Anneniz size hiç bunları yaptı mı?

annemle babam ayrı ikiside birbirinden beter kişilerle evliler ben herseyi cok kafama takıyorum artık annem o adi adamdan bebek yaptı 7 aylık oldu ben 24 yaşındayım kiz kardesim 18ine girecek annem bana kavga esnasında bugün o... dedi köpeğin yanina bahceye iniyordum saat 12 falandi iceri gir cabuk dedi bende sus duyacak millet dedim apartmanda beni montumdan asilip iceriye soktu ayakkabiyla sendeledim salona kadar sonra onu ittirdim uyuyan bebek agladi zaten hic uyumuyor oda bana sürekli Allah belani versin inş diyor bugunde dedi o.. dedi Çok yaşa ölün çıksın insallah dedi cok canım yandi daha oncede beddua etmisti kardesmle bana ama en agiri buydu buda iki yildir ettigi 4. küfür bana ben unutmamisken devam ediyor defol git bu evden yarin da dedi bu yasima kadar hic sevgilim bile olmadi 2 yildir bana bunlari diyor sonra bidaha o.. dedi bende ilk kez ona saldirdim az once canim cok yandi 2021den beri dediklerini unutamamisken devamini getirdi bide utanmadan ozur diliyor bende ona etmisim bende ona saldirmusim evet doğru ama ölmek istedim o an ve butun apartmana rexil olduk her saman ki gibi sorun ben takintili bi insan oldugum icin onlar benden biktilar o yuzden mi bilmiyorum en ufak seyde bana patliyor dedigim gibi ben onun kufur ve beddualarini unutmamisken o hatasibdan ders almamia
Anneniz size hiç bunları yaptı mı?