Benimle ilgilenmeyen eski arkadaşıma üzülmemek için ne yapabilirim?

2015 Eylül -2022 Nisan arası arkadaştık. Liseden beraber mezun olduk. üniversiteye başka şehre gittim ama geldikçe görüştüm. O yaşadığımız şehirde kaldı. Sonra evlendim Anadolu yakasına taşındım. Yine de ailesi sıkıntılı diye fırsat buldukça gittim. Görüşücem diye 07:00'de kalktım. Evlendikten sonra 1 kere geldi. Hep ailesi sıkıntılı gelmemesi normal dedim. Fakat sevgilisi için 2 kere yalan uydurup evime arabayla 5 dk mesafeye geldi. İlkinde insanlık hali dedim. İkinci de bahanesi yoktu bana göre. Ben ailesi diye anlayış gösteriyordum. Oysa sevgilisi için yalan uydurabiliyorken benim için uyduramıyordu. En son 17 nisanda aradım. Kapattı. 3 gün boyunca ne aradı ne de WhatsApp'tan girmesine rağmen mesaj attı. Bende en sonunda kendisi ve tanıdığı kim varsa engelledim. Instagram'dan annesini engellemeyi unutmuşum. Dün gördüm. Sevgilisiyle nişanlanmış. Ve kötü hissediyorum. Benim kız kardeşim yok. O benim kardeşimdi. Eşim bazen göndermek istemezdi hep sen gidiyorsun o da gelsin derdi. Ben de ailesi sıkıntılı diye onu savunurdum. Belki hissettiğim doğru değil ama onun yanında olmak isterdim. Çeyizini beraber kolileyecektik. 😢