Arkadaşlar bana lütfen yardım edin eğer sığmazsa detaylar kısmına bakın lütfen?

Benim içimden hiç erkek gibi davranasım gelmiyor benim zaten doğuştan bir şekilde sesim ince bu zamana kadar da hiç kalınlaşmadı bana göre erkek gibi davranırsam kendimi hapishanede bağlanmış gibi hissediyorum öyle bir his ki istediğin gibi davranamamak bu benlik değil inanın bende isterdim kızlardan hoşlanıyorum fakat bedenim bu şekilde ben kendimi kabul ediyorum ama erkek gibi davranırsam gülmezsem hep ciddi durursam olmaz kendimi zorla yapıyomus gibi hissederim sanki bana birisi bunu zorla yaptırıyor hissine kapılırım

Güncellemeler
+1 yıl
demek istediğim erkekler bana çok kötü bakıyor aslında onlarla arkadaş olmak isterdim ama hepsi beni yanlış anladığı için kimseyle arkadaş falan olmuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
özgüvenim gayet yüksek ama bu düşünceler hep kafamın içinde dolaşıyor bazen de umursadıktan sonra umursamıyormus numarası yaparak kendimi kandırıyorum arkadaslar günah olmasaydı ilk yapacağım seylerden biriydi bazen Allah bilir böyle yaratmıs diyorum da niye bile bile böyle yapsın küçüklüğümden beri böyleyim zaten bir fark yok neden her hareketi yaparken çevremdeki linçleri düşünüyorum eskiden düşünmezdim
Arkadaşlar bana lütfen yardım edin eğer sığmazsa detaylar kısmına bakın lütfen?