altustu dunyada cocuk olucaktik aşık olucaktik buyuyup evlenip yuva kurucaktik iki guzel animiz bir de kotu animiz olucaktı sonra ölücektik... hayat insanlar neden bu kadar karmaşık nedne hep bir yaris kosusturma
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayat çünkü zor ve insan mutsuz oluyor.
Mutsuz olmayan da varmış
Onlar çok şanslı kişiler
Ya da cektikleri eziyeti nimetten sayip kendi kendilerine cenneti hak ettigini dusunen kimseler
Nasıl senin hayatın yani özet gecsen iyi olurdu en azından
Haberleri okudum da cinayetler ölümler kaos aklima geldi...
Herkese göre değişir bu hayat bana göre zor değil aslında kolay rolden ibaret diye düşünüyorum
Bizim hoşumuza gitmesede sınav dünyası ve bazen sorular hiç de kolay değil
Ama avrupalj bebelerin sinav sorulari kolay...
Sen öyle zannet Allah dağına göre kâr veriyor. 13 yaşında bir sürü ergen kız çocuk aldırıyor. Uyuşturucu herkesin elinde sigara gibi. Aile yapısı bozukluğu haddi kalmadı
Sen kahvehanedeki amcalar gundeki teyzeler gibi mi goruyorsun dunyayi... bizim yasadigimiz sorunlarin yaninda sence dertleir mi var... gelecek kaygilari mi var ulkeleri habire savasin dibinde esiginde mi... afganistanda yasayan bir genc sence almanyada yasayan genc ayni sinavda mi...
Sana şunu söyleyeyim 27 yaşındayım alttan dersimi verince bu dönem bitiyor üniversite. Atanma telaşı işsizlik aile içi huzursuzluk ne ararsan bende de var. Kütüphanede ders çalışıyorum evden götürüyorum yiyeceğimi diğer gençler gibi kafelerde takılmıyorum bir tayt alırken bile 10 yer geziyorum 5₺ daha ucuzu olsun diye. Ama gel gör ki başka vatanım yok aç da kalsam tok da olsam burası benim vatanım. Elin katil Avrupası istediği kadar kan içsin dur diyen yok tabi o yesin dünya aç kalsin. Bizim gençlerimiz de orayı cennet saysin. Geç bunları bu topraklarda yeni değiliz 5 kuruşa tamah edip gidelim.
Niye bu haldeyiz diye dusunmek yok ama
Ekonomik kriz bu Türkiye ne zaman yol kat edecek olursa zaten ya darbe oldu ya da kriz çıktı Fed bile faizi yükseltti neden kriz birtek bizde yok
Biz faizi yukseltmiyoruz dusuruyoruz yanlız... faizi dusurdugunuz icin enflasyon yukseliyor yani fed faizi biz enflasyonu yukseltiyorux
Faizi yükseltmek günü kurtarmak demek düşürmek yarını kurtarmak demek. Bu gün insanları susturup yarın burnundan gelsin isteseydik yükseltirdik. Bizim Amerika veya Avrupa gibi sömürgelerimiz yok yarını düşünmek zorundayız
Arkadasim sen hem durumdan sikayet edip hemde kimseyi mi suclamiyorsun... yahu savas olan ukraynanin ekonomisi bizim gibi degil dunyanin yaptirim manyagi yaptigi rusya bizim gibi degil sen gercekten sucluyu amerika topraklarinda mi ariyorsun...
Şu anda senin ekonomini sarsan esas neden onlar. Güçlü tek müslüman ülke Türkiye. Ayakta durmak için ya kukla olacaksın ya da karşı duracaksin. Karşı durmanın bedelleri var. Biz o bedelin sıkıntısını yaşıyoruz
hayat hiçbir zaman kolay olmadı ayrıca ahir zamana denk geldik ne zorsun ahir zaman
Sana o zamanlar kolay mıydı dedim atarlı kendine gel düzgün konuş
zorr
kaçtı mı
?
ne oldu ne olmadı
Hic sorma