arkadaşlar başıma bi olay geldi gerçekten hiç bir şey göründüğü gibi değil tv ve nette duyduğunuz hiç bir şeye inanmayın. Ben Ankara 'da yaşıyorum Saat 4 gibi çalıştığım iş yerinden çıktım alışveriş yapmak için Kızılay'a geldim elimde önceden aldığım alışveriş poşetleri ile ayakkabı almak için İzmir Caddesi'ndeki etiket mağazasına girdim etrafta bir sürü insan vardı Ben de yorgundum işin vermiş olduğu yorgunluk bir de alışveriş yaptım onun yorgunluğu etrafta bir sürü insan vardı ayakkabılara bakarken ilmi pantolon kemerimin oraya koymuşum tamamen dalgınlığıma gelmiş yaklaşık Abartmıyorum 10 metre ileride bir tane küçük kız çocuğu varmış birden birinin bağırdığını duydum Ne yapıyorsun sen diye Ben ne olduğunu anlamadım bile ne yapıyorum diye sordum elin orada ne geziyor dedi kadın bana Ben de dedim ki bir şey yaptım falan yok dedim elimin normal buraya koymuşum dedim bana dedi ki toplum içinde dedi hal ve hareketlerinize biraz dikkat edin dedi Ben de o çok iyi üstümden attıktan sonra ne demek istiyorsun sen dedim insanın dedim hemen spık yapıyorsunuz dedim Ne bağırıyorsun bana dedim kadın bana dedi ki sizin gibiler yüzünden dedi her şeyden şüphelenir olduk dedi Ben de sizin gibiler derken neyi kastediyorsun dedim beni nereden tanıyorsun Dedim böyle konuşuyorsun sonra bana cevap veremedi oradaki mağaza çalışanlarının yanına gitti Kamera kayıtlarını izleyebilir miyim ben bu arkadaştan şikayetçiyim dedi Ben de dedim ki Asıl ben senden şikayetçiyim dedim bana adliyede çalıştığını söyledi sonra mağaza çalışanları müdür vardı orada dedi ki hanımefendi dedi şikayetçiyseniz dedi arayın polisi dedi bana ne diyorsunuz dedi polisi aradı dedi ki kızıma bakıp kendiyle oynuyordu pantolon üzerinden dedi yani Neye uğradığımı şaşırdım yani beynimden vurulmuşa döndüm onlarca kişinin içinde ben orada çocuk olduğunu farkında bile değilim kadın Ankara 'da Çankaya'da yaşıyormuş tam bir sosyete egoistin teki ben karakola gittik Polisler geldi kendisinden şikayetçi olduğumu söyledim kadın öyle bir ifade vermiş ki hepsi yalan şu an mahkemelik olduk kadın resmen benim hayatımda oynuyor hiç uğruna benim suçsuz olduğumu biliyor Ben ondan şikayetçi olduğum için o da benden şikayetçi olmak zorunda kaldı yani düpedüz resmen iftiraya uğradım arkadaşlar buradan hem cinslerime sesleniyorum çok dikkatli olun mahkeme sonucu ne olacak bilmiyorum kamera kayıtlarında Benim elim görünmüyor kamera arkadan çekmiş bizim davaya bakan Savcı da kadın beni suçlamış yani işimiz allah'lık kimse işin içinde Gerçekten ne olup bittiğini bilmiyor herkes yargısız infaz yapıyor hakkımı Ne o kadına ne de o savcıya Helal Etmiyorum aynısı kendi çocuklarının başına da gelsin Allah belalarını versin mağazaya girdim 2-3 dakikaya geçti ya geçmedi ben milletin içinde mağazanın ortasında Bir Çocuğa bakıp kendimi Oynayacak kadar manyak bir insan değilim böyle bir şey deli bile yapmaz Akıl var mantık var bakalım mahkeme sonucu ne olacak acaba aynısı kendi çocuklarının başına gelse bu şekilde suçlayabilirler mi
Taciz iftiralarının sonu ne olacak?
Güncellemeler
+1 yıl
feminizm tamamen yargı ele geçirmiş arkadaşlar kendinize dikkat edin kadınlara yaklaşmayın bile
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer