Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. bkz. mühendislik fakültesinde okuyan kızlar. mesela teknik bir üniversitede makina bölümü dendiğinde olay tamamen değişir. bu kızlar o kadar erkeğin arasında evrimleşerek benliklerini yitirirler. lanlı lunlu muhabbetlerden tutunda okeye dördüncü olmak gibi erkek vasıfları kazanabilirler. bazı rivayetlere göre bu kızların sakal bıyık çıkarttığı da söylenir.
en azından geçmişte böyle olsada. bu evrime direnen bakımını ihmal etmeyen kız öğrenciler de varmış. daha bir kaç ay önce radyoda canlı yayına bağlanan mühendis bir kız anlatmıştı.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
bana bakarak sıvazlayanı gördüm :P
02 Yorumla
+1 yılUzbekistandaydı yanılmıyorsam bir kızı kocası bıyıklı oldugu için evlenmişdi, kadın şimdi yaşlanmış, kocası rahmetli olmuş bıyıklarımdan çok memnunum diyordu, karşısındaki kabul etdikden sonra bıyık bile avantaj:) ben bıyıklı değilim buarada
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. Biz görmekten bıktık, onlar uzatmaktan bıkmadılar.
3.bp.blogspot.com/.../...1kl%C4%B1+k%C4%B1zlar.jpg05 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
"dinime küfreden müslüman olsa" şeklinde cevap verilmesi gereken eleştiri. arkadaşlar kıl çirkin bir şey, bu konuda hemfikiriz neden erkeğe de yakışmadığını kabul edemiyorsunuz?
tüysüz erkek istiyoruz. alın aldırın. senin kolun orman gibiyse kolunda kıl olan kadına laf etmeye hakkın yok!21 YorumlaBu ulkenın erkeklerıde bellı sımdı. tırnaklarının arası pislık saçlarda kepek vs vs. Az derdımız var zaten dımı. elbbettekı dıkkat edıyoruz almaya da yeter artık kızların ustunede bu kadar oynanmazkı. sen kendıne gıt yabancı karı al senın gıbılerde rahatlasın turk kızlarıda rahatlasın arkadasım
30 YorumlaFen lisesi mezunu olmak nedir bilirmisin ustaaaaa:D bereber tıraş oluyoduk hatta benden önde traş ola kızlar vardı:D
11 Yorumla
+1 yılah şu erkeklerin aptal aptal yargıları önünüze gelen her kızla dalga geçip kendini insandan sanan erkekler var o her kezban dediğiniz kız bacağını açıp facebook ya da twittera koymadı ya da şort giyip ya da daracık pantolon giyipte arkasını çektiren kızlar kadar olamadı kusura bakmayın ama erkekler hepinizde var bir ibnelik...
21 Yorumla
+1 yıl'bıyıkta kız çıkmış resmen' dediğim kişileri gördüm ben ya
11 Yorumlakoltuk altları kıl olan kız gördüm ama yadırgamadım doum günüde ona jilet almayı dahi düşünmedim değil :))) kulak içlerinde kıl olan kızda gördüm üniversitede iken artı bıyıklı olan cok kız gördüm. kafayı sıyırmış bu kızlar şahsen kıllı kız nedir arkadaş :)
00 Yorumla
+1 yılHerkeste biyik vardir. Cinsiyet farketmez. Ama soyle bir ayrim yapilabilir.
1. Aldiranlar
2. Erkek gibi gorunmeyi goze almis olup alma ihtiyacı gormeyen kizlar
3. Ya da almayi bir kac gun geciktirmis kizlar12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın artık onu da bıyık uzatan kızlar düşünsünn
Çok bıyıklı kız gördüm. Ama bi' oluşumla otobüste karşılaşmıştım. Bıyık vardı zaten. Saçları at kuyruk yapmış ama abi kızın favorileri vardı! Baya baya favori yani. Bi' de sırtı hafif açık tişörtümsü bi'şey giymiş sırt kılları da vardı. Omuriliğinin üstünde. Ama bıyıklı kızlar dünya ahiret abimizdir.
02 Yorumla- +1 yıl
POS sebebiyle olur, yani hastalık, kınamak size yakışmaz
Ya tedavi görülür
Ya da lazere gidilir, ama lazerle bitmeyebilir
Ben hiç yetişkin bir bayanda bıyık görmedim. Genelde ergenlik çağındaki kızlarda görüyorum bıyıkları. Ki onların da muhtemelen ailesi izin vermiyordur.
