Güncellemeler
+1 yıl
Ben alacağım yanıtı aldım herkes asarız keseriz çok güçlüyüz modunda. Aynı öngördüğüm gibi.
Arkadalar ben bu kadar cahil kendini zeki sanan ***** bir ulus görmedim artık türk olmak istemiyorum ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
uchiha madarayı bul. Ondan rinnegan iste. Sana rinnegan versin. Sonra Orochimaru'yu bul. Ondan Hashirama genlerini iste. Sana versin. Ödeme karşılığı olarak Orochimaru'ya rinneganı veri.
Artık bir senjusun.
Japon olmak istemiyorum.
Senjular japon değillerdir. Onlar Ulu Otsutsuki ırkının mirasçıları, üstün ırk mensubu ninjalardır!
Neden bana naruto anlatıyorsun?
IRK DEĞİŞTİRMENİN TEK YOLU BU! aklını kullan çekirge ve ustanı takip et!
chiha madara nerede?
Uchiha madara su an eski bir agac kovugunda yasıyor. Konumunu tespit edemiyoruz.
Hangi ülkenin vatandaşı olmayı düşünüyosun?
Amerika gibi ulusu olmayan bir ülke
Türklükten utanıyor musun? Git o zaman gavur ol.
Evet! Tam da senin gibiler yüzünden. Cahil kesim yüüznden. Müslüman olmama karşın bana gavur deniyor. Saçma sapan insanlar var istemiyorum böyle bşir ulusu
Ben de Müslüman değilim bak bakalım benim yazımda Müslümanlıkla ilgili bir şey var mı? 😂😂 ya şu site 18 yaş altını almasın ya
Gavurun anlamını biliyormusun acaba? Ayrıca ben müslümanım dedim türkçe öğren
Gavuru eskiden atalarımız sadece dinsizlere demezmiş avrupalılara da dermiş tarih oku gel
Avruplaılar müslüman olmadığı için diyor olabilirlemi acaba?
Hem öyle hem de yabancı oldukları için
İlgisi yok araplara veya perslere gavur demezlermiş.
kanka her neyse ben bu niyetle söyledim. Türklükten utanıyorsan yaşamazsın burada olur biter
Sana şimdi laf anlatamam anlamama, olayları kıvırma özelliğin var
Hangi milletten olmak istiyorsun 😂😂
Kendi ulusum. Kendi soyadımla başlayan bir ulus. Daha zeki daha ülkesini düşünen koyun olmayan bir ulus
Başkasıyla çiftleş değişirsin
Ne olmak istiyorsin sevgili Amokaçi
Kendi ulusum. Kendi soyadımla başlayan bir ulus. Daha zeki daha ülkesini düşünen koyun olmayan bir ulus
Çok zor sen için
S. g çık napalim
Aha işte tam senin gibi 100 milyar IQ insanlar yüzünden
Umrumuz da değil inan senin türk olman veya olmaman ne olduğun değil ne hissettiğin önemlidir
Umrumuz da değil inan senin türk olman veya olmaman ne olduğun değil ne hissettiğin önemlidir
Umurunda olmayan bir soruda bulunman?
Boş bir şeye açıklık getirdik:)
Boş olduğunu nereden çıkardın? Boş bir ulus kimliği taşımak istemiyorum
Lan olum seni harbiden gömerim bos boş konuşma
tamam knk asarsın kesersin kaslı kuvvetli bir chadsin.
Tahmin ettiğin gibiyim merak etme
Daha tahmin sözcüğünü türkçe kullanmazsın türküm diye ahkam kesersin
Dorudur bro