Dünyanın kaç ülkesinde kadına bu kadar aç erkek var? Kaçında kadın egosu bu denli besleniyor?
Bence çok azdır.
Ve bence kadınlar için bir cennet burası.

Dünyanın kaç ülkesinde kadına bu kadar aç erkek var? Kaçında kadın egosu bu denli besleniyor?
Bence çok azdır.
Ve bence kadınlar için bir cennet burası.

Türkiye zengin cenneti. O sebeple zengin, üst orta direk adam için cennet ama kadın için fevkülâde bir cennet..! Fakir için işler değişiyor. Fakir cenahta sürekli beden çalıştığı için, üstünlük yerine zekâ değil beden daha çok ön plana çıkar. Bu nedenle kadınlar, akıllarına ya da giziki silahlarına yetemeyen, alt beyinle çalışan bedenlerin üstünlüğü karşısında ezilirler. Yine de erkeklere nazaran çok daha az bir kısmına, hayat gerçekten cehennem olur.
Bu arada ben, o kadar bakındım 6 yaşında evlendirilmiş bir çocuk görmedim ama bu algı, haber sürekli yapılarak gerçek algısı oluşturuldu. Gerçi ha 6 ha 16 benim için aynı ama 2 yaşında tecavüze uğrayan çocuğa, 4 yaşında kaçırılıp vücudu cam parçaları ile kesilerek işgence yapılan çocuğa, annesinin sevgilisi tarafında tecavüz edilip hamile bırkılan çocuğa, sırf siyasi görüşe bu evlendirilen çocuğun bedeninin malzeme yapılmasına, bu kadar tepki gösterilmemesi, çok daha üzücü. Bunu partiler ğstü yazıyorum, tüm partiler aynı oranda suçlu bence. Konu ile alakasız ama yazılmış bende yazayım dedim.
Bazı kadınlar için cennet bazı kadınlar için cehennem gibidir. özellikle çevre baskısı ile büyüyen özgürlük anlamında kısıtlanan kadınlar için zordur. sürekli güvenilmez karakteri bozuk erkekler tarafından rahatsız edilen kadınlar tarafından zordur. iş konusunda eşitlik konusunda kadın olmak zordur. ön yargı konusunda ya da hayatına müdahale etmek konusunda kadın olmak zordur. küçükken okula gidememek olarak kadın olmak zordur. bunun dışında kadın olmanın güzel yanı çok kolay eş adayı bulabilmeleridir. ve kadınsan size bazen özellikle iyi davranan insanlarda oluyor. karşı cins bulmak konusunda hiç sorun yaşamıyorlar. zengin birini bulup hayatlarını çok güzel yaşama konusun da başarılılar.
ama bunun dışında bu ülke bence kimse için cennet değil. özellikle şu an
Cennet tabi laa. Dötü değirmen taşı kıvamında olan garilar özgürce dolaşıyor sokaklarda. Daha ne olsun oooolum 😜
Bence cennet
Cevap
5Cevap
Bakış açısına göre değişir.
Turkiye'de kadın olmak?
Kadın eşine hizmetçi hizmetçi, evladına köle
Kadın geç saatte sokaktaysa her şeyi hak eder hakarete etikete maruz kalır
Kadın az biraz dekolte giyse yollu olur tecavüzü hak eder ve şiddeti hak eder olur.
Kadın Türkiye'de cinsel obje..
Kadın Türkiye'de namus kadına ait kadın namuslu olmalı.
Kadın denince örf adetler sadece onlar için var..
Haklisin yaaa Türkiye de kadın olmak çok kolay.
Her an b*k yoluna töre cinayetine namus davasına ölüp gider.
Bir anket sorusu sormak ister misin bu konuda?
Mesela şöyle sorabilirsin "Seçme şansınız olsaydı, karşı cinsten birisi olarak doğmak ister miydiniz? "
Bu tarz anket sorularını birkaç defa geçmişte sormuştum. Ve cinsiyetinden daha fazla memnun olanlar hep kadınlar çıkmıştı.
Dediğin gibi bir durum olsaydı, bütün kadınlar erkek olarak doğmuş olmak isterlerdi.
Acaba o teste gercekten doğru cevap veren kaç kadın var?
O teste kac kadın katıldı?
Katılan kadınlar tüm Türkiye'm temsil esiyor mu? Eğer öyleyse AKP iktidar olduğunda ses çıkartmadan Tüm Türkiye AKP' yi destekliyor dememiz gerekir bu durumda 🤷🏻♀️
Bazı kadınlar için cennet, bazı kadınlar için cehennem. Bu söylediğin erkekler genelde her kadının peşinden koşarlar. Evli olsalar bile kendi eşlerine düşmanca davranıp başka kadınların maymunu olurlar. Sosyal medyada bile ilgi manyağı kadınların peşlerinden koşarlar ve sorsan kendileri kesinlikle abaza değildir falan öyle kadınları gereksiz yüceltirler. Hatta çoğu kadınlardan yüz bulamayınca hemen hakaret etmeye başlar, söylemedik söz bırakmaz falan aman neyse daha çok yazarım ama okuyan olmaz veya okusalarda anlayan olmaz o yüzden yeto bu kadar.
Allah aşkına aç olmayın bize ya ne olur egomuzu da okşamayın. Yeter ki taciz tecavüz edip öldürmeyin, şiddet göstermeyin, huzur bozmayın, aldatmayın. Biz bize aç olanların bize yaşattıkları ile uğraşmaktan bize aç olmanız ile egomuzu beslemeye fırsat kalmadı.
Heee Cennet cennet, 6 yaşında falan evlendiriliyoruz, cennet mubarek 😂😂
cehennemden yolu geçen bi cennette kandan kargaşadan beslenen bi toplumla, bir mutlu bin mutsuza kör edebiliyorsa herkesi , yaşantımız mi kıymetsiz yoksa bulundugumuz beden mi?
Batıya doğru gittikçe erkeklerin belden yukarısı, doğuya doğru gittikçe belden aşağısı daha çok çalışıyor. Kadınların da bundan şikayetçi olduğunu sanmıyorum.
Dışarda bu tür insanları yerin dibine sokuyorlar, bizim bu abazalara soykırım yapmamız lazım. Ciddiyim asmak lazım hepsini
Erkekler için cehennem olabilir kaprisli isteği bitmez.
Lan aerolite neden yorumlarımı siliyorsun? bak sinirlendim şu an da boş yapma tamam mı yorumlara katlanamıyorsan paylaşım yapmayacaksın!
ruslar bile dalga geçiyor bkumuzu sqrler diyorlar
Erkek kadın üzerinde baskı kurarsa erkek rahat, kadın erkek üzerinde baskı kurarsa kadın rahat bana göre değil adaletsizce ve acımasızca buluyorum
Yamuk 5 cm sîkïniz ve olmayan tipinizle turk kadinlari size cok bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?