Dışardan ilgi görmeye ihtiyaç duyuyorum son zamandır.. ne kadar sağlıklı, tartışılır lakin buna ihtiyacım var gibi hissediyorum.
Flörtüm yok, sevgilim yok ve bu canımı sıkıyor fazlasıyla..
Nasıl ilgi çekerim?
Dışardan ilgi görmeye ihtiyaç duyuyorum son zamandır.. ne kadar sağlıklı, tartışılır lakin buna ihtiyacım var gibi hissediyorum.
Flörtüm yok, sevgilim yok ve bu canımı sıkıyor fazlasıyla..
Nasıl ilgi çekerim?
İlgi çekmek istiyorsan sürekli pozitif ve cıvıl cıvıl ol tabii bunları yaparken yapmacık olma samimi ol içinden gelsin. İnsanlarla muhabbet içinde ol, ortamda konuşulan konu hakkında hep bi fikrin olsun ve kendinden emin ol çekingen olma. Bir fikrin varsa ya da bir şey söyleyeceksen utana sıkıla değil de pat diye söyle kimse senin lafını bölemesin sesini biraz duyur insanlara. Bu biraz özgüven tavsiyesi gibi oldu ama cidden böyle olunca insanların dikkatini çekersin ama asla kimseyi küçümsemeden yap bunları insanlara karşı saygın ve sevgin bol olsun.
Cevap
17Cevap
Bir kısım kişiyi taklit edin kısa sürede elde edersinz.
Çok zor değil fark etmek.
Kolay gelsin.
Özgüven, kendine özgü duruş tarzının olması ilgi çeker. Gerisi doğallık.
Bence bu halinizle kalın siz fark etmezsiniz ama sizi fark eden biri çıkar. Belki evlenirsiniz.
Çok güzel bir istek gayet normal nerede yaşıyorsun konuşalım mı biraz
Bir gün başarırsan nasıl yaptığını banada söyle
İlgi çekmek için extra bir şey yapmana gerek yokki senin. Ayrıca nasıl ki şimdiye kadar sevgilin olmamış ona da hayret. Ya ses tonun kalın ya maqskülensin fazlasıyla ya da öyle bir itici özelliğin varki anında soğutuyorsun karşındakini. Ama bunların hiç birini o tatlı yüzüne yakıştırmak istemedim nedense
İlgi çekme herkesin gözünde ilgici biri olarak görünürsün sevgili vs şeyler yap daha iyi olur senin için
Hayatımda öyle biri olsa tüm ilgimi ona ayırırdım ama yok
bende bunu istiyorum tam
sanaa güzel ilgi suna bilirim
Siz kendinizi buna ihtiyacınız varmış gibi inandırmışsınız. Önce kendinizi sevmeli ve değer vermelisiniz ki bir başkası da bunu yapabilsin.
İlgi çekme amacın ne? Bence doğal değil yapmacık davrandığın için böylesin bebiş 😘
Buna nasıl karar verdiniz?
İlgi çekmeye çabaladıkça itici olursun.
Sadece onu biraz peşine düş yeterli
canım gibi davran çabuk ilgi çekersin
Boş ver bakma insan oğluna sen.
Abazanların objesi mı olmak istiyorsun?
Açılarak
İstanbuldaysan bakarız
Kadınsın çok kolay bu
Agla
Hoslandigijn yokmu
Sanirim ilerde evde kalacan bak gor