Kızlı erkekli hemen hemen herkes uğraşıyor belki espri yapıyorlar sanmıyorum ama ya da ben sessiz sakin naif bir insan olduğum için başıma çıkmaya çalışıyorlar erkekler ayrı kızlar ayrı bıktım cidden okulun ilk günü bile bir kız omuz atmıştı 1 hafta ağrısından duramamıştım inanın bıktım.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ulan şimdiki gençleri böyle görünce üzülüyorum bizim zamanımızda millet birbirine sataşmaya korkardı herkes belalıydı mk
Ben çok naifim bence ya ama bıktım cidden
Kızım okadar sakin olma ezerler seni daha çok tepene çıkarlar zamanla
Olamıyorum ki ya küçükken hacca para biriktiren (hiçbir zaman birikmedi biriken parayla meyveli ruj, şeker, cips falan almışımdır ya da barbieli tarak) , sokak kedilerini annemden gizli eve sokup ısıtan, 18 yaşındakilere bile otobüste yer veren bir tiptim 7sinde neyse 70 dede o olur derler ya mesela bir kere arkadaşlarıma yiyeceklerimi vermekten kendim yiyememiştim...
Sen çok safsın seni daha çok üzerler ama Allah vergisi bizde keşke senin gibi iyi niyetli saf olabilsek
Bizde genetik galiba ya düzelmiyor saflık aslında ıq seviyem yüksek, sayısalımda iyi ama sosyal olarak zekam 0 galiba
Abim senin az önce aşağıdaki yanıtlarını gördümde 10. Sınıfmışsın bu site sana göre değil buraya hiç bulaşma
10. sınıf değilim bir kız dalga geçmek için öyle dedi son senem normalde
Bilmiyorum yorumda öyle gördüm bu site iyi biryer değil yani çok kız burada birine kanıp nude atıyor zamanında bizde aldık ama artık karşıyım böyle şeylere
Doğru düzgün selfie çekinemiyorum nude mi atacağım rabbim korusun öyşe şeylerden zaten sileceğim hatta komple bu siteye girme iznini kaybetme nasıl oluyor biliyor musun
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum daha önce bir hesabım kapatıldı bu 2. Hesap
Bu durumun benzerini bende yaşadım.
Genelde kıskançlıktan kaynaklı oluyor
Yaptıklarını anlatayım kıskançlık mı değil mi yorumla
Mesela samimi olduğum bir kız vardı önceden benimle samimi olmaya falan çalışırdı bir ara olmuştuk da işte bana yüzün güzel derdi bu arada bu kız havalı bir kız her neyse ertesi sene o kızın erkek arkadaşı ve o bana sürekli babamın istediği evlat tipisin falan demeye başladılar yüksek ihtimal ilk sevgilisi öyle dedi çünkü bana ilk o oğlan dedi sonra kız benimle sürekli dalga geçmeye, laf sokmaya başladı tüm dönem boyunca işte ayak nuamran 35 mi, bir ara Öğretmenimin yanında bana süsüz püssüz bakımsız dedi öğretmenim kırıldığımı anlayınca o hep bebek gibi dedi ama kırıldım bir kere unutamıyorum, kim bilir ne dedikodular yapıyorlar arkamdan bilmiyorum, off o kadar çok var ki hangisini yazacapımı bilmiyorum erkeklerde sürekli uğraşıyor mesela bir çocuk sürekli topuzumu çekiyor, gözlüğümü neden takmadığımı soruyor değişik şeylere benzetiyor kısacası sinir ediyor, başka çocuklar ilk başta ben soru cevapalyınca sen dediysen yanlıştır kesin ya da sen dediyden doğrudur ablam diye bağırıyorlar falan, birisi sürekli bana şeytan diyor başka biri tiki kıza benzedin demişti off off bitmiyor bir arada okulun canısı sürekli bizim sınıfa gelirdi bir gün sıra arkadaşıma lu kızın sevgilisi var mı arkadaşa ayarlayalım diyip şaka şaka falan demiş o biraz karışık ama çocuk bayağı takmıştı sürekli beni gözleyip, önümü kesip 1 lira istiyordu halbuki okuka pahalı araçlarla gelen keko bir tip bu çocuk böyle diyince bu çocuğu seven iki kızda beni ezikleyerek emin misin bunu mu sormuşlar cidden demişlerdi
Bir kız tanımıyorum bana sen 10 sınıf değil misin ya demişti yanındaki samimi olmasakta tanışık olduğum oğlan hayır o bizimle hatta sayısal demişti, yine aynı çocuk bana selam vermişti başka kızın yanında bende insalık namına selam verdim kız göz devirdi bana
Göz devirip omuz atanların hatti hesabı yok zaten
Kuzum bu dediklerinin aynısını lisede bende yasadım ve tüm bunlar güzel bir kızsan ve havalı hoş ve onlardan farklıysan dikkatlerin senin üstüne toplanmasıyla daha daha cok batıyor onlara aslında onlar senin gibi olmak istiyorlar. ama olamadıkları için senden çıkarıyorlar.
Kısacası zayıf karakterlerini seni ezerek kendilerini güçlü gösterme çabası
Ama çok yıprandım abla aslında benden saha güzelleride var onlarla uğraşsınlar ne olacak sanki bana garezlerini anlamadım
Sen daha dikkat çekiyorsun sende biraz çirkefleş onlar gibi senden uzaklaşırlar
Deneyeceğim ama imkansız gibi fkfjgkg çok sağol ✨✨
Tipsizdir ondan
Bencede o yüzden güzel bir kız değilim zaten ama sırf çirkinim diye neden kalbimi kırıyorlar