Yoksa kadınlar zaten seçen midir? Reddediyorsa bir kadın, seçme hakkı olduğu içindir. Reddetmiyorsa öyle bir hakkı yoktur, sözü ne kadar doğru? yani ne gelirse kabul edecek artık çaresi yok mu demek isteniyor? Ve ayrıca o kadın kime ve neye göre bu hakka sahip?
Bir kadının seçme hakkı olabilmesi için ne olması gerekir?
Kadınlar seçer, erkekler seçilir abla :( Bunu bir erkek devekuşunun ihtişamında, kuşların dişilerini etkilemek için yaptıkları kur danslarında ya da herhangi bir kızın dm kutusuna gelen mesajlarda görebilirsin kolayca :(
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her kadın da kadından sayılmıyor. Kadından sayılabilmek için ne yapmak gerek?
reddetmiyorsam istediğim içindir ve gene o istediğim kişiyi kendi hür iradem ile kendime ben çekmişimdir yolu açmışımdır yürüsün diye bana doğru.. benim istemeyip beni isteyen kişilere karşı nazik olamıyorum ay red etmeyeyeyim diye ve evet kadınlar olarak seçeneğimiz aşırı çok yelpaze geniş
Öncelikle kendini Kandırmaması gerekebilir. Misal görsele bak adamaların gözü kendinde değil portakallarda Anladıysan 2 abaza geldi yazdı. Oooo ben süper harika güzel bi kızım Brat pit hmm belki kafasındaysa durum epey komik yani Gitsin Sigma veya Hardcore Alfayı bastan çıkarsın sonra Şecen mi seçilen mi anlar