anlamadım?
Böyle kal derken, düşünce olarak mı, yoksa gizlilikle alakalı mı?
Hem, sen neden ikide bir yaşımı soruyorsun? 😃😃😃
Tamam, sorun değil!
Senin mesaj kutun niye kapalı?
Geçen yine bir şey istemiştin, mesaj atarım filan demiştin, unuttun!
Sonra ben denedim, tabi ne istediğini merak ederek, bir baktım, yazı yazamıyorum!
1 milyon doların ağırlığı yaklaşık 900kilo. çarp 20 ile 18 ton eder. Başka yorumum yok 😀😀😀
İkisini de çekecek güç var bende. İkisini de alırdım. 20 milyonu sevgilim ile çatır çutur ezerdik. Düşman falan varsa aşağı atarım gebersin tatlı insan banane kdkskks
Tatlı insana cano yazmıştım ben kdksk ulan KS...
Hakaret yazmıştım* hepsini düzeltti. d
Sevgilimi, hatta o an düşmanım olsa düşmanımı kurtarırım. Bir can söz konusuyken paranın hesabını yapamam
Önce valizi çeker sonra sevgilimi çekerim ama parayı alıp kaçarken bu hale düştü ise parayı alır onu bırakırım 🤣🤣🤣
Paranın satın alamayacağı şey sevgidir. eğer satın alınıyorsa bilin ki sevgi değildir. paranız bittiğinde elinizden gidecektir.
Mevzuya sevgili olarak bakmamak gerek bir can sonuçta her zaman için o insanın hayatına öncelik veririm
İnsan canı daha önemlidir vicdanım kimseyi atmaya el vermez ama ikisinide kurtarmayı başarırsam parayla devam ederim ilişkime.😄
Para için sevdiğim insanlardan vaz geçmem ama bu cok buyuk para. Sevgilimin yerinde babam olsa yine de 20.000.000 doları kurtarırım 😂
Sevgilimi tutardım çünkü aşkın parayla değeri olmaz
20 milyon dolara tüm ailesiyle birlikte atarım uçurumdan
20 milyon dolar tabiki hanımefendi sevgili ölmezse bana o paranın hesabını sorar çünkü
sevgili değil herhangi birisi dagiş olsa insan Önce İnsan
Parayı zaten kazanırım.
Çözüm bir şekilde bulunur ama sevgi belki 1 ömür beklemen gerekebilir.
Iyi bir dost paradan daha kıymetli. Onunla o kağıdı daha fazla da elde edebilirim, istersem
Sevgilim olmadığı için sadece para kalıyor bana 😂
O anki ruh halime bağlı bu 😀😂 libidom yüksekse sevgilimi , düşükse çantayı 🙈🤣🤣🤣
ikisini birden çekip sevgilimle tatile çıkamıyor muyum
Normal şartlarda dolar demem lazımdı ama dilim varmıyor :/ hay merhametime
Sevgili cok var, 20 milyon dolar kac tane var amanakim..
şu an 3 tane. Vakit olsa daha da olur ama 20 milyon dolarim yok
Tuyo mu istiyorsun
Yapmak isteyen her turlu yapar, zor degil
Yetecegine emin misin
Ciddiye almak nedir mesela
Mesaj kutunun kapaliligiyla benzer sebeplerden.
20 milyon dolar demek 1 milyon dolardan 20 tane sevgili demek. 1 tanemi 20 tane. i dersen bence 20 tane 😁
yemişim kağıt parçasını.
20 milyon dolar iyi para ama ne sevgiyi satın alabiliyor ne de sağlığı.
Sevgilini kurtarinca ne olacak ki gözünde vazgeçilmez olacakmisin hayir yarın unutur ve sen pişman olursun sonuç olarak para gitti kız gitti olur ,
Olaya hümanist baktığımda o insanın sevgilim olmasına gerek yok. Herhangi biri olsa da sanırım onu seçerdim. Para kazanılır. Dert edilecek şey değil :)
Para kağıt parçasıdır.
Ama sevgili gidince aynısını bulamazsın
20 milyon dolari. Sevgili seni cebinde para olmadiginda bırakır ama 20 milyon dolarla istedigini sevgili yaparsin. 😂
Sevgilim olmasa bile bir insanın değeri parayla ölçülmez. Bir canı kurtarırım sevgilim olması şart değil.
Sevgili olması da önemli değil. Bi yabancı dahi olsa ilk önce insan kurtarılır. Para düşse de cansız sonuçta, inip alınır :)
İkisini den birini bırakırsam serefsizim
tabiki para :P :D eminim sevgilimde öyle isterdi :D
çok zor bir seçim 🤪 şaka şaka sevgilimi kurtarırım
Sevgilim gerçekten değecek biriyse sevgilimi
Sevgilide daha fazla para varsa sevgili. Ama valiz mantikli
Sevgilim olmadığı için 20 milyon doları
Kesinlikle
G*vat biri olduğumu düşünün bir an. Düşündünüz mü? O halde cevabı biliyorsunuz.
Sevgiliyi kurtaririm
Sevdiğim adamı.. ❤
gözün kör olsun para...
Para her zaman 2. Planda
İkisinide kurtaririm
Tabikide gerçekçi biri olarak para diyorum😂😂
B şıkkı.
O parayla kendimi baştan yaratır mutluluğu sonuna kadar yaşarım.
20 milyon dolarla daha iyi sini bulurum oyuzden 20 bini seçerdim
Sevgilim yüzme biliyorsa 20 milyon dolaru
İkisini birden kurtarırım💪😂
İkisinide kurtarırım 🤨
İlahi bir güç ile mi bayım? 😄
@İstanbull_hanım parayıda kurtarmak lazım 😛
Sevgili gider ama 20 M Dolar gitmez :D
Sevdiğim insanı
20 milyon
Sevgilimi
Önce can sonra canan
Bu devirde çoğu kişi para der.