Dertleşip fikir alıyorum.
Kocamın bundan haberi yok.
Sizce iyi mi ediyorum. Baska kimsem yok çünkü.
Kocamın bundan haberi yok.
Sizce iyi mi ediyorum. Baska kimsem yok çünkü.
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek lazım karşınıza alarak net olarak konuşmalısınız bu durumu diğer türlü aranızda ki bağ zayıflar ve sevgi zaman, içerisin de tamamen biter evlilik iki kişinin el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek yürütüldüğü bir kurumdur aksi halde bu şekilde evliliğinizi yürütmenin zor olacağını belirtmelisiniz sevgi ait olmaktır, üstelik bunun farkındalığı ile hareket edilmelidir doğru olan da zaten bu sorunu çözüme ulaştırmaya gayret edin maalesef sonu hoş olmayabilir ortaya çıkacak olan tablo hoş olmayabilir ya da birbirinizden uzaklaşmak olur.
Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor. Bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetinde üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor. O halde geç kalamayız her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
Soruyu hatırlıyorum aynı kişisyseniz kafanızı kurcalamış belli ki. Bunun yerine eşinizle çözmeye bakın özel her zaman size kalsa zararlı çıkmazsınız. Bazı sorunlar aileye dahi anlatılmaz çünkü aile veya arkadaş kin güder evlilik yürümüyor der siz eşinizi tanır seversiniz onlar yapamayabilor.
Aynı kişi derken
Cevap
7Cevap
Tamamen yanlış değil tabiki fikir almak önemli çok cinsel özel sormuyorsa soruyorsanda onu evli iyi bir arkadaşına sor onunla dertleş
Yanlış olup olmadığına tam karar veremedim ama bence eşinle aranızda olan sorunlar sadece ikinizin arasında kalmalı
Arkadaşına anlat da finalde elinden alsın... Senin adam edemediğini ben adam ederim diye rekabete girsin...
Paylaşmak fikir almak iyidir bence ya sorun edeceğini düşünmüyorum
bilemedim derdini anlatıp rahatlıyorsan sorun yok
İstersen dertleşelim dinlerim seni
Çok yanlış.
ne gibi sorunlar
Yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?