Güncellemeler
+1 yıl
Maşallah siteye bak kimse de tek Türkçe bilmiyor sanırsın herkes Fatih sultan Mehmet
Türkçe dışında hangi dile hakimsiniz? Daha önce hiç kuş dili konuştunuz mu biliyor musunuz?
Acabacla fkfjfjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türkçe diline hakimim.
Almanca, Korece, Arapça, İngilizce, Fransızca
Fatih sultan mehmetle ne alakası var? Dil bilmek insanı mükemmelleştiren bir şey değil olması gereken bir şey.
Tamam ayneeen
Ana dil seviyesinde Almanca
Orta seviye İngilizce
Orta seviye türkçe 😂
Al işte
Tamda aşağıdaki görüş yorumu gördüm. Şov için bu görüşü yapmadım. Böyle yansıdığını bilseydim hiç yorum yapmazdım
Almanca İngilizce az buçuk anlarım da diğer görüşler ne Allah aşkına dillere baka fkdjdbd
Almanca almanyada doğdum büyüdüğüm için hakimim İngilizce okulda en sevdiğim ders olduğu için.
Benim fikrimce 2 dilden fazla dile hakim olmak çok zor. O yüzden görüşler için “hayaller, hayatlar” diyorum. 😂
Almancayı az çok tahmin ettim ana dil gibi bilmek zor değil ua orada doğarsın ya sonradan gidersin köyde kş Mehmet amcada Almanya’ya çalışmaya gidince ana dili gibi konuşuyor. İngilizce orta seviye tüm Anadolu lisesi okuyanlarda vardır ama yani tövbe ya o diller ne nerde öğrendiniz arkadaş fkdhdhdhd
Hemen söylüyorum.
Korece - anime dizilerinde
Arapca- kuran kurusu
Gibi gibi bence 😂
Ben de ondan bahsetmiştim o yorumda işte kffjjdjd şşş bozmasana ama ya biliyoruz diyorlarsa biliyorlardır aaaa yani kfdjjd
Aaa en sevdiğim şey oysa 😒
Neymiş en sevdiğin şey kfjdjd
Bozmak işte boş atanları 😂 tam bu moda giriyoruz 😂
https://youtu.be/l03DCLQH0RY
Heee aynen gkfjdjdjdj ben de öyleyim gördüğün üzere
Doğru söyleyenler de arada kaynıyor işte bazen
Evet maalesef
Yuh dil öğrenmeyen bi ben kalmışım millete bak ne ara öğrendiniz be... Sadece Türkçe biliyorum
Şov ya ne bilecekler o dilde alt yazılı film izlerken üç kelime duyunca bildik sanıyorlar. Gerçek hayatta edinemedikleri saygınlığı sanalda böyle edinmeye çalışıyorlar. O yüzden çok takmıyorum
Doğru dedin kral ahahskah
Javascript, React, C++, Python bir de İngilizce :D
Almanca, İngilizce, Türkçe, hollandaca
Bize Hollandaca bir cümle söyler misin
youtube.com/shorts/Rb8uOGQ15mQ?feature=share
Almanca, ingilizce azizik da hollandaca🙈
Hollandaca diye dil mi varmış
Yokmuymus
Fikrim yokmuş, dil değil
Bravo
herkese acık oldugundan söylemeyceğim
Ne alaka ayak numaranı mı sorduk