Komşusundan benim gibi çeken var mı? Üst kat komşumu uyarmama rağmen yine durum aynı, ne yapmalıyım?

Bu apartmana taşınalı 8 ay oldu. Ben kiracıyım, üst kat komşum ev sahibi. 45 yaşlarında kadın, kocası 50 yaşlarında. Okumuş kültürlü insanlar birde. Çocukları var iki tane. 10-11 yaşlarında ikiside. İnanın öyle ses var ki, ufak seslere asla bir şey demem. Düşünün bize misafir geliyor, diyorlar ki başımız ağrıdı kusura bakmayın kalkalım bu gürültü nedir.. üst katta bir kaos var, sürekli yere zıplıyorlar (çocuklar deve gibi).. ve sürekli çığlıklar yere galiba koltuk fırlatıyorlar böyle ses olamaz. Kaç kez uykumdan uyandım korkuyla. Eşim çıktı uyardı adamı, olmadı. Ben çıktım, uzun uzun konuştum, tamam dedi özür diledi, 2 gün ses olmadı. Ve şu an hâla devam. Ayrıyeten, kadınada söyledim şu çamaşırlarını sarkıtarak asma, geçen eşim balkona çıktı başı çarşaflara vurdu, sanki utanmasa gelip benim evimde asacak, inanılmaz kötü görüntü, uyardım yine aynı asıyor. (En sonunda makasla keseceğim).. bu arada şu an size yazarkende sabah çocuklar okula giderken yine üst katta kıyamet kopuyordu. Size normal sesten bahsetmiyorum, yukarda sanki ordu var , gümm gümmm pattt bummm.. sesler yüksek şiddette sürekli böyle.. artık ne yapacağımı şaşırdım. Bu zamanda başka evede çıkamam😔
Komşusundan benim gibi çeken var mı? Üst kat komşumu uyarmama rağmen yine durum aynı, ne yapmalıyım?