Güncellemeler
+1 yıl
Hadi ya kızlardan da yorum yok mu uppp
Güncellemeler
+1 yıl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba. Gaziantep üniversitede okuyorum. Batida puanim rahat tutuyorken ailevi sebeplerden buraya gelmek zorundaydim. Ortama alissaydim sorun yoktu ama hic alisamadim. Arkadaslarim var fakat cok asosyal tipler. Haftanin 3 gunu okulum var. Sadece derse girip cikiyoruz ve evlere dagiliyoruz. Kalan 4 gun ise full evdeyim. Sizce bu durum normal mi? Diger insanlarin üni hayatina ozeniyorum. Seneye gitmek istiyorum ama yatay gecisten dolayi gittigim yerde gruplasma olur mu diye endiseleniyorum. Ne tavsiye edersiniz gideyim mi kalayim mi veya farkli olarak ne onerebilirisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de antepte yaşıyorum ve anlaşabileceğim arkadaşım fazla yok. Yani antep'in yarısını tanıyorum ama aynı yalnızlığı ben de çekiyorum. Gerçekten arkadaş olabilir miyiz görmek istersen, mesaj atabilirsin.
Yani bende antepteyim burası güzel. Ailevi sorunların için pek bişi diyemicem. kendini nasıl daha rahat hissediceksen öyle yap bence.
Ya guzellige bir sey demiyorum ki. Ama ortam boş. Sizcede yasadigim hayat cok asosyal degil mi?
Yani farklı sınıflarda sosyal olan tipler bulabilirsin bence. Bir kişi tanıman yeterli olur hatta. Daha sonra çevre edinirsin. üniversitede tanıdıklarım var ama erkek hepsi yoksa yardımcı olurdum.
Nasil bulucam ki ya. Hangi ortamda bulunur? herkesib bulundugu yer olarak kutuphanede takiliyorum bazen. Kutuphaneden bulunur mu
Tabikide bulunur soru Sor felan konu konuyu açar elbet kasma kendini fazla yani. Önce instadan felan ekle ondan sonrasi olur yani
Bence sosyal hayata değil de başarıya odaklan
Ama son eğitim hayatim. İnsan guzel bi ogrencilik gecirmek istiyor. Amacim klüp bar degil ama bi aktivite de yapilir hani resmen ruhları ölmüş
Anlıyorum. Üniversite ortamını arkadaşlar belirliyor haklisin
Sence napmaliyim? yatay gecials deneyeyim mi
Yatay geçiş karışık iş ya. Gittiğin yer ile dersler uyuşmayabiliyor. Bazı klüplere katılabilirsin okuldaki. Mesela bizim okulda atcilik merkezi vardı ben çok severdim. Sen de sevdiğin şeylerle ilgili etkinliklere katılıp yeni kişiler taniyabilirsin
İşte buna güldüm. Binicilik klübünde yonetimdeyim fakat yeterli sayi bir turlu olusmadigindan sene basindan beri etkinlik yapamiyoruz :) her sey ustume ustume geliyor. Ağlamaktan helak oldum
Ya üniversite ortamında her türden insan vardır senin nasıl iyi anlaştığın kişiler yok şaşırdım.
İyi anlastigim insanlar var. Ama sosyal degiller sıkıntım o. Hep fazlasiyla muhafazakar tipler. Ben de ne yapacagimi sasirdim
Sosyal derken neler yapmak istiyorsun bilmiyorum ama ben arkadaşlarımla beraber olayim da parkta çekirdek çitlemek bile keyifli 😂
Onu yapacak bile kimse yok be. Birde bir sey sorucam samimi geldin cunku bikmadan cevap verdin tesekkur ederim. ben Şu an ilk sinifim. Bildigin uzere okul acilali 3 ay falan oldu. Daha 3 ay oldugu icin bu kadar daralmam yeterince ortak noktam bulunan insanlarla tanismamam normal mi? birde acaba benim gibisi cok mu yani uygun kişi bulamamaktan eve kapananlar falan. o sosyal medyada gordugumuz üniyi müthiş geçirenler bot mu :d
Teşekkür ederim öncelikle. Üniversite ortamı her şehirde farklıdır evet. Fakat en güzel ortamda olup da kafadar insan bulamamak da var. Bot insan çok ve sadece ortam güzel olunca mutlu olan biri değilim kendi adıma. Ama insanlar sadece ortam ile mutlu olabiliyor:). Ben sessiz bir tiptim. Üniversitenin ilk yılı sınıfta herkes herkesle konuşabiliyor. Sene sonuna doğru gruplaşmalar olur. Olmaya başlamıştır bile. Önce kalabalık grup. Sonra gittikçe azalır... en son en samimi kişiler kalır. Üniversitenin ikinci senesi ve diğer senelerse bambaşka geçer. En sevdigin ya da güvendiğin arkadaşınla bile aran bozulabilir. Bunları geçerek seni ilgilendiren kısma geleyim; kafa dengi insanları tanıman için henüz erken bence :)
Şu yatay gecis şeysini tekrar dusunucem. Ama ilginden dolayi tesekkur ederim. Sen nerde okuyosun bu arada
Benim. bitti
Ay sen ununu elemiş asmışsın bilee. Son soru daha valla bir daha sormicam bak :dd
Şimdi sen bana göre daha olgun düşünüyorsundur ben ergen kaliyorum sana göre. Sence üniversitede böyle eğlenmek falan onemli mi yani sonradan icinde ukde kaliyor mu? ve bende şey psikolojisi var son egitim hayatim bir daha boyle ozgur olamicam falan mantigindayim. Yanlis mi dusunuyorum
Doğru düşünüyorsun fakat bu istemekle olan bir şey değil. Çok güzel eğlenenler de vardı fakat birçoğu sene uzattı)). Ben öyle ortamlara girmedim. Fakat güzel zamanlar geçirdim. Mütevazı şekilde ama. Sadece ilk senem güzeldi diyebilirim. Düşüncelerinde haklisin fakat bir karar verirken her açıdan düşünmeyi unutma.
Tamamdir. Cok tesekkur ederimm
Rica ederim
Kal ya karpuz keseriz gelecek yaza
doğru diyorsun
Yorum yapmak icin yorum yapmayin allah askina. Ne için doğru diyorsun
her şey için