11 Yorumla
+1 yılBayramda tatildeydim ve yemin ediyorum kaldığım otelde en az 10 yabancı kadının bıyığı olduğunu gördüm. Hele bir tanesininki bildiğimiz kıvrım kıvrım dudak kenarlarına iniyordu...
11 Yorumla
+1 yılÖyle bıyıklı kız binde bir görürüm... Hayatım boyunca iki kez sakallı kız görmüştüm, onlar da giyimleri gayet şık, saçları güzel, ama yüzlerinde sakal vardı... Garipti...
04 Yorumla- +1 yıl
Yüzlerini ağda ile aldırdıklarından da olabilir, sir ağda dışında ağdalar besliyor çünkü... Yüzü normalde temiz oluyor ama final vize zamanlarında sakallı gördüm iki örneği de... Sanırım almaya uğraşamadılar... O da olabilir... Yok bee ne yargısı, yargılamak yok, sadece sordu söyledim...
allahım sen sorunca aklıma geldi. benim lisede bir sınıf arkadaşım vardı kız her beden dersine kısa tişörtlerle gelirdi. ve her derste voleybol oynardı o koltuk altı kıllarıyla. okulda adı kıllı merveye cıkmıstı sjkdbasjbdas
05 YorumlaO denli incelemedim ama bir kaç tanesi dikkatimi çekti. Reelde oldugu gibi bu sitede de, bir kacinin profil fotolarinda belirgin. Adi üstünde kezo diyorum ben ^^
01 Yorumla
+1 yılOnu bilmemde hiç bıyıgım cıkmadıgı icin sükrediyorum. Heralde bıyıklarım olsa almaya üsenirdim. Kaslarım dısında yüzümü hiç almam ama kıl yok zaten yüzümde. Yüze lazere de karsıyım.. İz bırakıyormus yüzde.
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır degilim aslında sadece pek ihtiyacım yok onu yazdım.
- +1 yıl
Adamsın o halde :P
bir tane gördüm Kendi Bıyıgımdan utandımlennn
Yeşilcamdan fırlamış gibiydi iri kalın cerceli gözlükler Dişini tam ortası Siyah
Kalın kütük gibi vir vucut fualler ceneye kadar bıcıklar olmuş sakal Berbattı.04 YorumlaTürk kızlardında değil canım benim tüm dünyada ki bay ve bayanlarda olan bir şey. Biz size niye sakalınız var diyor muyuz? :)
03 YorumlaBendede var aldiriyorum nolmuş :D tabi erkek bıyığı değil her kızda var l*n bunu niye sakliyonuz kızlar biraz doğal olun beaa :)
03 YorumlaPala bıyık olan kız denk gelmişti hiç unutmam rüyalarıma girer psikolojim bozuldu o derece , bıyık iyidir hele bıyıklı kız efsane yani 100 den fazladır
03 Yorumlakendisi temiz ve bakımlı olmayan hiçbir erkek kızların kıllarına laf edemez :D
21 YorumlaGördüğüm yerde sürükleyerek kuaföre götüresim geliyo :D
04 Yorumla- +1 yıl
Sana kedi almak geldi içimden.¦¬)
Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Bıyık birşey mi dikkatli bakarsan 10 kızdan 5'inin faulleri olduğunu görürsün...
02 YorumlaBen komple agda yaparım kol bacak kaş ve bıyık içinde kuafrde randevum her zamn hzrdır 😄 bıyıklı kıllı tek kaşlı çok gördüm ama yadrgamam bnane kendi tercihi amazon kadını olmak 😃😃
08 Yorumla- +1 yıl
Ağdasız hali kedi zaten
- +1 yıl
Kediler candır @aşkalper
- +1 yıl
:):
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyanın en meşhur bıyıklı kadını Marchall Duchamp ın birebir ölçekte resmettiği ve üzerine, sakal bıyık eklediği L. H. O. O. Q adlı çalışmasıdır.
Ne zaman güneşte hafif sarımsı bıyık vari tüyleri parlayan bir karşı cins görsem aklıma gelen çalışmadır.
https://i.hizliresim.com/JEGayq.jpg02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D Ahhaha halbuki bulmacalardaki fotolara sanat eseri yapıyoruz resmen değil mi?
