Gençleeimizi böyle dinsizleştirildi Sonunda Başardılar🥺 Ama İslam yine yükselecek Hiç düşmedi Sadece Çürük elmalar Ayıklandı...
https://www.instagram.com/reel/CmULJCUDqh2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Gençleeimizi böyle dinsizleştirildi Sonunda Başardılar🥺 Ama İslam yine yükselecek Hiç düşmedi Sadece Çürük elmalar Ayıklandı...
https://www.instagram.com/reel/CmULJCUDqh2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ne olacak laiklik özgürlük modern medeni derken bu hale geldi işte millet yok Avrupa şöyle yok Amerika şöyle diye sevicilik özenticilik olursa ne olacak kafirlik çoğaldı o da bir şey olduğunu sandıkları için bir şey olduğundan değil yani Anne Baba hiç bir şey bilmiyor öğretmiyorda Anne Baba bir şey öğretemezse kimse öğretemez Anne başı kapalı namaz kılıyor oruç tutuyor müslümanım diyor Allah peygamber diyor kızı g.. t başş a.. mm açıp ortalıkta geziyor bir erkeğin altında diğer erkeğin üstünde geziyor bir elinde sigara bir elinde alkol ne beklersin namus ahlak edep kalmadı gençlerde kızlar erkek parası nasıl yerim diye hesap yapıyor erkeklerde kızları nasıl yatağa atarım hesabı yapıyor üniversiteler fuhuş yerine döndü 13 yaşına kadar indi artık benim zamanımda sigara içiyorlardı şimdi 13 yaşındakiler seks yapıyor okula okumaya değil o.. bulukk yapmaya gidiliyor kızlar erkeklerde ittt kopukk olmaya gidiliyor ondan sonra eğitim kötü ben okuyamıyorum derler kız çıkıyor mikrofon karşısına ben kitap alamıyorum okuyamıyorum diye çemkiriyor ama arka taraftan bakıyorsun erkeklerin altından üstünden kalkmıyor kameraya şov yapıyor güya şu anda gençlerin hepsi özentilik peşinde iyi bir şeye yap desen hayalet olurlar ama nerde pislik var onu yap deseen can atarlar her pisliği yiyebilmek için zaten dinsiz oluyorlar
Onu bizi dinden kim soğuttuysa o sorumlu. İnsanları Din İman Kuran Allah diyerek sömürdüler. Cami de bile siyaset yapar hale geldiler. Elhamdulillah müslümanım ama bu gidişat iyi değil
Artık hiç bişey eskisi gibi değil
Herkes istediği bilgiye ulaşabiliyor
Gençler meraklı, gençler akıllı
Okuyor düşünüyor sorguluyor
Körü körüne inanma devri bitti
Cevap
2Cevap
Kendi seçimleridir
Sanmıyorum. şu an insanlara bakarak Müslümanlık degerlendirilirse biz çok kaybederiz Kuranı kerim rehber olacağına insanlara bakarak karar veriyorlar
Sahte muslumandansa orjinel ateist iyidir en azindan muşrik degil
Onları müslümanlıgı alet ediyorlar kardeşim🙂
Unutma bir zamanlar bazi insanlarda muslumanlikla alay ediyordu ziraa elbetki karakterli ateistlerde vardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?