Aile & Toplum Birisi sizi aşağılar gibi yüzünüze para fırlatsa ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Parayı toplar yolunuza devam mı edersiniz Yoksa tepki verir paraya almadan gider misiniz Birisi sizi aşağılar gibi yüzünüze para fırlatsa ne yaparsınız? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Uyarırdım 0 0 Yorumla
EVLİBİRAKREPKADINI Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl O parayı toplarim top yaparım ağzı harici bi yerden yediririm saygısızlığa tahammulum sıfır 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öyle verilmez böyle verilir der kafasında paralarım... 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl O eli kırıp parayı da sadaka diye ağzına teperim kimse kimseyi aşağılayamaz 0 0 Yorumla
NorthOffHeLL Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Paranın benim için değeri yok kağıt parcasini onemsemiyorum. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sertçe tokat atardım laynnn sen kime...😀😀 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. O para benim hakkımsa alırım ama karşı tarafa da haddini bildiririm 0 0 Yorumla
sinnemyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Öncelikle o parayı onun taaaaaa*ına sokar popiş*nden çıkartırım 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. O paranın içinden yüzüne doğru yumrupum çıkardı. Paralar la birlikte oda yere düşerdi 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ambulansı ararım.. Birisinin ağzını burnunu kırdım, gelin şunu alın derim.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynısı annem tarafından başıma geldi o paralar yer de kaldı anneme sadece böyle baktım çıktım gittim 0 0 Yorumla
İdrisamilhazretleri Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Parayı alır cüzdanıma kouüyarım. belki lazım olur belli olmaz 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. O parayı ona anal yoldan yediririm 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Parayı alıp müsait yerine tıkarım. 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. O parayı bukle bukle kendisine yedirir giderim 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Parayı alır münasip bir yerlerine monte ederim 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Ağzı ile burnunun yerini değiştirdim. 0 0 Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İçinden geçerim onun eğer erkekse 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. O paraları onun dötüne öyle bir sokarım ki... 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alırım parayı giderim umrumda olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Uyarırdım
O parayı toplarim top yaparım ağzı harici bi yerden yediririm saygısızlığa tahammulum sıfır
Öyle verilmez böyle verilir der kafasında paralarım...
O eli kırıp parayı da sadaka diye ağzına teperim kimse kimseyi aşağılayamaz
Paranın benim için değeri yok kağıt parcasini onemsemiyorum.
Sertçe tokat atardım laynnn sen kime...
😀😀
O para benim hakkımsa alırım ama karşı tarafa da haddini bildiririm
Öncelikle o parayı onun taaaaaa*ına sokar popiş*nden çıkartırım
O paranın içinden yüzüne doğru yumrupum çıkardı. Paralar la birlikte oda yere düşerdi
Ambulansı ararım.. Birisinin ağzını burnunu kırdım, gelin şunu alın derim..
Aynısı annem tarafından başıma geldi o paralar yer de kaldı anneme sadece böyle baktım çıktım gittim
Parayı alır cüzdanıma kouüyarım. belki lazım olur belli olmaz
O parayı ona anal yoldan yediririm
Parayı alıp müsait yerine tıkarım.
O parayı bukle bukle kendisine yedirir giderim
Parayı alır münasip bir yerlerine monte ederim
Ağzı ile burnunun yerini değiştirdim.
O parayı ona yedirirm
Parayı alır onun dotune sokarım
İçinden geçerim onun eğer erkekse
O paraları onun dötüne öyle bir sokarım ki...
Alırım parayı giderim umrumda olmaz
bipime sokar agzina basarim
Kimse bana onu yapamaz
Geçmiş olsun ona 😂
O parayı alır onun g... ne monte ederim
parayı ona sokarım
Kac lira
Yapan kisiye gore değisir
Parayı alır giderim
Bisey yapmam
Gerekeni