Bir erkek eskiden samimi olduğu arkadaşına neden sonradan trip atıp göz devirmeye başlar?

Bir arkadalım vardı samimiydikde bayağı en azından yüz yüzr bakardık, her zaman gelip konuşurdu benimle, mesela başka bir çocuktan yardım istediğimde arkadan hemen o gelip yardım ederdi birşeyler oldu en yakın arkadaşıyls kavga etti bende onun kavga ettiği çocuğa destek oldum işte yer falan verdim her neyse bu çocuk bana gereksiz yere iltifat etmeye, şişe falan fırlatmaya başladı diğer samimi olduğum arkadaşımda yüzümr bile bakmadı baktığı zaman bana olan nefretini görebiliyordum ayrıca bir ara galiba bana kzıgınlığını unuttu madamdan bir eşyamı alıp kullandı bende barıltık sanıp yanına gittim bir şey dedim hiç cevaplamadan esyayı masaya bırakıp gitti, geçen günde köpek seviyorduk acil gitmemiz gerekti önden gittim ben ama aklın köpekte kaldı arkamı döndüm köpeğe bakacakken onunla yüz yüze geldik bana göz devirdi ortada hiçbir şey yokken nedrn böylr yapmaya başladı bu anlam veremdim yakın arkadaştık biz?

Bir erkek eskiden samimi olduğu arkadaşına neden sonradan trip atıp göz devirmeye başlar?