Baska ulkelerin kizlarini gördünmude turk kizi dion
23 Yorumla
+1 yılbir çok kızda gördüm hemen hemen az ya da çok herkesde var yani
01 Yorumlayarı köse birisi olarak benden çok bıyıklı olanları görüyorum shdfjsdfds
01 YorumlaKomşu ülkeye gitsen intihar edersin sen , orada ki kızlar evlenmeden almıyor liseye kadar hergün görüyordum bıyık :)
03 Yorumlabıyık cıkmadan alınmadıgı için her cıktıgında aynada "kendimde" görüyorum. lanet pis bıyık
02 Yorumla
+1 yılYok Türk kızı kezban, yok Türk kızı bıyıklı, yok Türk kızı çirkin.. siz mükemmel misiniz?
03 Yorumla- +1 yıl
beğenemedim.
bir bayanın dikkat etmesi lazm ya ama malesef bıyıkları boylarıyla bir uzayan insanlar var :)
01 Yorumla
+1 yılSınıfımda 55 kız var. Bu 55 kızdan 40 ı bıyıklı ANLATABİLDİM Mİ?
03 Yorumla- +1 yıl
Yok yok bakmasınlar zaten. Tip şahin ego ferrari alayının ^^
Bıyık ne ki, ben bir sakal gördüm huuu huu efsaneydi :)
01 YorumlaBiyik degilde cene kisminda sakal gibi tuyler gormustum.
02 Yorumla
+1 yılpek nadir oluyor. gerçi ''kız'' gordugumuzde yok ki :D
02 Yorumla- +1 yıl
dmi :)
+1 yılKimisinde gördüğüm bıyıklar benim 1 haftalık bıyıklar kadardı :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl01 Yorumla
+1 yılkadının bacağı benim bacağımdan çokdu (17 Yaşındayım) ve etek giymişti bide öyle geziyordu
04 Yorumla- +1 yıl
kadından soğudum acımasam hadım olcaktım simsiyahdı bacakları
- +1 yıl
:) :)
Genelde %70inde öpusurkn bakyrm tüy var hafif ynede öpuyrm komik geliyor bna abartli pek görmdm
02 YorumlaBıyığına bakacak kadar yakın durduğum az olmasına rağmen 2 kişiden 1 inde var :l
01 Yorumla
+1 yılCoook gordum ya insan konsuurken gozu oraya kayiyo 😄
01 YorumlaBenim bıyıkları saymazsak yok görmedim dçsfsadasfsad Cemaatçi bıyığım var :D
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yok hacı ama olanlar var tabii bence kadın bakımlı olmalı ve o bıyıkları almalı!
01 Yorumla
+1 yılvardi oyle arkadaslarim hele birsinn bcaklari cok tuyluydu kapkara al dedim kustu gtti
03 Yorumla- +1 yıl
igrenc kara biyiklaryla sevglsnn ynna gdende var
Hiç görmedim olması ihtimal olan tiplerin suratını incelemezsen sende görmezsin
00 Yorumla
+1 yılBiyik ozellikle kol killari benimki gibi olan cok kiz gordum
03 Yorumla- +1 yıl
Oyle boyle degil. Hemde
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla o kadar cok goruyorumki bazen ustlerine atlamak ve agdayi yapistirmak istiyorum, yapamiyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizimde canimiz aciyo ama biz aliyoz :)
- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBıyıklı kızları toplasak, orda kurar dünyaya meydan okuruz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ordu *
+1 yılgördüğüm küpeli erkek sayısı kadar ;)
61 Yorumla
+1 yılEtrafımda dolu var, çok bakımlı olanlarda yok sadece
00 Yorumla
+1 yılKızda bıyık gormedm ama, bıyıkda kız cok gordum
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Pala remzi gibi gezenini çok gördüm.
03 YorumlaSakallısını bile gördüm gardaş
01 YorumlaGördüğüm oluyor da saymadım kaç kişi
04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBazı bıyıkların kızları vardı.
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat etmiyorum milletin biyigina kilina tuyune.
12 Yorumla- +1 yıl
Di di..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıyıksız kız yoktur ki herkeste var lazer yaptırmadıysa mecbur olacak yani
00 Yorumlatraş takımlarımı ortak kullandığım kadınlar oldu..
02 Yorumla
+1 yılBen hiç bıyıklı kız görmedim.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet. Türkiyeye de geliyorum ama görmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyseki türk kızı değilim:)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlayamadım ben
Cevap sahibi+1 yılTamam canım
kol kılları bence dogal normal
02 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası