Nedir bu erkeklerin kadın bedeni üzerinde ki hakları, sahiplenmeleri? Yüzyıllardır kadının saçında başında orasinda burasında hakları varmış gibi davranıyorlar. Ve hala devam ediyor. Neden yani?

Nedir bu erkeklerin kadın bedeni üzerinde ki hakları, sahiplenmeleri? Yüzyıllardır kadının saçında başında orasinda burasında hakları varmış gibi davranıyorlar. Ve hala devam ediyor. Neden yani?

Nedir bu kadınların dengesizliği bir karar verin. Sahiplenilmek isteyen siz değil misiniz? Kadınların avantajları çok çok fazla, bir yandan da dengesizlik de çok fazla. Kadınlar bile kadınları çözemiyor. Şurada hiç kıskanmam, serbest ilişki vs yazsam ki o tarz şeyler yazarım arada sırada bir sürü kız saydırır, erkeklerden çok kızlar saydırır. Bir de şu var daha evlenmeyi bırak sevgili hatta flört aşamasında başka kızlara bakma gözlerini oyarım derler. Genel olarak da kadın fiziği açık ara şaheserdir, erkekler tek düze gibi bir şey ve çekicilik pek yok, kadınlar da rastgele her yerde bir çekicilik var. Kızlara sorunca da geniş omuz, kaslar vs derler. Biyolojik, anatomik olarak da erkekler güçlü gejel olarak. Zaten tersi olsa dünyaya kadınlar hükmederdi.
C. organ durumunda da erkekler tek düze kadınlarınki 60'dan fazla çeşit. Giyim kuşam zaten milyon çeşit, üstüne makyaj, boya, estetik vs
Benim gördüğüm durum tam tersi. Kadınlar çok özgürken, erkeklerin hayatına kadınlar çok karışıyor. Mesela şuanda dünyada ve türkiye'de transfobi arttı. Transfobi dediysem trans erkeklere asla laf etmiyorlar, tüm hakaretler trans kadınlara ediliyor. XY'li insanlar mutlu olmasınlar diye tüm gezegen ayağa kalkmış durumda. "Terf" dediğimiz bir kadın örgütü ortaya çıktı. XY'li transları hedef alıyorlar. Bedenlerini hedef alıyorlar. Yani senin söylediğin gibi bir durum yok. Bu tamamen feminist söylemi. Gerçek hayatta her şey tam tersi.
Cevap
7Cevap
Kadın kimseye ait değildir, sadece kendisine aittir.
Hemcinsiniz olan kadın nüfusunun küçümsenmeyecek oranda olan kısmı, bedenini pazarlamaktan vazgeçmediği müddetçe bu döngü bitmeyecek. Bundan faydalanan kısım ise keyfine bakmaya devam edecek.
cut.
Bence şu an kadınlar çok iyi durumda. Erkeklere her istediklerini yaptırıyorlar erkekler hep kadınlar için çalışıyor onlar sadece seçiyor
Kadınların avantajlarını say say bitmez. Çok eski üyeyim yıllar önce o yönde yazan çok olunca ben de kadınların avantajlarını sıraladım 50 madde civarı yazdım.
Yılların, asırların meydana getirdiği durum.
Bence erkek zaten hep sahiplenmeli ve sahip olmalı.
Kadınlar kendini obje olarak yansıttıkları için ya da yansıtıldığı için
Kadınlar da aynı şeyi yapıyor
Erkeklerin ataerkilliğinden kaynaklı
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?