.
Ayrılıklar dan sonra hayatına kimseyi almazken, diğer taraf hemen hayatına birisini neden alır?
.
Ayrılık sonrası yaşanan duygusal boşluk, ayrıldığın acısı o an insana ister istemez birçok hata yaptırabilir. Onlardan biri de ayrıldık sonrası hemen başka denizlere yelken açmaktır. Kişi, başkasıyla birlikte acısını ve boşluğu atlatacağını, sürecin daha hızlı geçeceğini düşünür. Lakin en büyük hatadır bu. Kimisi de acısını yaşamayı, hayatına kimseyi alamamayı ve her şeyi zamana bırakmayı tercih eder. Bunu da genellikle aklı başında insanlar yapar.
Sorsak almadık derler 🥳 kimse bişey kaybetmez herkes hayatına bakar
O anı bekliyordur. Bazen ilişki devam eder ama aslında tüm bağlar kopmuştur. En azından bir taraf için. Sevgi de yalansa zaten çabucak toparlayıp hayatına yeni birini alırlar. Kimisi yara bandı olarak kullanır, kimisi hayatına aldığı kişinin duygularıyla o boşluğa düşmekten kurtarır kendini.
Keşke olmasam.. 😕
😚💕
Teşekkür ederim ☺️
Herkesin ayrılıkla ya da üzüntü ile basetme yöntemi farklı. Ben yalnız kalmayı ve o acıyı yaşamayı tercih ederdim. Sonuçta tarlaya başka bir ürün ekerken bile toprağı dinlendirmek ya da hazırlamak için bir şeyler yapman gerekir.
Cevap
27Cevap
Ayrıldıktan sonra herkesin kendi hayatı
Evet
Kesinlikle
Ne kadar anlaşamadığımız için ya da yaptığı hatalardan dolayı ayrılmış olsak bile yine de bir sevgi paylaşımı olduğundan dolayı ayrılığın hemen ertesinde başka biri ile sevgili olmayı ben kendime yakıştıramam Çünkü ben o kişiyi sevmiştim belli bir süre geçirmişim bir paylaşımda bulunmuşum ertesi günü unutup ya da birkaç ay içerisinde unutup hayatıma birini alamam
Ayrılıktan sonra bir tarafın hayatına birini almamasinin nedeni kendisine duygularını yaşamak için ve ilişkiden sonra kendini toparlamak için zaman vermesinden ötürü ki en doğru ve olgunca davranışta bu. Ayrılıktan sonra kişinin hemen hayatına birini alması ya duygularını baskılamak adına yaptığı ve iki tarafı da zora sokacak bir durum ya da kişinin karakterini kendine duyduğu saygının ne kadar az oluşu ile ilgilidir.
Ne taraftan baktığına bağlı... Sorduğun sorunun içinde bir paradoks gizli. Sen hayatına birini almazken, ayrıldığın kişi hemen yeni bir sevgili ediniyorsa, onun tarafından baktığında soru geçersiz oluyor, yani çok öznel bir değerlendirme.
beyin kalp ile sevmişse beyin ve yürek yerine başkasını bulmayı söyler beden bunu uygular
Ama ruh? beden ölse dahi ruh sevmeye devam eder, işte bu yüzden ruh önemli
Diğer tarafın biraz daha sakat olmasından kaynaklanır!
Kör-topal filan değil canım ! Yani karakter yapısı zayıf, ya da fırsatçı! O da bencillikten kaynaklanan bir şey!
Ne insanlar ne insanlar! İleri derece hastalar var, hiç kimseyi umursamaz, bir kendine bakar! Öfkelenir ve sırf inat için başkasıyla olurlar!
Ne alaka canım , her kes aynımı? Bak ben olduğum yerdeyim!
Ayrıca doğru da bilmiyorum!
Yani, sağ-sol yapmıyorum, kibirlenip olmayacak yerlere gitmiyorum!
Herkes aynı değil demek istedim!
Yaşım 42, belki de o yüzden biraz daha olgunum :)
İstediğini sorabilirsin :)
Unutmak istediğinden veya yaşadığı yalnızlıktan korktuğu için olabilir. Saçma bir davranış olduğu kadar saygısızca.
alan kısı cabuk unutmak ıster.
almayan ıse yasadıgı gunlerı bır daha yasamak ıster.
cunku tadına doyamamıstır bunu kabul etmesede
demekki aşk da yoktur sevgi de eğlence amaçlı takılıyordur ya da cinsellik ünlüler gibi bugün ayşe'de yarın fatma'da bugün ahmet'te yarın mahmut'ta
Ben ayrılırken çok rahatlamıştım uzun süre kimseyi hayatıma almadım kafamı dinledim resmen
Belki cinsellik içindir
gidişine yol vermenin doğru karar olduğunu ispatlamak için... ;)
Çünkü başka birini hayatına almak için ayrılıyor. Diğer taraf da hiç bir şeyden habersiz dımdızlak ortada kalıyor.
Gönderme falan yapmak için. Aklınca!
Mutluluğu arıyordur, herkes...
Kisiye gore degisiyor olay iste
gevşeğin tekidir
Boşlukta hissedip yerini doldurma çabası
Genelde
Ayrılıktan sonrasını düşünen kişi tam ayrılamamış demektir. Geçmiş olsun :D
Benim için yalnız sen yoktun demek anlamına geliyor
Yan yana görmedikçe bunu bilemeyiz.
El ele mi dolaşıyorlar, yan yana resimleri mi var neye göre birinin olduğunu bilicez?
Süreler farklı olabiliyor
Bunu bende anlamıyorum ya
Gönül yaylarının gevşekliğinden🙏😀
her şey yalanmış belkide
Ayrılsakta başka biri olsa hayatımda düşüncesi vardır belki kafasında bıkmıştır yani
Çünkü diğer taraf işi çoktan bitirdi
😂 Seni yeteri kadar sevmedigi icin
Unutmak için
Neden almasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?